Crna rotkva i med iskustva

Автор: Kristen Phillips 13.12.2018

 

 



 



❤️ : Crna rotkva i med iskustva

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Za nepunih mesec dana se njeno stanje poboljsalo. Pomaže u slučaju upale pluća Kako je ribizla multivitaminska bomba s antibakterijskim svojstvima, veoma je korisna za jačanje imuniteta. Odrasli po 1 supenu kašiku, a deca po 1 kafenu kašičicu.


crna rotkva i med iskustva

 

Ako želite saznati kako da sami sebi napravite prirodni lijek od crne rotkve, pročitajte kompletan članak. PRIMJENA: Uzimajte po 30 g triput na dan pola sata prije jela. Sadrži i kalijum, natrijum, kalcijum, fosfor, magnezijum i bakar.


crna rotkva i med iskustva

 

- Previse je jaka i djelotvorna u detoksikaciji tako da ne preporucujem u velikim kolicinama jer opasno je da se toksini naglo pokrenu po tijelu i ko zna sta moze biti nekome ko je osjetljiv.


crna rotkva i med iskustva

 

Polako odvojte jedan list od glavice. List kupusa treba spustiti na nekoliko minuta u vrelu vodu. Postaće topao i mekan. Potom jednu stranu namazati medom. Tu stranu, gde je med, staviti na grudi bolesnika. Odgore se stavlja najlonska kesa i umotava se šalom ili peškirom. Procedura se sprovodi pred spavanje. Ako je kašalj jak, biće potrebna dva lista kupusa — jedan se stavlja na grudi, a drugi na leđa. Koža se prebriše vlažnom krpom, ili se ispira mesto gde je bio oblog, i sve sve što je on izvukao. Ako je bronhitis u začetku, rezultat ce biti vidljiv već posle prve procedure. Lečenje se sprovodi od pet do sedam noći. I uskoro, od opterećujućeg kašlja, neće ostati ni traga. Aktivni sastojci meda i kupusa, a takođe i toplota, doprinose smanjenju kašlja, a i nestanku upalnog procesa. Med naizmenično možete zamenjivati sa toplim ricinusovim uljem. Iz svog iskustva mogu reći da je kupus zaista čaroban. Jednom sam počela kašljati, kupus sam imala u kući, a med nisam. Nisam želela pogoršavati problem i sprovela sam lečenje samo sa listom kupusa. Za uporan kašalj možete koristiti i recept naših baka- sirup sa rotkvom i medom. Izuzetno je dobar, a deca ga piju sa zadovoljstvom. Crna rotkva protiv bronhitis i kašalja- Sirup protiv bronhijalne astme SASTOJCI: 2 čaše soka od mrkve,2 čaše soka od cikle ,2 čaše soka od crne rotkve ,2 čaše soka od brusnice, čaša soka od aloe i 10 limuna PRIPREMA: Pomiješajte svježe iscijeđene sokove. U stroju za mljevenje mesa samljeti 10 neprskanih limuna s korom, ali bez koštica. Dodajte 200 ml alkohola rakije, votke i 500 g šećera. Sve sastojke stavite u teglu i ostavite da stoji 20 dana na tamnom mjestu povremeno miješajući kuhačom. PRIMJENA: Uzimajte po 30 g triput na dan pola sata prije jela. Djeca neka uzimaju dvostruko manju dozu. U udubljenje stavite žlicu cvjetnog meda te ostavite da odstoji poklopljeno dok ne nastane sirup oko 4-5 sati. Kad potrošiti sirup, ponavljajte postupak dok se rotkva ne smežura. PRIMJENA: Uzimajte po kašiku triput na dan. Učinkovit je protiv bronhitisa, naročito kod djece. Izvori: Nastavi s čitanjem.


Jedite MED I BELI LUK nedelju dana

 

Sto se tice dubljenja, to samo izdubite rupicu, ulijete med i onda se to poslije prelije u casu pa se pije? Prije svakog jela 15 -20 minuta jednu ccashu vodu. Crna ribizla kao lek za brojne tegobe Čisti organizam i olakšava probavu Crna ribizla jača apetit, čisti krv i creva, poboljšava rad probavnih organa. Stoga, iskoristite maksimalno ovo doba godine, kada su vam dostupne, a jedite i drugo zdravo bobičasto voće. Kad sam u setnji osjetila da bi mogla uskoro u toalet krenila sma kuci. Svi tekstovi objavljeni na sajtu prikupljeni su sa najboljom namerom. Tu stranu, gde je med, staviti na grudi bolesnika. Nemojte da odlažete odlazak lekaru ili da se oglušite o prepisanu terapiju zbog informacija procitanih na našem sajtu.