DA LI POSTOJI SRODNA DUŠA: I ako postoji, gde je vaša?

Автор: Yenny Hernandez 14.12.2018

DOKAZ DA DUŠA POSTOJI: Ruski fotograf slikao kako duša napušta telo (VIDEO)

 



 



❤️ : DA LI POSTOJI SRODNA DUŠA: I ako postoji, gde je vaša?

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Osećaj da je neko koga ste prvi put videli ili upoznali neko koga znate celu večnost, a možda i duže, potiče iz domena srodnosti duša. Ako i pričaju, oni je tapšu po ramenu, Bravo, ti si faca, ti treba da naređuješ, a vrlo verovatno da je i samo dete svedok nekih pogrešno postavljenih uloga u svojoj porodici, da i tamo neko nekome neprimereno naređuje ili je previše ispred ekrana, dok se mama i tata bave važnijim stvarima, te je naučila iz, recimo jednog od mnogih nasilnih, crtanih filmova, kako da bude glavna.


DA LI POSTOJI SRODNA DUŠA: I ako postoji, gde je vaša?

 

Metodologija je vrlo jednostavna i izvodljiva. Akumulacija i očuvanje su, jedna od odlika fizičkog sveta. To je ideja da ćemo u drugoj osobi i u ljubavi prema njoj imati priliku da se potpuno otvorimo, da se transformišemo, da prevaziđemo vlastite limite, da napokon prepoznamo aspekte koji su nam dostupni samo kada je reč o pravoj ljubavi koja zbog svog intenziteta može biti definisana kao božanska.


DA LI POSTOJI SRODNA DUŠA: I ako postoji, gde je vaša?

 

Da li postoji duša? - Nostalgija ka toj potpunosti predstavlja osnovu koja nas vodi ljubavi. Ne ulazi po teoriji Darvina, najbrži, najači spermatozoid da oplodi jajnu ćeliju.


DA LI POSTOJI SRODNA DUŠA: I ako postoji, gde je vaša?

 

Bili ste i ranije povezani na neke načine, iako se niste poznavali Srodne duše bile su nekako povezane i ranije. Možda se niste poznavali ili imali nešto zajedničko, ali recimo nekada u prošlosti bili ste na istom mestu u isto vreme. Pre nego što se ja i moj suprug sreli, živeli smo u istoj ulici. Ipak, nikada se nismo susreli, dok nije bilo vreme. Vaše duše sastale su se u pravom trenutku Svaka osoba mora da bude u potpunosti spremna da bi uspostavila vezu sa srodnom dušom. Morate očistite prošle odnose, napustiti lošu vezi ili da odbacite spisak savrešene osobe. Kada su u pitanju srodne duše - tajming je sve. Vaš odnos je 'mesto' ispunjeno mirom, nema napetosti niti nelagodnosti 5. Možete da 'čujete' njegove misli 6. Osećate bol jedno drugog 7. Znate sve nedostatke jedno drugog, ali i benefite koje ti nedostaci nose Da, tako je. Naše mane mogu da imaju i nešto dobro. Delite iste životne ciljeve 9. Ne plašite se razgovora 10. Nemate iskustvo ljubomore Lepe koleginice ili prijateljice vama ne smetaju. Znate da ste jedini u njegovom životu. Vi poštujete mišljenja i stavove jedno drugog, čak i kad su drugačiji 12. Nemate potrebu da non-stop budete zajedno Poštujete svoje vreme, i niste patološki vezano jedno za drugo. Znate koliko je važno da svako ima prostor samo za sebe i svoj lični razvoj. Ne derete se, ne vređate se međusobno i ne pretite razvodom 14. Dajete se u potpunosti jer želite da vaš partner bude srećan 15. Znate kako i kad da se izvinite 16. Vi upotpunjujete jedno drugo Nijedna osoba nije savršena. A srodne duše su takve da upotpunjuje praznine jedna u drugoj. Vi ste kao jin i jang. Zajedno ste savršeni i stvarate harmoniju. Kada ste u zagrljaju sa svojom srodnom dušom, sva bol, nervoza i stres nestaju Foto Shutterstock Dnevno.


EMINA FEAT. MILICA TODOROVIC - LIMUNADA (OFFICIAL VIDEO) 4K

 

Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan poželi da dominira. Sve je transformisano, ništa nije plen smrti. Stoga prestanite da milite da su one osobe koje su toliko različite od vas zapravo vaše srodne duše. Osim ako se, na primer, ne ponaša kao malo dete dok ste u restoranu samo da bi vas iznervirao — u tom slučaju, imate puno pravo da vičete na njega. Svi razbacani ekserčići skupiće se na gomilu i ući u kesu. Isto tako kada Tvorac jednog dana iz njemu samo poznatih razloga upotrebi elektromagnetno polje zemlje i sakupi rasutu materiju iz kvantno holgrama, odnosno Polja, formiraće se čovek. Kada dođu do opne svi su stali. Ali nije tako, to jedan osmišljen kompjuterski program gde se tačno zna koji spermatozid ulazi da oplodi jajnu ćeliju zavisno od prethodnog života. Francuski poljubac Smatra se najseksualnijim gestom koji je rezervisan za ljude koji se privlače. Zbog svađa može nestati strasti.