MALI SIGNALI: Sedam sigurnih znakova da mu se sviđaš

Автор: Detrice Satya 13.12.2018

Anthony Piers - Makroskop.pdf

 



 



❤️ : MALI SIGNALI: Sedam sigurnih znakova da mu se sviđaš

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Samo: zašto se vrti iznad nas? »Isuse Kriste, i ovaj me čovjek pita jesu li takva jaja opasna.

 

 

Znamo, vi u vezi s Bijelom kućom! Jaschke mi je pisao kako ima sav materijal osiguran. Jednog takvog čovjeka kakav si ti. Kako ti se sviđa moja ideja?

 

 

Anthony Piers - Makroskop.pdf - « »Mi smo možda koju bitku izgubili, jedan-osam-jedan, ali nismo rat, je li jasno?

 

 

Flertuje li svesno ili nesvesno, kao da je bitno! Ma koliko se trudili, ne možemo sakriti kad nam se neko sviđa. Ako primetiš sledeće znakove, budi sigurna da mu se sviđaš! Sramežljiv, zavodnički ili iskren - osmeh je uvek dobar znak! Kada se radi o flertovanju osmeh je gotovo siguran pokazatelj da mu se sviđaš. Ako primetiš da ti se osmehuje, velike su šanse da želi da započne razgovor s tobom. Možda je sramežljiv, pa čeka da napraviš prvi potez ili da bude siguran u signale koje mu šalješ. Ako se i on tebi sviđa, napravi prvi korak. Nasmeši se i upusti se u razgovor. Pravi iste pokrete kao i ti Ponekad oponašamo mimiku i pokrete druge osobe, a da toga nismo ni svesni. Ovo je još jedan znak da mu se sviđaš. Nasmeje li se kad i ti, trepne li kad i ti, popije li gutljaj vode u istom trenutku kao i ti? Ovo je prirodna reakcija kod ljudi kojima se sviđa osoba koja im je u blizini. Ruke su mu na bokovima Ako svoje ruke stavi na svoje bokove ili palčeve zakači za rub farmerki, verovatno mu se sviđaš. Ovo je tipična mačo poza kojom muškarci nesvesno žele pokazati da su samopouzdani i zainteresovani. Ako se ovako ponaša kad razgovara s tobom — sviđaš mu se. Koristi svaku priliku da te dotakne Ako te simpatija često dodiruje u razgovoru, to je još jedan znak. Na ovaj način želi skrenuti tvoju pažnju na sebe i po svaku cenu razgovarati s tobom. Sviđa li ti se? Ako da, uzvrati mu flert. Zenice su mu proširene Ovo je još jedna nesvesna reakcija koju ne možemo sakriti pred osobom koja nam se sviđa. Kad nas nešto uzbudi i privuče — naše zenice postanu šire. Ako primetiš da mu se zenice šire dok priča s tobom — to je još jedan siguran znak da mu se sviđaš. Meškolji se i vrpolji Je li ti neprijatno kad si kraj nekoga ko ti se sviđa? To je sasvim normalno i velika je šansa da je i njemu jednako nelagodno. Ako se vrpolji dok razgovara s tobom, to je samo zato jer je uzbuđen i jer mu se sviđaš. Deluje li malo smotano? Zaboravlja na stvari ili mu stalno nešto ispada iz ruke? Meškoljenje je još jedan znak koji ti daje zeleno svetlo, ako nisi sigurna sviđaš li mu se, piše teen.


Kako se kaze - Mali signali 2

 

On je takodei sa svoj« mm -. U tom trenutku je to bila Jakobova donja usna. Kad je se sjetim, još me strava mori. Englezi i mi ćemo s prvim siječnjom 1947. Oba policijska stražara slijedila su ga s naperenim pištoljima. Srpanj: Cijene na crnoj burzi u Berlinu: 1 kg brašna RM 11; jedan par cipela RM 420 20 američkih cigareta RM 150; 1 kg kave u zrnu RM 1100; 1 jaje RM 12; jedna kutija šibica RM 5. »Božanstvena komedija« — to je on napisao. Reflektori su ih obasjavali i pri tom 11 nezapamćen val vrućine. « Jesus: »Odista nam mora na pomoći biti onaj stari gospodin s bijelom bradom.

...
locallchicks-here2.com

Get Laid Tonight