Kako (prići, upoznati, zavesti, smuvati) devojku?

Автор: Tracie Jones 14.12.2018

Kako da zavedemo devojke? knjiga

 



 



❤️ : Kako (prići, upoznati, zavesti, smuvati) devojku?

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Svi pisu razlicito, totalno. Naravno, ako zeli da spozna. Eto, kad u nekom zenskom razgovoru koje ne podnosim spomenem da sam spavala samo sa deckom kog sam najvise volela i bila sa njim tri godine, kao i da sam sad godinu ipo bez seksa, one se bece na mene i smeju mi se kako nisam normalna, kako ne znam sta je zivot i kako bi trebalo da nadjem nekog da mi bude kombinacija?!?


 Kako (prići, upoznati, zavesti, smuvati) devojku?

 

Naravno ja onako malo pripit sam pogodio uz malu njenu pomoc. I kada ljudi pominju 'rad na sebi', sta to znaci, da li to znaci postati deo mase, voditi lake razgovore da bi bio 'in'i 'cool' zenama. Ali zaboravio sam jos da kazem da je prakticno ona meni prisla.


 Kako (prići, upoznati, zavesti, smuvati) devojku?

 

Kako Zavesti devojku? - Upalis auto,odes u neku zabacenu ulicu,dogovoris vrstu usluge,cenu,i uzivas.


 Kako (prići, upoznati, zavesti, smuvati) devojku?

 

KAKO I GDE UPOZNATI DEVOJKU I KAKO JOJ PRIĆI Sve zavisi od toga koliko I kakve devojke želiš da upoznaš. Ako želiš atletski građene ideš u teretanu. Ako želiš neku intelektualku ideš na neka predavanja. Ako želiš razne ideš u neki supermarket. Razumeš šta hoću da kažem? Sigurno mesto gde ćeš naći puno žena devojaka je neki bar, diskoteka, noćni klub… Ali budi svestan toga da će one biti mnogo nedostupnije zahvaljujući velikom broju napaljenih tipova koji ih saleću sa svih strana, čašćevaju pićem I nepotrebno im dižu cenu. Samo jedno zapamti ŽENE ĆE U TVOM ŽIVOTU IMATI ONOLIKO MOĆI KOLIKO IM TI DAŠ. Zato nemoj da im prepustiš moć I kontrolu, čuvaj je za sebe. Kako da ih zainteresuješ Nikad nemoj da deluješ previše srećno. Žene intrigiraju muškarci koji deluju smireno I skoro ravnodušno. Zgodne ribe su navikle da se muškarci u toku razgovora unervoze I zagreju, zbog ovog one će odmah primetiti da si drugačiji I da si smiren I opušten. Nikad nemoj da im dozvoliš da osete da si previše zainteresovan na početku. Kako da dobiješ broj telefona Broj telefona je najbolje da tražiš pred kraj razgovora, da deluje onako usput.. Ako često pitaš I tražiš broj telefona, često ćeš ga I dobiti. Nemaš šta da izgubiš. Ako si u toku jednog dana nabavio više brojeva telefona I upoznao više kandidatkinja izaberi jednu koja ti se najviše dopada I pozovi je. Nemoj da osećaš da si obavezan prema nekoj devojci da je pozoveš ako si joj to rekao, uvek biraj najbolju iz ponude. Zaključak: budi smiren I opušten kao u toku razgovora, I slobodno pitaj za broj I videćeš da će veliki procenat njih pristati I dobićes ga.


Kako smuvati stidljivu devojku?

 

I to je pre svega krivica muskog dela koji balave i izdizu suprotan pol u centar svemira umesto da se ide razumom posto je èovek razumno biæe ide se nekim holivudskim fantazijama a ko visoko leti pod naletom svakodnevnog zivota nisko se prizemljuje. Zato sam definitivno za neko koliko-toliko upoznavanje pre nego sto se krene u vezu... Jer, sustina vasih saveta je okvirno ista:'sta muskarci treba da rade, da bi usrecili zene'. Mislio sam sam da je smisao emotivne veze-Ljubav u DVOJE, u uzajamnosti, obostranosti... Sve ostalo će je uplašiti jer ona ne zna jesi li ti lopov, silovatelj ili samo fini momak koji je želi upoznati. Nismo se svi naučeni rodili — neki od nas od malih nogu imaju taj neodoljivi šarm kojim su prvo pridobijali rodbinu, pa učiteljice, a zatim polako i devojčice, devojke, sve do žena, dok neki prosto nisu tipovi koji su glasni, previše komunikativni i ekstrovertni, koji više vremena provode u kući nego u provodu i koji prosto nemaju harizmu koja će im olakšati međuljudske odnose.