Trazim srodnu dusu za brak

Автор: Heather Whatley 14.12.2018

trazim srodnu dusu

 



 



❤️ : Trazim srodnu dusu za brak

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Pokisao od neurednih misli Što podsećaju na nedostižne vrhove. Ostajem prikovan za prokleti bulevar.


trazim srodnu dusu za brak

 

Registrujte se 100% besplatno i stupite u kontakt Situacija Da li ste u vezi? Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Može i na Viber.


trazim srodnu dusu za brak

 

Bračne ponude - Nisam u vezi Da li imate decu? Posjetiteljima stranica nije dozvoljeno kopiranje teksta i pohranjivanje-spremanje u vlastito računalo.


trazim srodnu dusu za brak

 

Razvela sam se i imam sina od 4 godine. Odgojena sam kako dijete u vrlo marljivoj i vrijednoj obitelji, no kakva je danas situacija na Balkanu da se jako teško živi, tako i mi nemamo dovoljno novca da bi živjeli normalno. Radila sam sezonski u Njemačkoj, šparoge i jagode, pa ću vjeruem i ovog proljeća ići tamo na posao, ako se prije toga ne udam, što bih jako voljela. Moj prioritet je da se udam za normalnog, pažljivog, vrijednog muškarca, s kojim ću zasnovati obitelj, odnosno vjenčati se, imati djecu i živjeti normalno kako treba. Lažni i dvolični ljudi ostanite daleko od mene. Avanturisti, alkoholičari i kockari, takođe ne javljajte se na ovaj moj oglas, jer ja takve ne želim u životu i ne želim ponovo prolaziti kroz traume kroz koje sam prolazila s bivšim mužem, teškom budalom i pijandurom. Ako si normalan, javi se i ako mi se na prvu svidi tvoj komentar, ja ću ti se javiti da se dogovorimo oko razmjene brojeva i susreta uživo. Može i na Viber. Svaka neovlaštena upotreba sadržaja sa ovih stranica može predstavljati povredu Zakona o autorskim pravima. Posjetiteljima stranica nije dozvoljeno kopiranje teksta i pohranjivanje-spremanje u vlastito računalo. Nije dozvoljeno mijenjati, distribuirati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati informaciju i fotografiju objavljenu na ovim stranicama bez odobrenja vlasnika, kao i bez navođenja izvora i autora teksta i fotografija. Dozvoljeno je podijeliti bilo koji članak sa ove web stranice. Podijeliti na društvenim mrežama, putem e-maila i slično. Naučite razliku između podijeliti i kopirati-zalijepiti-ukrasti-spremiti u vaše vlastito računalo ili vašu web stranicu.


"Džejn Ejr" Šarlot Bronte

 

Avanturisti, alkoholičari i kockari, takođe ne javljajte se na ovaj moj oglas, jer ja takve ne želim u životu i ne želim ponovo prolaziti kroz traume kroz koje sam prolazila s bivšim mužem, teškom budalom i pijandurom. Za više detalja pogledaj moj. Pa, ako si se u tome pronašao i smatraš da si baš TI ta osoba, javi se u komentar da se bolje upoznamo, pa ću ja sto posto odgovoriti onome kojemu me srce prvo povuče. Ne želim da vam se predam, Ali gde da nađem srodnu dušu Zaljubljenu u bulevar poraza. Naučite razliku između podijeliti i kopirati-zalijepiti-ukrasti-spremiti u vaše vlastito računalo ili vašu web stranicu. Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Nisam u vezi Da li imate decu? Omiljena vrsta muzike Rok, Pop, Narodna Omiljeni umetnici milic od macve Volim da čitam Istorija, Humor, Religija Omiljene knjige dama u plavom,molitva 1-2 Dobra zabava bez prevelike pomoe... Kad malo bolje razmisliš, moji uvjeti su sasvim normalni. Bulevar me pratio koracima pobednika. Zamišljam nepostojeću pratilju Spremnu da se pridruži šetnji Bulevarom poraza. Da nisi alkoholičar, može se popiti tu i tamo neko piće, ali ne pijančenje svaki dan.