Crna Gora žene Montenegro oglasi, Upoznavanje Crna Gora

Автор: Monica Jones 13.12.2018

Regionalno - Crna Gora

 



 



❤️ : Crna Gora žene Montenegro oglasi, Upoznavanje Crna Gora

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Sklon metafizičkom pristupu, on svoje razmišljanje iznosi na sledeći način: - Iz žena treba istjerati zlo, pa onda utjerati dobro! A Crnogorac će: - A kako bismo se i znali kad ne izlazim iz onog svog mercedesa?! Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju.


Crna Gora žene Montenegro oglasi, Upoznavanje Crna Gora

 

No uzalud, mali ni da bekne... E, ako baš ne šćednu, onda ću je prodat! Obuka đed crnogorsku nošnju, a o pas stavio kubure.


Crna Gora žene Montenegro oglasi, Upoznavanje Crna Gora

 

Jebanje Oglasi - Međutim, prve bračne noći lomljava u njihovoj sobi. CIA je CIA, al' žena je preča.


Crna Gora žene Montenegro oglasi, Upoznavanje Crna Gora

 

Ozbiljna sam zena, svoj muzu odana, vjerna i postena, sve dok mi ne dosadi da izigravam kaludjericu, i tada se pretvaram u djavolicu. A, ta pretvorba se kod mene desava, nekoliko puta na dan, svaki dan! Volim duge predigre sa plasticnim, a moze i gumenim, i vrlo intimnim, prijateljima…. Sa mnom se nikad ne zna đe ću do kraja večeri da završim. Voljela bih da se dopisujem sa momcima do 30-35 godina iz cijele Crne Gore. Neka mi se jave dobri tipovi, gay i ostala sranja stop. Ovim putm prvo želim da pozdravim sve moje zemljake i zemljakinje iz lijepog ali previše dalekog Pariza. Ja sam Sanja, imam 31 godinu, sviježe razvedena, i stvarno nostalgična za našom lijepom Crnom Gorom. Ovdje sam se prijavila da ubijem tu nostalgiju, pa momci ne budite srca kruta već se javite jednoj Crnogorki na privremenom radu u Francusku. Željna dopisivanja, svima odmah odgovaram.


licni oglasi

 

JUTROS NIJE BILO TU!!! Crnogorac mu pomože da se povrati u sedlo, pa ga upita: - C: A, razbi li se čoče? Izađu ti, jado, muško i neka ženetina polugoli. Čovek se sagne, uzme puža i stavi ga Crnogorcu u ruku. Seo u taxi i razgleda grad... A da ti pravo kažem, i nemam kad! Crnogorac odgovori: - Ne, jadan, ja ću da budem ležeći policajac. Viđe đetića kako tjera sve pred sobom. Ribica počela da kuka i da ga moli da je pusti, pa se Crnogorac smilovao.