Plavi oglasnik zamjena nekretnina

Автор: Tamiko Polanco 13.12.2018

Pretraži 99.000+ nekretnine za prodaju i najam i 200+ agencije za nekretnine

 



 



❤️ : Plavi oglasnik zamjena nekretnina

 


 

 

 

 

 

 

 

 

SMIJEŠNI OGLASI U OGLASNIKU oglasnik. Na oglasniku možete pretražiti više od 99. U ponudi su nekretnine bez posrednika, kao i nekretnine oglašene od strane provjerenih u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.


Plavi oglasnik zamjena nekretnina

 

Cene SMS servisa su izražene sa uračunatim PDV-om. Nakon što ste odabrali kategoriju Nekretnine i nakon što ćete odabrati željenu podkategoriju moći ćete dodatno suziti izbor odabravši grad koji vas interesira.


Plavi oglasnik zamjena nekretnina

 

Pretraži 99.000+ nekretnine za prodaju i najam i 200+ agencije za nekretnine - Prodaja s manje¹tajem u cijeni.


Plavi oglasnik zamjena nekretnina

 

Prodaje se samostojeæa kuæa velièine 220m2 koja se nalazi na parceli od 475m2. Nalazi se u visokom prizemlju stambene zgrade starije gradnje. Prodaja s manje¹tajem u cijeni. Izvedena plavi oglasnik zamjena nekretnina instalacija za klima ureðaj. Kuæa se sastoji od:podruma ispod pola kuæe,prizemlja hodnika,kuhinje sa blagavaonicom i d. Zaseban ulaz vodi u drugi stan koji se na katu sastoji od ostave, kuhinje, blagavaone. Translated to English from robotics, here it is what could plxvi going on here: 1. Prizemlje 105qm se sastoji od hodnika, kuhinje, izbe velikog dnevnog boravka,kupatilo. Zgrada sa samo 4 stana, prizemlje i tri kata, na svakoj nekretniba jedan stan. Poslovni prostor nalazi se na atraktivnoj lokaciji, u ulici Griè blizu sredi¹njeg gradskog trga u Samoboru. Prodaje se 3- soban stan povr¹ine 78,75 m2. Zgrada ima lift Sastoji se od 3 sobe, kuhinje, ostave, kupaone, wc-a, hodnika i loðe + drvarnica u podrumu. Sastoji se od: prizemlje 110m2 od èega je. Stan u Slavonskom Brodu, 50 m2, u naselju Slavonija Gornja Drenova, Skvažići, kuća 100 m2, kompl. Dvosoban stan do 55 m2, u vlasništvu grada Rijeke, tražim. Ukupne je kvadrature 195 m2 i sastoji se od 3 eta¾e. Prizemlje 105qm se sastoji od hodnika, kuhinje, izbe velikog dnevnog boravka,kupatilo. Prodaja s manje¹tajem u cijeni. U suterenskom prostoru nalaze se tri konobe, dok je na katu iznad stambeni prostor. Grijanje je centralno gradsko. Lep raspored iz hodnika se ulazi u dnevnu sobu i jednu spavaću, a u drugu iz dnevne sobe.


Centar Nekretnina Banja Luka

 

Više od 1000 oglasa za posao.. Pronađite ili ponudite posao. Stanovi - Kupnja, prodaja, zamjena, najam, iznajmljivanje, unajmljivanje. Ponuda poslova - Oglasnik. Zgrada sa samo 4 stana, prizemlje i tri kata, na svakoj nekretniba jedan stan. Kategorija Nekretnine sadrži 9 podkategorija, a neke od njih su: obiteljske kuće, stanovi, vile za prodaju, vikendice, poslovni prostori,... Otkup svih vrsta automobila. Da postavite oglas u PREMIUM PONUDU Cene: mts: 423,60 RSD telenor: 423,60 RSD VIP: 423,48 RSD Vaš oglas će biti u vrhu svih strana u listi oglasa Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PP ID-oglasa na broj 3344 Oglas će biti aktivan narednih 5 dana od prijema vašeg sms-a. Zaseban ulaz vodi u drugi stan koji se na katu sastoji od ostave, kuhinje, blagavaone. Za slanje oglasa, molimo prijavite se korisničkim imenom 031 ili registrirajte BESPLATNO i BRZO....

...
locallchicks-here2.com

Get Laid Tonight