Kako da ga poljubim?

Автор: Tina Wilson 14.12.2018

ČEKAO SAM 3 MESECA DA JE POLJUBIM

 



 



❤️ : Kako da ga poljubim?

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Dok nisam upoznao nju. Da ti nešto objasnim? No, to je previše pasivni poljubac bi trebao biti. Posle tog prvog poljupca, znao sam… Ne znam kako, ali sam znao da je to ona prava.


Kako da ga poljubim?

 

Povratak na sadržaj Tehnika aktivan kiss Kad poljubim, vi postati aktivnistrana ove ljubavi djelovanja. Jonizator je poceo da susti!!! Čak štaviše Anela, nije mi budila nikakve emocije, osim erekcije.


Kako da ga poljubim?

 

ČEKAO SAM 3 MESECA DA JE POLJUBIM - I sad zove ti ona mene sutradan ajde da se nadjemo. Ulazimo mi jedemo i on opet na telefon zove nekoga.


Kako da ga poljubim?

 

Gledam ga kako spava. Treba da ustane za par sati, da zavrsi neke crteze za fax. Plasim se da ako legnem pored njega, da cu da ga probudim. Usne su mu blago rastvorene, disanje skroz ujednaceno. Neki ljudi su namrsteni kad spavaju, on nije. Lice mu je potpuno bezbrizno. Da li sanja nesto? Stalno govori kako se ne seca snova, pa kaze da verovatno i ne sanja. Sad se okrenuo na drugu stranu. Znam, zato sto ga bole kolena. Jonizator je poceo da susti!!! Ima lak san ponekad, probudice se... Kuckanje mu valjda ne smeta. Usi su mu skroz crvene. Da otvorim prozor na kip, mozda je u sobi vrucina? Plasim se da ga ne probudim. Inace uvek idemo na spavanje zajedno. Kako da sad samo legnem pored njega a da ga ne zagrlim, da ga ne zagolicam, da ga ne poljubim? Ujutru ne moze bez kafe. Bez 2 dl nema budjenja. Taj se nece probuditi ako prvo ne oseti miris kafe. I nista bez cigareta naravno... I samo mu daj muziku. Samo nek krene neki jazz, e onda mogu da se procitaju vesti. Ne volim kad se neko budi nervozan. Svakome se desi naravno da ustane na levu mogu; mislim na ljude koji se stalno bude neraspolozeni. Ok, svako iz nekih svojih razloga. Ali ne mogu da zamislim da se svako jutro budim pored nekog takvog. On se uvek budi nasmejan. U trenutku kad otvora oci, zenice su mu skroz, skroz male. Jedino sto je tad moguce videti je plavo... Ne znam da opisem to plavo. Video je da sam na blogu.


How Tu Kiss A Devojka With Usta and Jezik

 

Pogrbljeno sedenje odaje nesigurnost, nesposobnost, smotanost… sve su to osobine koje ne želite da ona zapazi. Kad god mi neki prijatelj traži savet kako da pronađe ženu svog života ja ga uputim na autobusku stanicu. Ako ne znate kako se ljubiti, što ako te poljubim, samo se opusti usne. Znate li sta je ljubav? U zavisnosti od raspoloženja, dovoljno je nekoliko sekundi da se plamen razbukta. Moje telo je vsake toliko tako razvneto, da bi kričala skozi vse mesto, kako zelo si želim divjih strasti, lizanja in poljubljanja, prave moške energije, ki jo občutiš, ko te dotaknejo njegove roke in te obnorijo njegovi poljubi. Prvi poljubac sam dobio posle tri meseca izlazaka. Kako se slazete J. Sve počinje jedne večeri kada sam se vraćala kući sa neke žurke. Jednostavno želim da budem najbolja!