Završena Hermes SoftLab ljetna škola

Автор: Kimberly Bryant 14.12.2018

Pripadnik čete koja je terorizirala Sarajevo imenovan za direktora u institucijama BiH

 



 



❤️ : Završena Hermes SoftLab ljetna škola

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Hermes SoftLab Ljetna škola ove godine je okupila preko 100 studenata, uključujući studente iz Sarajeva i Banja Luke, a Faik Ćatibušić i Nesib Fišo sa ETF-a Sarajevo dobili su priliku da mjesec dana rade sa Hermesovim stručnjacima u Ljubljani na razvoju softverskih aplikacija. Na prigodnoj ceremoniji danas u Media Centru u Sarajevu proglašeni su najbolji polaznici, te dodijeljeni certifikati učesnicima. Dva najbolja polaznika, Amela Laković i Ervin Đogić su za postizanje izuzetnih rezultata u radu tokom Ljetne škole nagrađeni jednomjesečnim plaćenim boravkom i praksom u centrali Hermes SoftLab-a u Ljubljani.


Završena Hermes SoftLab ljetna škola

 

Ljetna škola je prilika koju smo iskoristili da se upoznamo, da povežemo univerzitetsko znanje sa praktičnim radom u našoj oblasti. Hermes SoftLab ljetna škola postoji od 1996. Ljetna škola je prilika koju smo iskoristili da se upoznamo, da povežemo univerzitetsko znanje sa praktičnim radom u našoj oblasti.


Završena Hermes SoftLab ljetna škola

 

Pripadnik čete koja je terorizirala Sarajevo imenovan za direktora u institucijama BiH - Ove godine se za Ljetnu školu Hermes SoftLab Sarajevo prijavilo čak 60 kandidata, od kojih su organizatori odabrali osam studenata završnih godina sa adekvatnim predznanjima. Hermes SoftLab Ljetna škola ove godine je okupila preko 100 studenata, uključujući studente iz Sarajeva i Banja Luke, a Faik Ćatibušić i Nesib Fišo sa ETF-a Sarajevo dobili su priliku da mjesec dana rade sa Hermesovim stručnjacima u Ljubljani na razvoju softverskih aplikacija.


Završena Hermes SoftLab ljetna škola

 

 

Беккер шумно вздохнул и поднял глаза к потолку. Успокойся, Дэвид. Спокойно.

 


Vođenje narudžbi i naplata po stolovima - Fiskalne blagajne POS Sector

 

Hermes SoftLab Ljetna škola ove godine je okupila preko 100 studenata, uključujući studente iz Sarajeva i Banja Luke, a Faik Ćatibušić i Nesib Fišo sa ETF-a Sarajevo dobili su priliku da mjesec dana rade sa Hermesovim stručnjacima u Ljubljani na razvoju softverskih aplikacija. Ljetna škola je prilika koju smo iskoristili da se upoznamo, da povežemo univerzitetsko znanje sa praktičnim radom u našoj oblasti. Hermes SoftLab ljetna škola postoji od 1996. Ove godine studentima tehničkih nauka pridružili su se i studenti sa fakulteta ekonomskih nauka na modulu koji je koncipiran u pravcu razvijanja poslovnih analitičkih vještina kako bi se što bolje razumjeli poslovni procesi. Na prigodnoj ceremoniji danas u Media Centru u Sarajevu proglašeni su najbolji polaznici, te dodijeljeni certifikati učesnicima. Ove godine se za Ljetnu školu Hermes SoftLab Sarajevo prijavilo čak 60 kandidata, od kojih su organizatori odabrali osam studenata završnih godina sa adekvatnim predznanjima. Danas postoji osam ljetnih škola, koje izvode nastavu u cijelom regionu.