Jesi li pronašla svoju karmičku ljubav?

Автор: Brittany Ross 13.12.2018

Net.hr

 



 



❤️ : Jesi li pronašla svoju karmičku ljubav?

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Prakticiraj ove strategije kako bi pronašla ravnotežu. Glas mu je zapravo bio dobar, ali to se dešavalo u četiri popodne i još nismo stigli ništa da popijemo.


Jesi li pronašla svoju karmičku ljubav?

 

Njihov zaštitni znak je njihovo razumijevanje za druge. Mnogi Nemci sa kojima sam izlazila bili su duhoviti i sarkastični.


Jesi li pronašla svoju karmičku ljubav?

 

Jesi li u vezi s narcisoidnom osobom? (I zašto je bolje tu vezu prekinuti) - Čak i da debelo omaneš i sve živo zabrljaš, svejedno ćeš uživati u toj nevjerovatno zabavnoj životnoj pustolovini, i uveče ćeš zaspati znajući da si dao sve od sebe i učinio nešto, a ujutru ćeš se radovati budućnosti koja je divna i uzbudljiva koliko god poželiš. Slobodnim Jarčevima će Venerini aspekti sa Uranom Marsom, Jupiterom i Plutonom doneti karmičku ljubav koju skoro da neće moći da izbegnu.


Jesi li pronašla svoju karmičku ljubav?

 

Nekima je trebalo dugo da je pronađu, neki je imaju od najranijih dana, a neki su još uvek u potrazi. Reč je o pravoj ljubavi koja nas čini srećnima. Ako se nalazite u friškoj vezi ili ste upoznali osobu koja vas je oborila s nogu pročitajte 5 znakova koji otkrivaju da je reč o onom pravom 1. Planovi i snovi Trenutak u kojem maštate o budućnosti s novim partnerom može otkriti puno. Ako vam ona uliva strah i nesigurnost, prava ljubav još nije na vidiku. Ali, ako je jasno možete zamisliti i pritom osećate neverovatno zadovoljstvo i nestrpljivo uzbuđenje reč je o najdubljoj ljubavi. Isto je i s planovima za godišnji odmor, putovanje ili pak običnu večeru sledećeg vikenda. Što su planovi bogatiji i čine vas srećnijima to je vaša ljubav jača. Ponašanje i znaci pažnje Prava ljubav nije iskazana u brojkama i poklonima već u lepim znakovima pažnje koje govore puno više. Kada ste spremni da svoje želje stavite na drugo mesto, a sve kako bi slobodno vreme proveli s novim partnerom reč je o pravoj ljubavi. Isto važi i za slatke male ljubavne poruke koje tokom dana bez razmišljanja pošaljete partneru. Ako osećate potrebu za takvim spontanim činom, znajte da ste zaljubljeni do ušiju. Sličnosti i različitost Zajednički ciljevi i pogledi na svet vrlo su važni za stabilnu ljubavnu vezu. To znači da osobe imaju zajednička interesovanja koja ih vode i koji će ih voditi kroz život. No, i suprotnosti su i te kako važne. Ako ste vi i vaš partner različitih karaktera koji zajedno tvore jednu savršenu osobu reč je o nečemu puno dubljem i moćnijem. Seks Strast i žudnja koju osećamo prema partneru u samom početku veze neće trajati vječno. Prava ljubav se ne krije u učestalosti odnosa i količini seksa već u snažnim emocijama i kvalitetu samog čina. Nežnost, poljupci i snažna osećanja koji vas teraju da tokom seksa izrazite najdublje misli bilo rečima ili dodirima znak su da je osoba s kojom vodite ljubav ona prava.


Cigaretom do sudbine i ljubavi / uz pomoć cigarete vratite partnera

 

»ž Edgar Cayce, èuveni «spavajuæi prorok» govorio je o srodnim dušama i blizanaèkim dušama. I naravno, sutra nazvati… 2. Ovo sada je tvoja borba da ostaneš gore… slušaj me dobro, nisam ljuta, mnogo sam srećna što te vidim i ponosna sam koliko si jaka. Sjeverni čvor simbolizira budućnost, kao da nas magija na koju ne možemo utjecati tjera na put susreta. Naše urođene sposobnosti omogućavaju nam da naučimo da sanjamo, a oni koji su počeli da žive prije nas uče nas kako da sanjamo društveni san. I dajem sve od sebe dragim ljubavnicima, iluzijama sam zbrinuta. Savlađivanjem bolnih poraza i prepreka mi možemo stvoriti briljantnu istoriju trijumfa koji će zauvijek sijati. Naučio sam, da ne moramo mijenjati prijatelje, Ako shvatimo da se oni mijenjaju. Kada smo se odvojili jedno od drugog, davno nekad, duša je znala i još uvik zna da æe neminovno morati uslijediti spajanje sa drugom polovicom kao delom božanskog plana. Sada, kada sam fokusiran i u stanju suzdržati se od tješenja baš svih onih koji imaju neke tegobe, empatija me oslobađa, čini vitalnim te rađa u meni neopisiv osjećaj. Muškarci često vrlo lako mogu razdvojiti ljubav i seks.

...
locallchicks-here2.com

Get Laid Tonight