Što znače isti brojevi na satu

Автор: Jacque Centers 14.12.2018

Događa li se ovo i vama? Vidite li stalno iste brojeve?

 



 



❤️ : Što znače isti brojevi na satu

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Što taj brojčani niz znači?! Imajte vjere u vlastitu intuiciju U nekim situacijama intuicija vas može navesti da zbrojite sve znamenke koje sadrži neki višeznamenkasti broj, sve dok ne dobijete jednoznamenkasti. U svoj život ćete privući ljude koji su potpuno drugačiji od vas i koji će vas mnogočemu naučiti.


Što znače isti brojevi na satu

 

U dvadesetom stoljeću, stara znanost magično se pojavila u obliku niza knjiga objavljenih od 1911. Drunvalo Melkisedekov-ova interpretacija 333: Odluka: Morate donijeti odluku. Dapače, poruka je tog broja da trebamo zatražiti ono što želimo, jer će nam anđeli to tako lakše i isporučiti, kaže Branka. Vaše misli su u jedinstvu sa svemirom.


Što znače isti brojevi na satu

 

0 - Maja je nas Zemaljski Andjeo, mnogo sam je zavoljela. Pritom se prvo gleda prvi broj - jedinica - pa tek potom onaj koji je iza njega u ovom slučaju to je cifra tri.


Što znače isti brojevi na satu

 

Tehnika tumačenja brojeva i kazaljki na satu postaje sve popularnija. Naime, ljude je oduvek interesovalo da tumače značenje različitih simbola i cifara i da to povezuju sa dešavanjima u svakodnevnom životu. Kada vidimo da su se kazaljke na satu poklopile obično kažemo da neko misli na nas u tom trenutku. Naravno, ovo se računa samo ukoliko slučajno pogledate na sat. Prema nekim starim verovanjima poklopljene kazaljke u podne ili u ponoć znače da nas neko voli, dok raširene kazaljke, odnosno kazaljke u 6 ili 18h znače da neko misli na nas i da želi da bude sa nama. Međutim, postoje različita značenja poklopljenih kazaljki, a sve zavisi od šeme tumačenja na koju se oslanjate. Uglavnom se značenje sati povezuje sa nekim dešavanjima na ljubavnom polju. U nastavku ćemo vam pokazati neke od šema po kojima možete tumačiti značenje poklopljenih kazaljki. Šema tumačenja 1 00:00 — Značenje: Voljena osoba vas jako voli i želi. Ovo su samo neke od mogućih šema tumačenja poklopljenih kazaljki na satu. Ima onih koji ne veruju u ovu simboliku i koji je preziru, dok je mnogo veći broj onih ljudi koji ipak veruju da sve to nešto znači.


Section, Week 5

 

Budite maštoviti, opustite se i uživajte u tumačenju ljubavnih sati. Iako vam obilježja četvrte dimenzije sprječavaju da vidite sebe kao osnaženog, znajte da će vam uključivanje tehnika osnaživanja biti od koristi u ovom trenutku. Nekoga bi to možda uznemirilo i mogao bi pomisliti da to znači Bog zna šta loše i moguće je da je zato neko bio sretan da se taj broj zamijeni, a u stvari je sasvim suprotno. Značenje ljubavnih sati I Ljubavni sat 00:00 — Značenje: Neka osoba misli na vas i jako vas voli ili želi. Prednost korištenja naših tumačenja je da nećete morati raditi tumačenja za sebe, uštediti će vam puno vremena i stresa; također ih možete imati uvijek pri ruci. Ako niste, ispravite svoje misli pitajte anđele da vam pomognu ukoliko imate poteškoća s kontrolom ili nadzorom vaših misli.