Apartmani Krašići

Автор: Claudia Rodriguez 14.12.2018

Villa Krašići

 



 



❤️ : Apartmani Krašići

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Postoji nekoliko Crkava iz raznih istoriskih perioda kaoi nekoliko arheoloških nalazišta i lokaliteta. Za sve informacije, javite se na preko formulara. Telefon za informacije: +381 21 401 302, +381 64 244 7311 Tagovi: Apartmani Krašići, Apartmani Mijić, mapa, Apartmani u Krašićima, Krašići Apartmani, 9185, 9185.


Apartmani Krašići

 

Drugo predanje tvrdi da je naselje nazvano u čast Balše Cvjetkovića. U mesecima van sezone cena je po dogovoru.


Apartmani Krašići

 

Smeštaj: Krašići, Crna Gora - Svaki apartman ima po 4 kreveta, jedan bračni i krevet na sprat. Udaljenost od plaže, prodavnica, barova- 200m.


Apartmani Krašići

 

Krašići se nalaze na severnoj obali polupostrva Luštica. Nalaze se gotovo na pola puta Tivat-Krtoli-Rose-Zanjice. Preko mora Krašići gledaju na celi Tivatski zaliv. Vidi se cela panorama od Zelenike koja je pogledom sa leve strane pa sve do aerodroma Tivat koji skroz desno od Krašića. Celokupni fantastičan pogled iz Krašića upotpunjuje Lovćen koji svom svojom lepotom i veličinom nadkriva celokupni zaliv. Mauzolej Vladike NJEGOŠA vidljiv je golim okom iz svakog dela ovog prelepog mestašceta. Krašići su udaljeni od Tivta i aerodroma 12km, Kotora 13km, Budve 26 km, koji predstavljaju centre letnjih turističkih dešavanja. Najmodernija luka PORTO MONTENEGRO je takodje veoma blizu. Krasići su blizu svih dešavanja a opet dovoljno daleko da sašuvaju svoj mir i lepote koje kriju. Krašići spadaju u malo pomorsko ribarsko mesto, koje se prostire duz obale nekih 3 km. Poznato je po kristalno čistoj vodi i malim plazama koje su pretezno šljunkovite. Takodje postoje i betonske plaze kao i mali molovi. U samom mestu postoji mali broj kafića i restorana tako da gosti mogu uzivati u tišini, mirisu Jadrana i lepotama zaliva. Veliki ribarski mol do kojeg vodi put kroz ribarsko selo, prelepo je mesto za šetnju i večerni zalazak sunca. Sto se tiče mladih koji očekuju nešto više od šetnje obalom, u Krašićima se nalazi na daleko poznat plazni bar ZANZIBAR. Ovaj bar već 15 godina neguje kvalitetnu muziku, Rock i Pop kao i opuštenu atmosferu koja prija mladima. Večernji program ovog kafića je jako bogat, mali koncerti rock sastava su stalna pojava. Poluostrvo Luštice na kome se nalaze Krašici, obiluje i istorijskim nasledjem. Postoji nekoliko Crkava iz raznih istoriskih perioda kaoi nekoliko arheoloških nalazišta i lokaliteta. Svake godine u Krašićima i ostalim mestima odrzavaju se FEŠTE koje takodje predstavljaju kulturno nasledje ovoga kraja. Na tačno pola zaliva ka Tivtu, nalazi se malo ostrvo ina njemu Crkva Svetog Marka. To je svojevrsni mini katolički manastir. Do njega se iskljucivo dolazi morem, tj čamcem ili brodom. Kako je ostrvce na samo 500 m od obale, plivanje do njega predstavlja svojevrsnu avanturu za iskusne i dobre plivače kao i avanturiste Na samom kraju Krašića na putu ka Rosama nalazi se Vojna kasarna. U sklopu vojnog kompleksa su i dva vodena Bunkera, prokopana u planini u kojima vojska čuva podmornice. Ovi otvori u planini vidljivi su sa mora , tj kada se vozite čamcem i predstavljaju svojevrsnu atrakciju jer podsecaju na filmove o tajnom agentu 007. Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove SuperOdmor.


APARTMANI-TIVAT-KRASICI-BJELILA

 

Svi apartmani imaju svoj, poseban ulaz, parking mesto garažu , svoju terasu sa predivnim pogledom na more, kompletno opremljenu kuhinju, svoje kupatilo. U samom mestu postoji mali broj kafića i restorana tako da gosti mogu uzivati u tišini, mirisu Jadrana i lepotama zaliva. Krašići su udaljeni od Tivta i aerodroma 12km, Kotora 13km, Budve 26 km, koji predstavljaju centre letnjih turističkih dešavanja. Poznato je po kristalno čistoj vodi i malim plazama koje su pretezno šljunkovite. Sto se tiče mladih koji očekuju nešto više od šetnje obalom, u Krašićima se nalazi na daleko poznat plazni bar ZANZIBAR. Opis U našoj ponudi imamo 5 apartmana za izdavanje. U sklopu vojnog kompleksa su i dva vodena Bunkera, prokopana u planini u kojima vojska čuva podmornice.