Prvi servis za dopisivanje

Автор: Brandi Fernandez 14.12.2018

Koliko dugo treba da se dopisujete sa dečkom da biste ga 100 posto smuvali?

 



 



❤️ : Prvi servis za dopisivanje

 


 

 

 

 

 

 

 

 

» Na faksu više nisam imao nikakvih obaveza, ali sam mislio poslije ići u kino. Brat se s nekim domejlavao i usput prepisivao skriptu. Sutra će joj gospodična Polak javiti koliko je zadovoljna sa mnom, pa ćemo se onda čuti.


prvi servis za dopisivanje

 

Iako je ušao u istoriju kao pionir, za pravu poruku sa telefona na telefon moralo je da se čeka još godinu dana. » I tako sam zamrzio iz dna duše riječ «prijatelj». Brzo upoznavanje sa velikom bazom devojka koje čekaju da im baš ti pošalješ poruku.


prvi servis za dopisivanje

 

Napomena!!! Odabirom chat sobe otvara se novi prozor. Često je velika opterećenost servera zbog velike posjećenosti chata, te je potrebno je više puta kliknuti na ili Strpljen - spašen! :) - » Nakon toga Nina se opustila i počela mi objašnjavati kako stvari stoje.


prvi servis za dopisivanje

 

CHATAONA - NAJBOLJI CHAT ONLINE, NAJBOLJE SOBE ZA CHATANJE Balkan Chat dopisivanje na chataoni je jedan od oblika komunikacije dvaju ili puno korisnika preko računala računara, kompjutora i računalne mreže u potpuno realnom vremenu. Kod chatanja radi se se o vrlo kratkim porukama koje korisnik user vidi čim ih njegov sugovornik pošalje. Soba za razgovor na chataoni chat soba, soba za chatanje je nova vrsta Internet usluge koja omogućava dopisivanje među korisnicima. Ova usluga ne zahtijeva neku aplikaciju ni posebni softver klijent niti za nju mora postojati posebni internetski protokol osim Internetske veze. Soba za razgovor funkcioniraju tako što dvije ili više osoba dođu na stranicu chataone. Razgovaranje odnosno dopisivanje se vodi u realnom vremenu, uživo. Isto se vodi kao i klasično dopisivanje, tipkanjem rečenica, s time što ovdje rečenica elektronskom brzinom stiže na sudopisnikov zaslon. Na chataoni komunikacija nije ograničena samo na dvije osobe ili samo jednu sobu. Dapače, ima ih jako puno i sve su pažljivo odabrane. Najbolje mjesto za intiman razgovor je chataonina spavaća soba, odaberite ju i kontaktirajte nekog od chatera. U engleskome jeziku se koristi riječ chatroom chat room i ona je novotvorenica koja se sastoji od sastavnice - riječi chat koja znači 'brbljati, tj ugodno razgovarati; brbljanje, odnosno ugodan razgovor' i sastavnice riječi - room koja znači 'soba'. Ona označuje virtualno Internetsko mjesto na kojemu chat korisnici mogu neformalno razgovarati razmjenjujući chat poruke. U standardnome jeziku umjesto imenice chatroom može se,a i preporuča upotrebljavati naziv brbljaonica.


Mercedes E190 Projekt: Upoznavanje i popravka pumpe za pranje stakla

 

Poklopio sam slušalicu i razmišljao šta da obučem. Interesantno je da je ova aplikacija mnogo popularnija u Srbiji od Whatsappa, iako je u svetu situacija obrnuta. Zanimala me samo još jedna stvar. Na chataoni komunikacija nije ograničena samo na dvije osobe ili samo jednu sobu. I gde je tu SMS? Iz NS-a sam, često sam u Bgd-u uglavnom na splavovima, ne smem da reklamiram na kojim , a ovim putem hoću da mi se jave lepi, zgodni i galantni tipovi... » Nina je zatresla glavom.