Trazim zenu za cuvanje starije osobe

Автор: Brandi Fernandez 14.12.2018

Čuvanje djece i starijih

 



 



❤️ : Trazim zenu za cuvanje starije osobe

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Stanje telefona mozete videti na slikama. A prvo cu naglasiti da od februara,kada je oglas postavljen, da je u nasoj kuci bila samo jedna zena koja je iz licnih razloga na zalost morala da ode. Posao bi mogao biti aktuelan od polovine decembra.


trazim zenu za cuvanje starije osobe

 

Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Portal automatski filtrira i prikazuje male oglase objavljene u posljednjih 90 dana. Ne preuzimamo naknadu za posredovanje!


trazim zenu za cuvanje starije osobe

 

Čuvanje djece i starijih - Moguce slanje Postexpressom placanje pouzecem.


trazim zenu za cuvanje starije osobe

 

Potrebna zenska osoba ne bitnih godina za cuvanje starije osobe ali dobrodrzece na Zlatiboru na duzi period. Radi se o mom ocu, ima 73 god. Sve moze sam, nije potrebna neka posebna briga sem sto je seceras pa mora da ima redovnu ishranu. Da bude u cistom, da ima skuvano, da se vodi racuna o domacinstvu. Ako je u pitanju mladja osoba i ako se dobro organizuje pored tog posla sigurno moze raditi jos neki u pola radnog vremena. Potrebno je da ta osoba tamo zivi. Uslovi za zivot su odlicni. Doticna bi imala svoju sobu sa televizorom, placenu hranu,reziju,sredstva za higijenu.... Naravno ne smeta ako je osoba pusac. Ali to i te neke vanredne troskove jedino ne placamo. Vec sam rekla da neke brige oko mog oca posebne nema. Da,ima,skuvano,opeglano,cisto,da kuca bude soremljena i to je sve, i za to imati sve placeno i jos dobijati platu. Vrlo rado cu objasniti zaduzenja i uslove. A prvo cu naglasiti da od februara,kada je oglas postavljen, da je u nasoj kuci bila samo jedna zena koja je iz licnih razloga na zalost morala da ode. Nama je potrebna domacica,koja bi se o kuci brinula kao o svojoj. Treba da vodi domacinstvo za jednog gospodina,moga oca. Sto se plate tice,ko je zainteresovan neka se javi na pp pa ce o detaljima porazgovarati telefonom sa mojim ocem. Osoba bi imala obezbedjeno mesto za zivot,hranu,sve troskove sem cigareta, i za to bi bila placena. Eto potrudila sam se da ti objasnim. A za platu jedino preko telefona jer ne zelim ovako javno to da iznosim. Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj. Jos oko mog oca ni nema posla jer on sto se njega licno tice sve moze sam,radi u basti,zeza se,pozitivna je osoba. Nama nije potrebna sluskinja vec domacica i neka normalna osoba sa kojom moze i da se poprica o raznim temama.


Geocaching International Film Festival 2016

 

Ozbiljan inženjer koji je dugogodišnjim životom i radom upoznao ovu zemlju i jezik će umesto vas učiniti vašim bližnjima ovaj put lakšim i zabavnijim. Ne preuzimamo naknadu za posredovanje! Potrebna zenska osoba ne bitnih godina za cuvanje starije osobe ali dobrodrzece na Zlatiboru na duzi period. Imam 65 godina i imam iskustva u negovanju starijih osoba. Mjesečna plaća u iznosu 1200 eura, besplatni smještaj i hrana.