Dodirni me slucajno massimo

Автор: Katy Ramirez 14.12.2018

Masimo dodirni me slucajno download - How to download audio books with audible

 



 



❤️ : Dodirni me slucajno massimo

 


 

 

 

 

 

 

 

 

U prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan, netko će ljubit, a netko ostat sam. Ispuniti očekivanja svih nije jednostavno, no sigurno je da će ovim albumom Massimo steći i puno, puno novih fanova. Za tvojim dodirom ako potonem.. Ne daj me ….


dodirni me slucajno massimo

 

Za tvojim dodirom ako potonem, pusti me nek potonem. Izvuci me sa dna ponovo..


dodirni me slucajno massimo

 

Massimo Dodirni Me Slucajno Free Mp3 Download - Na albumu je dosta angažiran i Massimov bend s kojim inače svira, a zanimljivo je spomenuti i da je sam Massimo snimio dosta gitara.


dodirni me slucajno massimo

 

Ovo je, kažu oni koji su ga imali priliku čuti dok je nastajao, najzreliji Massimov album do sada. Ispuniti očekivanja svih nije jednostavno, no sigurno je da će ovim albumom Massimo steći i puno, puno novih fanova. Beskompromisno dobra glazba ono je što se, potajno, i očekuje od pjevača koji je godinu za godinom osvajao Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu, a kad se nadanja poklope s albumom koji ne želite izvaditi iz CD playera, onda je zadovoljstvo beskrajno. Unatoč tome što se njih dvoje poznaju već godinama, i što su jedno drugome nerijetko gosti na koncertima, očito su se trebale poklopiti razne okolnosti, i zvijezde, da izvrsni pjevači ponovno snime duet. No, tu nije kraj kuriozitetima na novom Massimovom studijskom albumu. Tri pjesme za Massima je napisao Sandro Bastiančić frontmen grupe En Face , od kojih su po jednu pjesmu producirali Nikša Bratoš, Ivan Popeskić i Ante Gelo. Tako će Sandro kao novootkriveni i vrlo talentirani skladatelj odmah u startu imati jedinstvenu priliku čuti svoje tri pjesme napravljene od trojice različitih producenata i aranžera. Na albumu je dosta angažiran i Massimov bend s kojim inače svira, a zanimljivo je spomenuti i da je sam Massimo snimio dosta gitara. Upravo je taj instrument Massimu odredio životnu i glazbenu priču, budući da je kao tinejdžer umjesto motora, u zadnji tren odlučio kupiti električnu gitaru. O dugogodišnjoj suradnji Ive Popeskića i Massima mogli bismo ispisati stranice i stranice, a za nove retke sad ima dodatno materijala jer je i ovaj stari i provjereno dobar Massimov suradnik producirao i aranžirao četiri pjesme. Ivo Popeskić u snimanju se oslonio na svoju lovransko-riječku ekipu glazbenika: Branimira Gadzika za bubnjevima, Ivana Pešuta na gitarama, Henryja Radanovića na basu, Martinu Majerle koja pjeva back vokale i druge. Još jedan dobar Massimov prijatelj, Mr. Music Ante Gelo op. Multiinstrumentalist Gelo u toj pjesmi svira mandolinu i gitare koje pomalo imaju R. Ako je Popeskićev zaštitni znak monumentalni aranžman, s dosta klasičnih instrumenata, slušatelj će u ostalim pjesmama prepoznati gitaristički pristup, više nego što to obično biva na Massimovim pjesmama. Massimo je ovu pjesmu otpjevao u duetu s Arsenom Dedićem — maestralno! Fotografije omota potpisuje Biljana Gaurina, a dizajn Dubravka Zglavnik Horvat. Čak bih sebe nazvao analognim tipom. Dakle, neka se zna, čitam sve komentare i osjećam se izvrsno. Imam osjećaj da gledam kroz ključanicu i da su vrata iz kojih netko govori o meni vrlo tanka i da čujem baš svaku riječ.


Massimo- Dodirni me slucajno (SC 22.12.2017.) LIVE

 

Tako će Sandro kao novootkriveni i vrlo talentirani skladatelj odmah u startu imati jedinstvenu priliku čuti svoje tri pjesme napravljene od trojice različitih producenata i aranžera. U prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan, netko će ljubit, a netko ostat sam. Za tvojim dodirom ako potonem.. Ti to možeš sigurno, rukom koju znam već odavno … Dodirni me slučajno, kad bez daha ostanem.. TV Reklama - Massimo - Dodirni me slucajno album by aquariusrecordshr. Za tvojim pogledom ću pogledom, bilo da si tu, il' ko zna kol'ko daleko. Za tvojim korakom cu ponovo bilo da sam sam, ili s tobom zajedno za tvojim dodirom ako potonem pusti me, nek potonem U prolazu smo svi svakom se vrijeme isto trosi svakom je dan bogom dan netko ce ljubit, a netko ostat sam Ref. Za tvojim dodirom ako potonem, pusti me nek potonem. Massimo je ovu pjesmu otpjevao u duetu s Arsenom Dedićem — maestralno! Ivo Popeskić u snimanju se oslonio na svoju lovransko-riječku ekipu glazbenika: Branimira Gadzika za bubnjevima, Ivana Pešuta na gitarama, Henryja Radanovića na basu, Martinu Majerle koja pjeva back vokale i druge. Izvuci me sa dna ponovo..