Šta vam se dopada cure?

Автор: Kathy Martinez 13.12.2018

Mišiæave vs vitke noge: Šta vam se više dopada?

 



 



❤️ : Šta vam se dopada cure?

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Opet se vracamo na to da sama lepota nije dovoljna ako zena nema sarma i zenstvenosti. Ali, budite sigurni da vas ta osoba već dugo voli i da je pitanje trenutka kada će se osmeliti da vam to i prizna. Cak ni te dugacke noge koje ovde mnogi pominju kao neki vrhunski kvalitet???


Šta vam se dopada cure?

 

Ako žene za to ne znaju, može da im se objasni. Prosto ne mogu da verujem da ima takvih... Možemo mi da tvrdimo da volimo kada žena obuje visoke štikle obično u kombinaciji sa mrežastim čarapama i halterima , ali da bismo vam videli cipele morali bismo da spustimo pogled, a onda bi se najverovatnije usput zadržali na vašim nogama.


Šta vam se dopada cure?

 

Upoznaj Devojku - On je nežan momak, nije opsesivan niti agresivan. Pomirite se vec jednom sa svojom visinom, niko je nije birao i svi smo rodjeni toliki koliki smo.


Šta vam se dopada cure?

 

Može vam se uèiniti èudnim ili smešnim, pa da cela prièa o verbalnoj predigri padne u vodu. Meðutim, uvek možete da mu postavite neko od ovih pitanja koja æe ga inspirisati na seks. Bilo da ih postavite uživo ili putem tekstualnih poruka, rezultati su isti. Poènite tako što æete mu poslati neku potpuno uobièajenu poruku, kako biste proverili da li ima vremena za dopisivanje. Onda preðite na stvar... Da li mi gledaš u pozadinu dok odlazim? Da li misliš da se dobro ljubiš? Da li te je neko ikada greškom video golog? Da li su ti se sviðale mršave žene? Šta trenutno nosiš na sebi? Kakva odeæa na meni bi uèinila da se uzbudiš? Kakva garderoba mi najbolje stoji? Da li bi mi pomogao da odaberem takvu kombinaciju? Koji je tvoj omiljeni deo tela? Koji delovi ženskog tela su najbolji za tetovaže? Šta nosiš kada ideš na spavanje? Da li bi voleo da te devojka izmasira? Kako ti zamišljaš idealnu predigru? Koja je tvoja omiljena seksualna fantazija? Da li misliš da bismo radili nešto neprimereno kad bismo se zajedno napili? Da li si nekad nekoj devojci slao svoje seksi fotografije? Da li si uzbuðen dok se dopisuješ sa mnom? Da si sad ovde, šta bi mi radio? Koliko vremena æe ti trebati da stigneš? Samo izbegavajte onakve poruke koje mogu biti protumaèene kao šala, jer je cilj da mu stavite do znanja da ste raspoloženi za seks. Kakve seksi poruke biste vi želeli da dobijete?


157 Alba Weinman - Visitors from the Future talk about the New Earth

 

Da li misliš da bismo radili nešto neprimereno kad bismo se zajedno napili? Ako je odgovor potvrdan, najverovatnije je pred vama Edipovac. Najbolje se oseća u dugim vezama jer ne voli promene. Pokažite mu da ne zavisite samo o njemu i da ga lako možete otpisati ukoliko se bude loše ophodio prema vama. Može da se desi da se zaljubi u ženu koja je kao on. U startu nas je privukao vaš izgled... Muškarci vole vitke devojke, ali ako naručite samo salatu, ne pokazujete samo da vodite računa o liniji, već i da ne znate da se opustite i prepustite uživanju u trenutku. Sasman tvrdi kako postoje tri problema s kojom se suočava većina parova, ali koji su rešivi uz saradnju.