Devojke iz Rusije

Автор: Tiffany Martin 14.12.2018

Po supruge u Rusiju

 



 



❤️ : Devojke iz Rusije

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Pozovite ih na prepisku i druženje i Vaši neispunjeni dani dobiće novu notu — notu idile i optimizma. Želim da mu kažem, ja želim da znaju da ja ne želim da budem samo prijatelji. Veliki i pravi domacin je bio ALEKSANDAR HIRURG, proveli smo nekoliko dana sa njim.


Devojke iz Rusije

 

Dan mature Dan je protekao, onda nedelju dana, a onda mesec dana. Предрасуде и глупости Дедај каже да су највеће глупости и предрасуде приче о томе како Албанци преко жена желе да појачају свој утицај у Србији и Црној Гори. One su pravi emisari svoje zemlje u Srbiji, ali i mi u njihovoj, kada se pokažemo u pravom svetlu.


Devojke iz Rusije

 

Devojke iz Ukrajine - Govorili smo o važnosti jedinstva crkve, jedinstva čitave pravoslavne civilizacije, o tome da naše preživljavnje u celini zavisi od naših međusobnih veza. Svaka devojka, koja se prijavila na chat, ima svoje korisničko ime koje možete videti kod svakog profila i koje pišete samo u prvoj poruci.


Devojke iz Rusije

 

Zaldastanov, poznatiji kao Hirurg, rođen je na Bogojavljenje 19. Poznat je po ljubavi prema Srbiji i srpskom narodu. Svaku inicijativu, svaki zvanični stav Srbije i stavove našeg naroda i države, javno je podržao. Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin odlikovao je Hirurga Ordenom časti za izuzetne zasluge u patriotskom vaspitanju omladine, učešće u spasilačkim akcijama i doprinosu u čuvanju sećanja na heroje Otadžbinskog rata. Štaviše, dobio sam na poklon srpsku zastavu s njegovim ličnim potpisom. Iskreno govoreći, nisam očekivao da će ljudi tako dugo pamtiti pažnju koju im je moja skromna persona proklonila na bajkerskom sletu pretprošle godine, kada je u kulminaciji bio iskorišćen tekst koji sam video na stadionu u Beogradu za vreme fudbalske utakmice. Da se borimo i da ćemo se boroti. I razgovarali smo neceremonijalno. Predsednik je pitao za moje utiske o onom što sam video, razmenili smo mišljenja o dešavanjima u svetu. Učinio mi se kao čovek koji voli Rusiju i oseća svoju vezu s našom zemljom. Tako da sasvim shvatam volju srpskog naroda koji je glasao za njega na predsedničkim izborima. Govorio sam o planovima za ovo leto i pozvao na slet bajkera Staljingrad koji će se održati u avgustu i biće priređen povodom 70-godišnjice velike, prelomne pobede u Velikom Otadžbinskom ratu. Da Hirurg voli pravoslavlje i Srbiju dokazuje i činjenica da često uskršnje praznike provodi na Svetoj gori, a jednom je, nakon povratka iz Hilandara, svratio na Marakanu, gde su ga dočekali tadašnji funkcioneri Crvene zvezde Petar Škundrić i Dušan Mrakić. Njegov drugi dolazak na Zvezdin stadion bio je 2011. Razgovarali smo o sudbini one kulture koju predstavljam. Govorili smo o važnosti jedinstva crkve, jedinstva čitave pravoslavne civilizacije, o tome da naše preživljavnje u celini zavisi od naših međusobnih veza. Zlojutro Tomislav Mitrovic 20. Veliki i pravi domacin je bio ALEKSANDAR HIRURG, proveli smo nekoliko dana sa njim. Hvala mu na gostoprinstvu i pokazao je koliko voli Srbiju i sav pravoslavni narod jer je na najvecoj svecanosti koju su nam priredili u SEVASTOPOLJU isla pesma VIDOVDAN, nikada necu zaboraviti taj trenutak.


T1One - Девочка Оля (Mike Key Remix)

 

Veliki i pravi domacin je bio ALEKSANDAR HIRURG, proveli smo nekoliko dana sa njim. Njegov drugi dolazak na Zvezdin stadion bio je 2011. Razvojem inteneta i telefonije razvijen je novi vid komunikacije sa drugim osobama u cilju uspostavljanja prijateljskih i ljubavnih veza. Branka, 1980, Jagodina, ekonomista Ostavljena, ponovo na pocetku. Jednostavno su posebne i jedinstvene.