Oglasi Veliki Drvenik Osobni kontakti

Автор: Amanda Murray 14.12.2018

STRATEŠKI marketing Jelsa

 



 



❤️ : Oglasi Veliki Drvenik Osobni kontakti

 


 

 

 

 

 

 

 

 

U tom kontekstu, dakle, sve proizvode koji ne podržavaju zacrtanu razvojnu viziju, misiju i strateške razvojne ciljeve valja, generalno gledano, ignorirati. Cijeli prostor Općine bit će tržišno prepoznatljiv po sezonski prilagoñenoj ponudi raznovrsnih aktivnosti, brojnim dogañanjima i svetkovinama, uglavnom odražavajući dalmatinski životni stil i svjetonazor. OSTALI SMJEŠTAJNI KAPACITETI PRIVATNI SMJEŠTAJ HOTELI I SLIČNI OBJEKTI 126,0 145,1 Sezonalnost turističkog prometa na otoku Visu izuzetno je visoka: čak se 72% ukupne godišnje potražnje ostvaruje u dvama ljetnim mjesecima, a 92% godišnje potražnje ostvaruje se od lipnja do konca rujna.


Oglasi Veliki Drvenik Osobni kontakti

 

Prijedlog turističkog strukturiranja prostora općine Jelsa Polazeći od geomorfoloških značajki cijelog projektnog područja, sustava prometnica i prometne povezanosti dostupnosti pojedinih mjesta u općini Jelsa, a uvažavajući ponajviše značajke i prostornu disperziju vrijedne resursno-atrakcijske osnove, mišljenja smo da bi za potrebe što učinkovitijeg i dugoročno održivog tržišnog pozicioniranja turizma na području općine Jelsa, cijeli ovaj prostor valjalo prikladno sadržajno tematizirati, uslijed čega se kao prikladno rješenje nameće turistička podjela cijelog prostora općine na tri karakteristična područja - turistička klastera. Red plovidbe za 2016. TURISTIČKA OBJAVA SREDNJE DALMACIJE 10 4.


Oglasi Veliki Drvenik Osobni kontakti

 

Slobodna Bosna - 979 - 13.08.2015 - Prekrasni vidici s jelšanske visoravni.


Oglasi Veliki Drvenik Osobni kontakti

 

Vlastiti pogled, doživljaj i emocija su jedinstveni. Važno je uhvatiti svoj osobni sretni trenutak i baš takvom fotografijom želimo prenijeti bit Trogira. Ovaj natječaj se organizira u svrhu promocije grada Trogira, njegovih ljepota i posebnosti, a cilj mu je osim promocije grada i njegovih turističkih vrijednosti, upoznavanje javnosti sa kulturnim, povijesnim, turističkim i svim ostalim znamenitostima grada Trogira te omogućiti natjecateljima osvajanje vrijednih nagrada. Želimo Vam uspješno svjetlo i s radošću očekujemo Vaše radove! Sudionici foto natječaja su ravnopravni. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Veće manipulacije na fotografijama nisu dopuštene. Sve odluke žirija su konačne i neopozive. Također, nagrađenima će biti uručeni i poklon paketi SMGT-a. Slanjem fotografija na natječaj, autori dopuštaju korištenje fotografija u promotivne svrhe GT-a, TZGT-a i SMGT-a uz obavezu da se u tim slučajevima navede ime autora objavljene fotografije. Dodatne informacije Put Mulina 2a, 21 220 Trogir: Upravni odjel komunalno gospodarstvo i investicije Tel: +385 0 21 798-581 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Upravni odjel za urbanizam i prostorno uređenje Tel: +385 0 21 444-572 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ured za unutarnju reviziju Tel. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Prometna povezanost Izgradnjom suvremene autoceste Zagreb-Split koja je dovršena 2005. Izvor: Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije prema podacima Državnog zavoda za statistiku RH, ožujak 2005. Uska cesta puna oštrih okuka dovest će vas do šljunčane plaže koja svojom plavo-zelenom bojom mami na kupanje. Izrada software-a po narudžbi, projektiranje info-sustava. Humanitarni turniri, prijateljska igra, web turniri! Na području srednje Dalmacije nalaze se dvije zračne luke Split i Brač te športska zračna luka Sinj. Najžešći udari juga jači od 100 kilometara na sat bili su na području Splita, Hvara, Makarske, te na zadarskom području, dodaje Slobodna Dalmacija.