Telenor Crna Gora (@TelenorCrnaGora) on Twitter

Автор: Christine Winkels 14.12.2018

Telenor poklanja besplatni internet za Facebook, Twitter i WhatsApp

 



 



❤️ : Telenor Crna Gora (@TelenorCrnaGora) on Twitter

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Tourist SIM For the tourist season 2018, m:tel offers a new tourist SIM called Turist: It contains 100 GB of internet for 7 days at the start. Telenor Forum mladih se po treći put organizuje u decembru 2015.


Telenor Crna Gora (@TelenorCrnaGora) on Twitter

 

Od kada je, kao prvi operator, počeo da posluje u Crnoj Gori, Telenor je investirao više od 140 miliona eura i, kako su poručili, nastavljaju sa procesom digitalizacije društva, odgovarajući na potrebe svojih korisnika. Uz dodatak svakog mjeseca dobijaš 10 GB internet saobraćaja za korišćenje Twiter servisa. So be prepared to show an ID card or passport and do some paperwork.


Telenor Crna Gora (@TelenorCrnaGora) on Twitter

 

Telenor poklanja besplatni internet za Facebook, Twitter i WhatsApp - Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog mjeseca.


Telenor Crna Gora (@TelenorCrnaGora) on Twitter

 

Za Telenorove kompanije u Centralnoj i Istočnoj Evropi Crna Gora, Srbija, Mađarska i Bugarska zainteresovan je investicioni fond PPF, grupa u vlasništvu najbogatijeg Čeha Petra Kelnera, nezvanično saznaje list Danas. Njegova kompanija upravlja imovinom vrijednom oko 35 milijardi dolara, a u telekomunikacioni biznis ušli su 2013. PPF grupa je takođe i vlasnik kompanije CETIN koja se bavi telekomunikacionom infrastrukturom. Kompanija O2 je u 2016. U PPF grupi su odbili da komentarišu informaciju da pregovaraju o preuzimanju Telenorovih kompanija u CEE, dok je Telenor još prilikom objavljivanja informacije da su dobili ponudu, poručio da neće komentarisati ništa na ovu temu dok ne procene kvalitet ponude do kraja tromjesečja. Inače u srpskim medijima se pojavila spekulacija da je zainteresovana kompanija koja je podnijela ponudu Telenoru u stvari američki investicioni fond KKR koji u vlasništvu na teritoriji bivše Jugoslavije ima Junajted grupu, a čiji je najveći deo kablovski operater SBB. Takođe prema pisanju medija u regionu, radi se o ponudi od oko dvije milijarde eura, bez mađarskog ogranka. Prema procjeni Dragovana Milićevića, vlasnika konsultantske kuće ADM konsalting i bivšeg državnog sekretara Ministarstva trgovine i telekomunikacija, samo Telenor u Srbiji vrijedi oko 1,34 milijarde eura. Prema nedavno objavljenim podacima za 2017. Istovremeno EBITDA zarada prije plaćanja poreza, kamata i amortizacije je iznosila 156 miliona eura, dok je operativni profit 97,5 miliona eura. U toku prošle godine Telenor je smanjio broj mobilnih pretplatnika za 135. Rast prihoda, prema objašnjenju Telenora ostvaren je zahvaljujući većoj prodaji mobilnih telefona, a veća dobit ostvarena je dobrim dijelom i zbog smanjenja operativnih troškova. Kompanija u Mađarskoj ostvarila je prihode od 497 miliona eura i operativnu dobit od 102 miliona eura, dok je u Bugarskoj prihod iznosio 345 miliona eura sa operativnim profitom od 64 miliona eura.


HBO GO

 

Svi prepaid korisnici Telenor mreže do kraja februara 2015. Nakon nje, kandidatima su se obratile direktorka za opšte poslove, komunikacije i društveno odgovorno poslovanje Ana Radulović, finansijska direktorka Ana Cmiljanić i HR direktorka Biljana Radusinović. Ask in store for the staff to set everything up for you on the app, which is much easier when you don't speak the language. Za Telenorove kompanije u Centralnoj i Istočnoj Evropi Crna Gora, Srbija, Mađarska i Bugarska zainteresovan je investicioni fond PPF, grupa u vlasništvu najbogatijeg Čeha Petra Kelnera, nezvanično saznaje list Danas. Nije dozvoljeno postavljanje eksternih URL-ova u komentarima! Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za PREMIUM sadržaj možete pisati na. Sa više od tri miliona korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija. Cijena usluge: : 0.