Sex oglasi kvarner

Автор: Mindy Rivera 13.12.2018

Pretraži kategorije

 



 



❤️ : Sex oglasi kvarner

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Samo ozbljne ponude molim lijepo na tel. Plava duga kosa, plave oči.


sex oglasi kvarner

 

Eto da vidim i to. Želim upoznati muškarca kojeg ću voljeti i koji će mene voljeti. Super stvar je kaj auto možete parkirati tik do mjesta na kojem pecate tak da nemorate daleko nanašati opremu.


sex oglasi kvarner

 

Pretraži kategorije - Ako si za, pa javi se nećeš požaliti! Želim upoznati muškarca koji voli malo jače cure i koji ima iskustva.


sex oglasi kvarner

 

Sama ta činjenica da za naslutiti da bi u vrućim i sparnim ljetnim danima tamo mogla biti nemoguća situacija za ribolov s obzirom na blizinu samih otpadnih voda???? Evo ovim putem molim ako je netko bio tamo po ljeti da napiše kakva je stvarno situacija i dal se da pecati il ne??? Super stvar je kaj auto možete parkirati tik do mjesta na kojem pecate tak da nemorate daleko nanašati opremu. NA samom jezeru sve se od štopli, tj. Evo ja osobno najviše sam oduševljem uređenjem samog jezerca, sve pohvale članovima društva Dubina se kreće od nekih metar na prvom dijelu, do nekih 4-5m na drugom djelu. Evo i par slikica same vode... Pohvalno, pogotovo onak kak je napočetku bilo postavljena mapa Savjet: Kad tražiš nekaj na google maps, nemoj upisivat riječ u search, jer onda imaš onaj balon ko što si i ti imal, nego si radije u postavkama odredi koja da ti bude polazna točka kad očitaš google maps npr. I evo Crne Mlake drito u centru slike! Inače evo, bil sam danas cijelo popodne na mlaki, upijal sam kišu vrijeme je bilo katastrofalno, a naravno nikak da se smiri , ali bit će bolje drugi put, sve to ide u ribolovni staž Kaj se riba tiće, nemam pojma zakaj, ali nitko od nas 7 ni ja nisam mogel vjerovati kolko nas je bilo s obzirom na vrijeme nije imal niti griz, a šarani su se lijepo nabacivali po jezeru , tak da ono... Žal mi je jedino kaj nisam imal priliku vidjeti kak bi zreagirali kad bi ribu natrag nutra pustil ČAk sam ujutro uspel ftopiti nekom gosponu šaku miksa za prihranjivanje za punu flašicu kuruze supermoderatorska trampa.


Oglasi Sexy

 

Dosta sam povučena i neiskusna. Sve ono o čemu sanjaš i maštaš ja pretvaram u stvarnost! Pohvalno, pogotovo onak kak je napočetku bilo postavljena mapa Savjet: Kad tražiš nekaj na google maps, nemoj upisivat riječ u search, jer onda imaš onaj balon ko što si i ti imal, nego si radije u postavkama odredi koja da ti bude polazna točka kad očitaš google maps npr. Uvjet,muškarac do 47 godina i da je slobodan! I evo Crne Mlake drito u centru slike! Dosta sam povučena i neiskusna. Voliš debele, dlakave i velikih tvrdih grudi?