Ovih 10 EROTSKIH TRILERA muškarci moraju da odgledaju do 30. godine! (VIDEO)

Автор: Sarah Pearson 13.12.2018

Sarajevske sveske [broj 39-40, 2012.]

 



 



❤️ : Ovih 10 EROTSKIH TRILERA muškarci moraju da odgledaju do 30. godine! (VIDEO)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Dve su neprevedene još kod nas, tako da sam baš bila srećna čitajući ih, pa makar i u e-formatu. Poslato: Sub Mar 08, 2008 9:08 am ---- dameski citat: :gu Oh, radosti! Bila sam tužna što do kraja nisam ostala fascinirana njome. Autor: Snowidija, Poslato: Sub Nov 24, 2007 1:53 pm ---- Šeli Klajn - Najveći zlotvori žene u istoriji xD F.


Ovih 10 EROTSKIH TRILERA muškarci moraju da odgledaju do 30. godine! (VIDEO)

 

Nema velike mudrosti, ali kao što rekoh, za opuštanje... No, nikad ne sudim knjigu po prvih 50 stranica, vidjet ćemo!!!


Ovih 10 EROTSKIH TRILERA muškarci moraju da odgledaju do 30. godine! (VIDEO)

 

Ovih 10 EROTSKIH TRILERA muškarci moraju da odgledaju do 30. godine! (VIDEO) - Sartr je mila majka sa svojom ''Mučninom'' naspram današnjih 'bombastičnih' pisaca.


Ovih 10 EROTSKIH TRILERA muškarci moraju da odgledaju do 30. godine! (VIDEO)

 

Ovaj filmski žanr postao je popularan osamdesetih godina u Sjedinjenim Američkim Državama, a onda je osvojio ceo svet. Scene u kojima se uživa u seksu za jednu noć, gde ljubav vode osobe koje to ne bi smele jesu scene koje su publiku privukle da s pažnjom gledaju ove filmove. Mnogi erotski trileri, međutim, prošli su neslavno i kod kritike i kod publike, no postoje i oni koji su postali kultni i zauvek izmenili filmsku industriju. U nastavku teksta predstavljamo vam deset vrhunskih ostvarenja iz ovog žanra koje bi svaki muškarac morao da pogleda pre nego što navrši tredesetu godinu. Fatalna privlačnost 1987 Bez sumnje jedan od najpoznatijih erotskih trilera u kome glavne uloge tumače i Glen Klouz. U filmu Daglas ima ljubavnu aferu sa Klouzovom na jednu noć dok je njegova porodica na putu, život mu se pretvara u pakao, jer ona uporno želi da mu rasturi porodicu. Film je bio nominovan za šest Oskara uključujući i nominaciju za najbolju glavnu žensku ulogu. Striptiz 1996 Za ovaj film Demi Mur dobila je 12. Film je loše prošao kod kritičara, ali i kod gledalaca. Demi je u tom filmu pokazala da itekako zna da pleše na šipci i da se uvija. U filmu glumica koristi sve svoje atribute kako bi zavela kongesmena uz čiju pomoć bi mogla da povrati starateljstvo nad svojim detetom, on to koristi i tera je da postane njegova ljubavnica a kasnije i njegova žena. Već prvi kadar u ovom filmu, kada Alis koju igra otkriva svoje telo tako što polako skida svoju crnu haljinu, govori vam da ćete gledati jedan od najseksi trilera ikad. Zbog esplicitnih scena seksa film je bio zabranjen za gledaoce ispod 17 godina, a u javnosti je izazvao mnogo kontroverzi. Bez obzira na sve film je u američkim bioskopima zaradio više od 160 miliona dolara. Devet i po nedelja 1986 Film je režirao Adrijan Lin, a glavne uloge tumače Kim Besindžer i Miki Rurk, snimljen je po memoarima Elizabet Meknil pod istim nazivom. Radnja filma zasniva se na strastvenoj vezi između prodavačice u jednoj njujorškoj galeriji i brokera sa Vol Strita. U filmu njih dvoje dosta eksperimentišu u seksu, zaplet priče je odličan što je ovaj film svrstao u jedan od najboljih u ovom žanru. U američkim bioskopima doživeo je pravi debakl, ali je u ostatku dela sveta kod publike postigao ogroman uspeh i doživeo status kultnog. Majkl Daglas odigrao je vrhunskog zavodnika pomalo i agresivnog zbog čega je film naišao na kritike javnosti. Za najpoznatiju scenu iz filma u kojoj se Šeron vidi međunožje dok prekršta noge poznata glumica rekla je da je ta scena snimljena bez njenog znanja. Svakako vam preporučujemo ovaj film jer ima odličnu priču, pun je napetih i erotskih scena. Ovaj triler je devedesetih bio pravi bioskopski hit zaradivši više od 350 miliona dolara.


TOP 10 EROTSKI TRILERI Лични подаци Bila sam prva dama GRADA VALJEVA! Zvanicno proglasena za najlepsu devojku na izboru za mis odrzanog 1978 u Grand

 

Autor: Sladolež, Poslato: Pon Maj 14, 2007 2:23 pm ---- Jhumpa Lahiri- Imenjak The Namesake Lagana knjiga sa dušom. Autor: zmuj, Lokacija: Beograd Poslato: Pon Jan 07, 2008 5:31 am ---- Nil Gejmen - Koralina T. Zašto, recite mi, Nastenjko, razgovor nikako ne teče toj dvojici koji se razgovaraju? Ilona, dobro došla, avatar je mLogo sladak! Isprva sam bila zapanjena temom, dok nisam došla do pred kraj priče, a onda blago zbunjena. Zato sam i rekla da me PODSEĆA na takve romančiće, ne i da jeste jeftin romančić. Sreća je sedeti sama samcata da jutra do mraka, ne radeći ništa i neosećajući potrebu da se bilo kome izvinjavaš. Autor: frau, Poslato: Pon Mar 26, 2007 10:46 am ---- ja sam nedavno kupila cetiri knjige: minimalism, lofts, the world of contemporary architecture i interior design atlas, pa ih pomalo bistrim.