Zena sa sela trazi muskarca za brak

Автор: Candice Thomas 13.12.2018

Bračne ponude

 



 



❤️ : Zena sa sela trazi muskarca za brak

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Zovem se Sonja i imam 36 godina. Treba orati, tanjurati, saditi i tako dalje, kao i na svakom imanju. Zovem se Sonja i imam 36 godina. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa.


zena sa sela trazi muskarca za brak

 

Dobro razmisli šta želiš i javi mi se ako se pronalaziš u ovome. Podijeliti na društvenim mrežama, putem e-maila i slično.


zena sa sela trazi muskarca za brak

 

Bračne ponude - Redovno moraju da jedu.


zena sa sela trazi muskarca za brak

 

Retko izlazim jer nemam stvarno vremena i jedva čekam da padne mrak i da odem da legnem. Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, a ja obećavam da ću mu pružitii više nego što može da zamisli. Biću mu prava kuvarica i domaćica. Njegovo je da se brine o 150 grla stoke, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca + 34 jagnjadi, 46 pilića, 19 telića,11 bikova, 4 psa i 12 mačaka. To mora da hrani tri do četiri puta dnevno, ne sme da im manjka ni hrane niti vode. Redovno moraju da jedu. Nakon toga, ima drugog posla na farmi. Od kidanja štala, pa do košenja sena, pravljenja bala... Treba orati, tanjurati, saditi i tako dalje, kao i na svakom imanju. Mora u šumu u nabavku drva, da ih sruši, pocepa i doveze kući, 'ajde ja ću mu pomoći i složiti, biću toliko dobra.


Licni oglasi upoznavanje.mp4

 

Odlučila sam se na ovaj korak potražnje muškarca, jer je moje selo malo i s manjim brojem stanovnika. Živim na selu u Hrvatskoj i ovim putem tražim iskrenog i poštenog muškarca za ozbiljnu vezu i brak. Nakon toga, ima drugog posla na farmi. Tražim muškarca koji će me voljeti, poštivati, sa kojim ću imati djecu dok sam još u stanju rađati i sa kojim ću provesti ostatak života. Dobro razmisli šta želiš i javi mi se ako se pronalaziš u ovome. Osim toga, šta bih i tražila u gradu, pa neće valjda momak iz grada doći grbačiti kod mene na imanje.