Gde upoznati normalnog momka?

Автор: Molly Rivera 13.12.2018

Kako naæi deèka za 25 dana?

 



 



❤️ : Gde upoznati normalnog momka?

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Ne kažemo da normalni momci nisu negde u blizini, ali ako i jesu, ili su pijani i ponašaju se nenormalno, ili su trezni i boje se prići devojci. Mada, nikad se ne zna, ko ne reskira, taj ne dobija. Ostaje nam da prelistamo žensku literaturu, savete iskusnijih optimista i poverujemo da se naše rešenje možda krije u nekom od ponuđenih.


Gde upoznati normalnog momka?

 

Ovo je veoma važno jer nije predviđeno da dođete na lokaciju gde su sve osobe dosta mlađe ili starije od Vas. Nastavak na sledećoj strani... Ali nekako posle svih sveznalica i njihovih saveta, opet ste sami!


Gde upoznati normalnog momka?

 

Kako naæi deèka za 25 dana? - Ako vam nedostaje oseæaj zaljubljenosti, probudite ga najpre u odnosu na sebe, a zatim krenite u lov na muškarca koji æe vam upotpuniti život. Jedite u restoranu, èitajte knjigu u parku idite u duge šetnje i tome slièno.


Gde upoznati normalnog momka?

 

Čini se kao glupo pitanje, ali iako su klubovi redovno prepuni zgodnih frajera, retko kad se poklope sve zvezde da baš završiš sa onim frajerom koji se tebi sviđa, a još ređe se dogodi da frajer na kraju ne ispadne, nazovimo to ovako — nekompatibilan čitaj: kreten. A gde su nestali svi normalni momci? Ne kažemo da normalni momci nisu negde u blizini, ali ako i jesu, ili su pijani i ponašaju se nenormalno, ili su trezni i boje se prići devojci. Nebitno od lokacije potencijalnog novog dečka, uvek preporučujemo devojkama da učine prvi korak, a osim u klubu, postoje i bolja mesta za pecanje. Faks Za devojke koje idu na faks i redovno su prisutne na predavanjima, upoznavanje frajera nije nikakav problem. Čak i ako niste u istom društvu, lako se priključiti grupnom seminaru, a možeš čak i potražiti njegovu pomoć iz nekog predmeta, ili mu ponuditi pomoć, zavisno od toga kome bolje ide gradivo. Zajedničko učenje može se vrlo lako pretvoriti u zabušavanje. Svadbe Tvoja prijateljica se udaje, a kum mladoženje je neverovatno zgodan i još solo? Savršena prilika za upoznavanje. Naravno možeš se zakačiti i za bilo kojeg drugog momka, samo pazi, svi su u odelu pa te možda na prvom sastanku očekuje iznenađenje u obliku zapuštenog klošar stila. Pozorište Pozorišta, za razliku od bioskopa, pružaju intimniju atmosferu, a pauze između predstave dopuštaju ćaskanje sa zgodnim frajerom koji sedi u tvom redu. Možda ne odmah prvi put, ali ako se ponovno ugledate na nekoj drugoj predstavi, zašto ne? Nastavak na sledećoj strani...


DjanSara-"Hvala ti Bože što imam normalnu vezu i normalnog dečka!"💞💞💞

 

Prvo, teško da mogu sebe da zamislim kako u štiklama vučem crnu kesu za đubre, a kamoli da me pored kontejnera čeka inteligentan i duhovit muškarac. Kako je vreme kada su isključivo muškarci prilazili devojkama otišlo u prošlost, imajte na umu da je dozvoljeno i u redu da vi napravite prvi korak u zavođenju. Zahvaljući tome momci imaju unapred više samopouzdanja da Vam stvarno priđu, da se upoznaju sa Vama. Gdje upoznati normalnu i finu djevojku i istog takvog muskarca? Budite prijateljski raspoloženi Seæate se deèka iz teretane koji vam je pomogao oko tegova? Dajte nekome vaš broj telefona Veæ ste uvežbani u komunikaciji sa muškarcima i zato sada napravite korak dalje — nekom ko vam se dopao dajte vaš broj telefona. Samo je pitanje hemije. Ionako ne bi bilo normalno da započinješ išta sa kolegom, to provereno donosi neprilike. Zatražite mišljenje Dok ste u butiku muške garderobe, zamolite nekog zanimljivog deèka da vam pomogne u odabiru poklona za roðendan starijeg brata.