Misli samo na tebe: Ovakve poruke šalje zaljubljen muškarac!

Автор: Alejandra Salazar 14.12.2018

Biti ljubavnica: Deset razloga zbog kojih se najčešće zažali

 



 



❤️ : Misli samo na tebe: Ovakve poruke šalje zaljubljen muškarac!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Ne dozvoljavate sebi da se oslobodite bola prošlih neuspešnih odnosa, a to vas tera da postavite neprobojne zidove oko vašeg srca. Toga dana kad je stigla poruka, imala sam noćno dežurstvo.


Misli samo na tebe: Ovakve poruke šalje zaljubljen muškarac!

 

Svatko je mogao imati loše dane, pa tako i Jana. Uz smeh je rekla Milica. Imamo mir u kuci,dobro stojimo finansijski,deca ok,ali ne mogu da se resim tog grca nikako. Ne bih zeleo da mi ovo bude alibi i da sebe pravdam za svoje povremeno ljubomorno mozda i posesivno ponasanje za koje iskreno smatram da je produkt ovakvih situacija ali iskreno mislim da sam posle toga opteretio svoj mozak razmisljajuci da li ce se nesto lose desiti.


Misli samo na tebe: Ovakve poruke šalje zaljubljen muškarac!

 

Biti ljubavnica: Deset razloga zbog kojih se najčešće zažali - Pogotovo kad sam joj rekla o kome se radi, činilo se čak da mi ne vjeruje.


Misli samo na tebe: Ovakve poruke šalje zaljubljen muškarac!

 

Svaka Srpkinja bar jednom u životu je dobila neku od ovih poruka u svoj inbox. Međutim, da neki stranac dobije ovu poruku ne bi imao pojma šta ona znači! Dobila sam Nema tih studija na univerzitetu u Masačusestsu koje će ubediti prosečnu Srpkinju da to što joj kasni 15 minuta ne znači da je automatski trudna. A onda kada umesto bebe koja liči na ortaka sa faksa dobiješ menstruaciju red je da to objaviš nesrećnim dušama koje si smarala. Ne, ne radi se o onoj ribi koju pljujete od osnovne i konačno je viđena sa šabanom kojeg prozivate od srednje. Misli se na divnu, blaženu i ljubljenu platu koja ćete od nesrećnika koji tegli bareni krompir u plastičnoj posudi pretvoriti u pristojno ljudsko biće. Barem do polovine meseca. Ti si ćero tatin sin. A ovakve poruke dobijaćeš i kada ti budeš imala sinove. Put je nepredvidljiv i pun neizvesnosti. U svako putovanje u Srbiji uračunajte i bar sat vremena kašnjenja u polasku jer vozač mora da ode u toalet i pojede bar 20 ćevapa. Lančane poruke će ti stizati za sve veće praznike, a legenda kaže da se tako zovu jer ti posle sedme u nizu dođe da se lancem vežeš za kola i pobegneš što dalje. Pa, dobro, možda ne legenda, ali zdrav razum. Poruka toliko dosadna da može da se kvalifikuje kao kontracepciono sredstvo. Dolazi sa mirisom zagorelog tipa i gorkim ukusom jadnog. Najgore je što retko kada dolazi sama. Obično nastupa u kasnim noćnim satima kada ste krenuli na b urek kod Slavije, a prijatelj završio negde u Mirijevu bez patika. Dolaze gosti, sredi stan! Oguli ostatke babinog pekmeza sa ormana, pokupi seksi donji veš i stavi ga u plakar, potrpaj prljave čarape ispod stolice i pokrij hrpu neopeglanog veša najvećim duksom sa gomile. I ako ti ostane vremena obriši prašinu kako tetka ponovo ne bi pred familijom konstatovala kako se nikada nećeš udati. E, moj Zdravko Ono kada shvatiš da si vrlo pogrešnoj osobi poslala škakljivu poruku i to ti oduzme 10 godina života. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Bićete zadovoljni onim što čujete. Povoljan je period i za sudske procese. Možete da se nadate srećnim okolnostima. Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Pred vama je povoljan... Veoma ste izričiti u svojim namerama i saradnici vam ukazuju poštovanje. Pred vama je period u kom možete postići dosta važnih stvari. Držite se svoje analitičnosti. Pred vama su važna dešavanja. Ovo polje vam je stabilno postavljeno, znate dobro na čemu ste i kakvo... Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dokažete svoje poslovne sposobnosti. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom... Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa. Posavetujte se s osobom od poverenja i rešićete sve svoje nedoumice. Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani.


Црвена краљица (2015) - (04/12) - руска серија са преводом

 

Tad me obuze jedan osecaj prelep,jer sam do tog momenta jos imao strah da ce me odbiti;da ce naci pravi razlog da to zaustavi. Anonimne poruke samo pokazuju koliko je bila bespomoćna. Iza sebe imam dugu vezu od 10g koja se pre 8g zavrsila raskidom,i dve krace veze koje koje su se zavrsile na isti nacin. Znači, ipak je to bio razlog što mi nije otvoreno prišao! Zasenila je sve ostale devojke koje su se u tom momentu nalazile zajedno sa njom u toj sobi,bukvalno. Ne, nije bilo nikakve sumnje: bila sam ponovno zaljubljena! Uz smeh je rekla Milica. Naježio sam se pri samoj pomisli da je mogla da naiđe ranije i da nas zatekne onakve… Isprobajte ideje koje bi mogle transformirati vaš seksualni život Vi i vaš dragi dobro se slažete u spavaćoj sobi - neki su dani uzbudljivi, neki romantični, a ponekad možda i oštetite zid zbog silnog mrdanja kreveta. Pravio sam se lud. Ja njega zaista jako volim,mozda zaista nema nista,zato me strah da mogu unistiti vezu,a s druge strane ne zelim biti povrijedjena.