Kako naci novog prijatelja

Автор: Lisa Smith 14.12.2018

Kako se registrirati na Facebook?

 



 



❤️ : Kako naci novog prijatelja

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Zatražite mišljenje Dok ste u butiku muške garderobe, zamolite nekog zanimljivog deèka da vam pomogne u odabiru poklona za roðendan starijeg brata. Ukoliko želite da nas kontaktirate kliknite.


Kako naci novog prijatelja

 

Nekad je moguće osećati se kao pravi baksuz. Vjerujte u sebe je iznimno bitno, ne samo u odnosu s partnerom, već i u svakodnevnom životu. Srećom, postoje brojni načini kako se po tom pitanju dovesti u red. Kako naći posao u Nemačkoj Bez obzira na to da li ste u Srbiji ili vec u Nemackoj posao je najbolje tražiti teko Interneta.


Kako naci novog prijatelja

 

Kako naæi deèka za 25 dana? - Jeste li malo zapustili svoj fizički izgled?


Kako naci novog prijatelja

 

Foto: - Sve manje muškarci prilaze ženama, ali ukoliko je žena samouverena, ima harizmu i ako je svesna svojih kvaliteta, uvek će se pronaći barem jedna osoba u prostoriji koja će to primetiti i poželeti baš takvu devojku pored sebe. Kako bi se započeo prvi kontakt poželjno je da bude neka mirnija i ležernija varijanta, kućna žurka, sedeljka kod vaših prijatelja ili neko letnje okupljanje u parku uz gitaru - kaže Natalija. Muškarci malo drugačije gledaju na to kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Foto: Luka 31 iz Niša smatra da ljudi koji su potpuni stranci ne mogu da imaju ozbiljnu i uspešnu vezu. To vam je slično kao Kinder jaje, znate da je od čokolade, ali ne znate koja je igračka unutra. Vi, načelno vidite osobu ispred sebe, ali ne možete znati kakva je ona stvarno ukoliko nemate zajedničke prijatelje. Ja smatram da jedino posrednim upoznavanjem možete imati uspeh na tom polju, recimo, preko prijatelja - rekao je Luka. Nemanja 33 iz Novog Sada je malo širih shvatanja. Foto: - Primetio sam da su devojke dosta slobodnije u poslednje vreme, što se muškarcima zapravo ne dopada. Bitno je da se osoba što više kreće, ukoliko sedi kući i čeka da joj partner pokuca na vrata, neće dočekati - priča Nemanja. Marina 34 iz Beograda imala je malo drugačiji odgovor. Foto: - Ne znam gde možete da pronađete muškarca,jer ga ni ja nisam još pronašla, ali znam gde ga sigurno nećete naći. Po mom mišljenju danas se mnogo teže pronalazi partner nego što je to bilo ranije, ne znam šta se promenilo, ali očito nešto jeste. Često ručam u restoranima i mogu vam reći da ga tamo nikako ne možete naći. Zapravo, neko će vam možda zapasti za oko, ali odmah odustanite, jer muškarci u restoranima ne prilaze devojkama - rekla je razočarano Marina. Kristina 28 iz Beograda poučena svojim iskustvom nam je dala super ideju. Foto: - Ja vam mogu dati savet iz ličnog iskustva. Definitivno mislim da su velike šanse da baš tamo pronađete partnera, bez obzira da li ste na planinu došli u velikom društom ili samo sa jednom drugaricom, mogućnost da vam neko priđe je ogromna. Na skijanju su svi opušteni, imate priliku da priđete nekom muškarcu i upitate ga za put do neke staze, a da pritom ne izgledate nametljivo. Na žičari takođete možete da upoznate nekoga, kao i na pauzi za čaj - sa zadovoljstvoj je izjavila. Kako biste našli ono što tražite, potrebno je da znate šta tražite...


TRAŽIM NOVE PRIJATELJE!

 

Živim sa suprugom i sinom od 11. Ako je tako, nekom od njih predložite da se nađete na kavi i ispričate. Budite im zahvalni što vam obogaćuju život i tu im zahvalnost pokazujte. Taj koji to moze da uradi,nema trunke postovanja prema devojci,tako nekom zabiti noz u ledja,to je meni neobjasnjivo. Selidbom preko oceana iza sebe sam ostavila puno nepotrebnih stvari, ali nažalost i obitelj i prijatelje. Definirajte sve osobine koje određuju vašeg idealnog partnera, ali ih pritom rangirajte prema stupnju kompromisa na koji ste spremni pristati kada je riječ o svakoj od njih. Jer sam na nju uvijek ulazila preko profila. Što misliš o ovoj košulji? Bar je siguran da će uvek biti kod kuće, a ne u zatvoru. Diplomirala sam na odseku za vazdusni saobracaj, tako da me zanimaju svi poslovi koji se ticu, planiranje letova, dispecari, zatim oblast logistika.