‪Kako se dopisivati na instagramu‬‏

Автор: Michelle Cole 13.12.2018

Mob&IT

 



 



❤️ : ‪Kako se dopisivati na instagramu‬‏

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Tagged Postovani, Zelela bih da znam jednu informaciju jako mi je bitno. Ove osobe nemaju pokretačku energiju već ih, najčešće, podrška Saturna usmerava da nastavljaju započete poslove i pothvate svojih roditelja. Od drveta zemlja ne može očekivati dobro. Kad nešto izgori, vraća se u zemlju i obogaćuje je.


‪Kako se dopisivati na instagramu‬‏

 

Ipak, s obzirom da me svi traže putne vlogove, a i mene zanima video kao medij i dodatak blogu, dat ću sve od sebe da snimim nešto vrijedno prikazivanja. Kad mi je vrisnula u uho odskočila sam nekoliko metara u zrak, a traume imam dan danas. To je i razlog zašto uspije samo šačica ljudi.


‪Kako se dopisivati na instagramu‬‏

 

Kako se slažete s partnerom po japanskom horoskopu: odredite broj, boju, element i horoskopski znak (KIGAKU TABLICA) - To je usput i savjet svima vama koji znate ili učite neki jezik — koristite ga što je više moguće.


‪Kako se dopisivati na instagramu‬‏

 

Bivša navijačica NFL momčadi Baltimore Ravensa, Molly Shattuck 47 , uhićena je zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnika. Gospođa Shatttuck, koja je i sama majka troje djece, bila je pod istragom posljednjih nekoliko tjedana zbog navodnog stupanja u seksualne odnose s učenikom 15 iz Baltimorea. Prema policijskom izvještaju, sve je krenulo kada je optužena počela komentirati fotografije koje je tinejdžer objavljivao na Instagramu nakon čega se veza razbuktala. Počeli su se dopisivati i nalaziti uživo. Na prvom 'spoju' u svibnju ove godine par je otišao u kino gdje su se ljubili i pipali. Nakon toga su se njenim automobilom odvezli na školski parking gdje su se nastavili maziti na stražnjem sjedalu. Kako se veza između dvoje ilegalnih ljubavnika razvijala, gospođa Shattuck, inače bivša žena milijardera i kralja nuklearnih elektrana Maye Shattucka, počela je dolaziti u školu po ljubavnika pa bi ga za vrijeme pauze odvela u garažu gdje bi se ljubili i dodirivali. Tijekom praznika rada ona je, prema optužnici, unajmila kuću na plaži u Delawareu u koju je dovela sina i njegove prijatelje. Osim njih pozvala je i svog maloljetnog ljubavnika uz obećanje njegovom ocu da mu neće dozvoliti konzumiranje alkohola. Policija tvrdi da mu je unatoč tome nudila vino. Tog vikenda, točnije u subotu oko dva ujutro, nekadašnja navijačica je otišla u dućan po pivo zamolivši maloljetnika da ide s njom prošetati psa kad se vrati kući. Ipak stvari su krenule drugim tijekom. Navijačica je umjesto šetnje psa maloljetnika oralno zadovoljila dok su se istovremeno njezin sin i prijatelji zabavljali na terasi kuće u kojoj su boravili. Nekoliko sati poslije toga, poručila je mladiću da bi trebao ići u krevet, ali je on otišao u njezinu sobu. Policija tvrdi da se zlostavljačica skinula nakon čega je ponovno imala oralni seks s mladićem. Tada mu je rekla da će voditi ljubav s njim ukoliko on to želi, ali je on navodno otišao iz sobe. Poslije toga joj se više nije javljao. Nekoliko tjedana nakon razuzdanog vikenda, javila mu se na Instagramu. Maloljetnik je krajem rujna o svemu obavijestio policiju što je na kraju kulminiralo njezinim uhićenjem. Gospođa Shattuck je, inače, veći dio života bila pod reflektorima javnosti, posebno kada je 2005. Tada je imala 38 godina. Osim što je poznata kao navijačica, gospođa Shattuck je izdala knjigu 'Vibrant living' u kojoj je pisalo o tome kako voditi zdrav život.


Kako SMUVATI DEVOJKU preko FEJSA

 

Hoću li ispasti nezainteresirana? Nisu tako česti u vloganju kao Louis ali imaju zanimljivog materijala. Znam da sam dužna recenziju Mac-a i obećajem da će uskoro doći na red. Ima talenta za sadržaj, editiranje videa, stalno je negdje u pokretu, a i sviđa mi se osobnost i energija koju šalje preko kamere. Pa, ako vam se gleda opušteni hipi s dreadovima koji je uz to vegan i neprestano putuje, možda vam se svidi njegov kanal. Bit će malo naporno na početku ali praksa čuda radi kad je učenje u pitanju. Nemoj se pretvarati, nemoj glumatati, budi onakva kakva si pred svojim prijateljicama i opusti se. Sad kad ga redovno koristim i radim na njemu gotovo dva mjeseca, mogu dati svoje objektivno mišljenje pa će tako uskoro doći i ta, dugo očekivana recenzija. Istina je sljedeća, ako ne uložite trud i energiju, neće vam ni jedan Bentley garantirati milijune pretplatnika, a ni putovanje na Maldive čitanost bloga.