betyder Saunders har arsenal tröja nu tagit ett lag i tre

Автор: sun gnila 06.03.2017

Saunders, som tidigare har lyckats Wrexham, Doncaster och Wolves, avslutade säsongen i interims ansvarar för barcelona tröja barn Crawley men kunde inte hindra dem från att förvisas till League Two. Den tidigare Wales och Liverpool anfallaren tog hand om Crawley i december efter John Gregory avgick genomgå hjärtkirurgi.

Crawley degradering betyder Saunders har arsenal tröja nu tagit ett lag i tre av de senaste fyra säsongerna, har varit ansvarig när Doncaster förvisades från EM 2012 och Wolves följande år.

Saunders vann åtta av sina 24 ligamatcher med Crawley men de förvisades den sista dagen av säsongen. Gregory meddelade på lördagen att han inte skulle återvända till klubben.

Trots nedflyttning, West Sussex club var angelägna för barcelona tröja Saunders att kvarstå som chef och samtalen planeras med Crawley vd Michael Dunford, för senare i veckan.

Saunders har stora skor att fylla efter Cook guidad Chesterfield till Johnstones Paint Trophy final, den League Two titel och en sjätte placerade finish i League One under sina två och ett halvt ronaldo tröja år på Proact Stadium.