Ljubav na prvi pogled #1

Автор: Kim Jenkins 13.12.2018

Ljubav na prvi pogled ne postoji

 



 



❤️ : Ljubav na prvi pogled #1

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Šta znači ako vam se sviđa miris znoja druge osobe? Dobar primer ljubavi na prvi pogled jesu osećanja koja su se pojavila kod Ane Karenjine u istoimenom Tolstojevom romanu, prilikom prvog susreta sa Vronskim.


Ljubav na prvi pogled #1

 

Naime,ljubavni čin zaljubljeni najčešće opisuju kao najprijatniji osećaj 68% žena i 53% muškaraca ili sa nešto nižim gradacijama veoma prijatan i prijatan , za razliku od nezaljubljenih, kod kojih dominira odgovor prijatan 42% muškaraca i 25% žena , znatno manjem broju je svejedno, a postoje i oni koji to rade zato što moraju 5% žena i samo 1% muškaraca iz različitih razloga. Uzrok tome može da bude razočaranost u dotadašnjeg seksualnog partnera, osećanje prevarenosti, napuštenosti ili zapostavljenosti u ljubavi. Tu odmah primjećuješ da se može raditi o nečemu posebnome.


Ljubav na prvi pogled #1

 

Ljubav na prvi pogled ne postoji - Kada bi partner bio na raspolaganju, zaljubljeni bi vodili ljubav najčešće 3 do 5 puta nedeljno žene i svaki dan muškarci , dok bi nezaljubljeni takvu priliku koristili 2 do 3 puta mesečno žene i ne više od jednom nedeljno muškarci.


Ljubav na prvi pogled #1

 

Izvor: Pixabay Vjerujete li u ljubav na prvi pogled? Mislite li da je to prava ljubav ili samo zaljubljenost? Evo nekoliko razloga zbog kojih je ljubav na prvi pogled prava ljubav. To je privlačnost u trenutku Kada prvi put vidite nekoga i on vas odmah privuče, to je ljubav na prvi pogled. Ali što je zapravo privlačnost? To može biti snažan osjećaj zaljubljivanja ili osjećaj da je netko vaša srodna duša. U svakom slučaju, ovakvi su osjećaji pravi i iskreni. Istraživanja su dokazala Razna istraživanja su dokazala da je ljubav na prvi pogled stvarna. Oko četrdeset posto ljudi tvrdi da se zaljubilo na prvi pogled. Ljubav na prvi pogled je stvarna i može trajti dugo ukoliko je čista i iskrena. Uz privlačnosti postoji još dosta faktora koji utječu da se zaljubite u nekoga na prvi pogled. Ono što vas privuče mogu biti nečije ruke, govor tijela ili maniri. Nikada se ne zaboravlja Čak i nakon puno vremena, osobu u koju ste se zaljubili na prvi pogled ne možete zaboraviti. Kada vas netko pita tko ti je prva simpatija ili ljubav na prvi pogled, odmah ćete se sjetiti njegovog imena. To je osoba koja će vam uvijek biti u mislima. Osjećaj je sjajan Samo osobe koje su se zaljubile na prvi pogled znaju kako je to zapravo sjajan osjećaj. Imate dojam da na svijetu ne postoji ništa bolje od ljubavi, piše. N1 pratite putem aplikacija za i društvenih mreža.


Snezana Savic - Ljubav na prvi pogled - (Audio 1990)

 

Šta znači ako vam se sviđa miris znoja druge osobe? Kod obe grupe ustanovljen je niži nivo serotonina u krvi od normalnih vrednosti. To ima veze sa imunim sistemom. Praktikovanje oralnog seksa je dalo, bar što se tiče muškaraca, pomalo neočekivane rezultate. Vi ste siguirni da se vara...

...
locallchicks-here2.com

Get Laid Tonight