Milan Violeta Glupaca Filipovic

Автор: Lindsey Price 13.12.2018

 

 



 



❤️ : Milan Violeta Glupaca Filipovic

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Према подацима са сајта Амбасади Србије у Риму, Секицки је запослен на месту другог секретара. Ako tako nam i treba! Немања Секицки, дипломатски зет Телепромптер.


Milan Violeta Glupaca Filipovic

 

Чак се жалила и Савету за штампу на поједине медије. Nama smanjuju penzije i plate a oni i njihove familije uzivaju sve privilegije. Наиме, на приватном Фејсбук профилу Немање Секицког стоји да је запослен у Министарству спољних послова.


Milan Violeta Glupaca Filipovic

 

- Pa nista vise nije cudno sto se desava u zemlji Srbiji! Samo neka cutimo i trpimo a oni neka rade sta hoce!


Milan Violeta Glupaca Filipovic

 

Како каже наш извор, од како је Табаковићка на челу НБС, муж њене старије ћерке Иване, Немања Секицки, добио је посао у Амбасади Србије у Риму. Према подацима са сајта Амбасади Србије у Риму, Секицки је запослен на месту другог секретара. Наш извор додаје да Секицки није стручан за тај посао, да је примљен без конкурса, да нема положен ниједан дипломатски испит и да не зна италијански језик. Немања Секицки, дипломатски зет Телепромптер. Упутили смо дописи Министарству спољних послова у покушају да сазнамо које стручне квалификације поседује Секици за место другог секретара у Амбасади Србије у Риму, али су нас и они игнорисали. Наиме, на приватном Фејсбук профилу Немање Секицког стоји да је запослен у Министарству спољних послова. У Србији свако може бити дипломата Према Табаковичкиним ранијим изјавама, њена старија ћерка Ивана завршила је графички дизајн. На њеном приватном профилу под именом Ивана Секицки пронашли смо бројне цртеже, као и фотографије истог детата као и на приватном профилу дипломате Немање Секицког, што недвосмислено доказује повезаност између Намање Секицког и ћерке Јоргованке Табаковић. Ивана Секицки Табаковић , ћерка Није ни чудо што Министарство спољних послова није одговорило на наша питања у вези са стручном спремом новопеченог дипломатског зета, јер је на основу анализе фотографија и његове музичке прошлости очигледно да је у Амбасаду стигао преко дебеле везе. Иначе, није ово изолован случај непотизма у Министарству спољних послова. У јавноти се спекулише да њихов однос датира још из периода када су заједно живели на Косову. Вељко Одаловић, генерални секретар МСП ФОТО: Тањуг Подсетимо да је крајем децембра месеца 2013. Јоргованка је тада побеснела и неким чудом успела у намери да уклони вест о њеној ћерки са свих интернет портала. Чак се жалила и Савету за штампу на поједине медије. Изгубила је спор, наравно. Милена Табаковић, ћерка — иста као и сва остала деца у Србији Заиста се питамо колико људи у Србији има право да користи службене аутомобиле за одлазак на предавања и аутоматско запослење у Министарству спољних послова?! Још само да откријемо где је намонтиран Јоргованкин син, Никола Табаковић, дипломирани економиста на мајку. Јоргованка Табаковић — За једнакост све деце! Pa nista vise nije cudno sto se desava u zemlji Srbiji! Toga ce biti uvek ,koja god vlast da dodje isto ce se ponasati. To smo im mi dozvolili! Nama smanjuju penzije i plate a oni i njihove familije uzivaju sve privilegije. U opstoj nestasici posla oni se zaposljavaju bez problema! Ako tako nam i treba! Samo neka cutimo i trpimo a oni neka rade sta hoce! Pa nista vise nije cudno sto se desava u zemlji Srbiji! Toga ce biti uvek ,koja god vlast da dodje isto ce se ponasati. To smo im mi dozvolili! Nama smanjuju penzije i plate a oni i njihove familije uzivaju sve privilegije. U opstoj nestasici posla oni se zaposljavaju bez problema! Ako tako nam i treba! Samo neka cutimo i trpimo a oni neka rade sta hoce!


Mile Kitic - Kraljica trotoara (Official Video 1996)

 

Nama smanjuju penzije i plate a oni i njihove familije uzivaju sve privilegije. Изгубила је спор, наравно. Немања Секицки, дипломатски зет Телепромптер. Наш извор додаје да Секицки није стручан за тај посао, да је примљен без конкурса, да нема положен ниједан дипломатски испит и да не зна италијански језик. Pa nista vise nije cudno sto se desava u zemlji Srbiji! У Србији свако може бити дипломата Према Табаковичкиним ранијим изјавама, њена старија ћерка Ивана завршила је графички дизајн. Како каже наш извор, од како је Табаковићка на челу НБС, муж њене старије ћерке Иване, Немања Секицки, добио је посао у Амбасади Србије у Риму. Иначе, није ово изолован случај непотизма у Министарству спољних послова.

...
locallchicks-here2.com

Get Laid Tonight