Kako prepoznati svoju srodnu dušu

Автор: Samantha Moore 14.12.2018

Kako pronaći svoju istinsku srodnu dušu?

 



 



❤️ : Kako prepoznati svoju srodnu dušu

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Htjet ćete da i drugi ljudi pronađu svoju srodnu dušu kako bi osjetili sreću kakvu osjećate. Nemojte misliti da ovo može samo tako nestati. Kroz taj odnos postajemo više ono što već jesmo. U svakom slučaju se radi o ljubavi.


Kako prepoznati svoju srodnu dušu

 

Blizanci u fazi Predaje sada nalaze posebno mesto u srcu za svoju polovinu dok u potpunosti istražuju sebe na putu da postanu prosvetljene individue. Naučili smo živjeti bez ljubavi, jer smo na taj način sigurniji. Pa makar to bilo ispuštanje plinova.


Kako prepoznati svoju srodnu dušu

 

Kako prepoznati srodnu dušu? - Nekad da, nekad ne. Mi smo bili dve polovine, a sada smo napokon celina.


Kako prepoznati svoju srodnu dušu

 

Foto: Profimedia Srodne duše su svi članovi naše šire i uže familije, svi naši prijatelji i poznanici, naši poslovni kolege, komšije, osobe koje idu s nama u školu, učitelji i sve ostale osobe koje nam pomažu u ovom životu za naš daljnji razvoj kako u pozitivnom tako i u negativnom smislu. Srodna duša mogla bi se definisati i kao osoba koja nas uvek opravdava pred drugima, koja je naš saučesnik koji u nama vidi ono što drugima promiče. Srodna duša zove nas telefonom baš onda kad smo mi želeli zvati nju. Zna kako se osećamo, a da ništa ne kažemo, prepoznaje i obraća pažnju na te male signale koje šalje naše telo, a koje samo ona zna pročitati. U nju imamo potpuno poverenje, znamo da nam govori istinu i da ne postoje skrivena značenja. Osoba koja nam daje ljubav i harmoniju, romantiku i dr. Ali ta osoba nije srodna duša nego naša određena srodna duša. Ta srodna duša je muški ili ženski deo nas. Radi se o ženskom ili muškom aspektu našeg višeg bića, naše više svesnosti. Svaka osoba, bilo muško ili žensko, ima u sebi mušku i žensku stranu. Desna strana je takozvana ženska ili jing, a leva strana je takozvana muška ili jang. Srodne duše se prepoznaju po boji, mirisu, zvuku, melodiji i međusobno se privlače. Srodne duše su uvek ista bića. One imaju isti zvuk, miris i iste energije čak i ako izgledaju potpuno drugačije ili ako se jedna duša inkarnirala, a druga ne. Tu energiju naše srodne duše osećamo u srcu, jer se tu ta frekvencija u svakom slučaju oseća i mi znamo da postoji naše sjedinjenje. Foto: Profimedia Slično se dogodi ako se srodne duše sretnu. Onda se prisetimo večne ljubavi između nas. Kod prepoznavanja srodne duše je osjećaj tako lep da mi mislimo da postoji samo jedna srodna dusa. Ali nije uvek slučaj da svoju srodnu dušu odmah prepoznamo. Katkad se dogodi da sretnemo srodnu dušu i tek poslije shvatimo da je ta duša bila kod nas, a mi je nismo prepoznali. U svakom slučaju se radi o ljubavi. Isto tako se može dogoditi da u ovom životu ne sretnete svoju srodnu dušu, ali nemojte zbog toga biti tužni jer ste povezani sa svojom srodnom dušom na duhovnom nivou i niko vas ne može odvojiti. Dve srodne duše su povezane večno. Srodna duša i danas ostaje enigma. I najverojatnije baš zato vekovima ima toliku moć. Postoji mit o tome da je svako od nas jedna polovina, dok druga polovina, koja predstavlja naše ogledalo, luta ko zna kuda. Mi smo bili dve polovine, a sada smo napokon celina.


Velike Sudbinske i KARMIČKE ljubavi

 

Pretpostavljam da ste sada možda pomalo zbunjeni i da želite preskočiti ovih nekoliko rečenica, kako biste vidjeli koja je poanta svega ovog. Kroz taj odnos postajemo više ono što već jesmo. POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre čakre koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta tamo gdje imate problem. To nije samo romantična veza, zaljubljenost kratkog daha, potreba, traženje i igra ega. To trebamo sami ostvariti, a onda možemo računati da će nam srodna duša pomoći na tom putu i pojačati kvalitete koje nosimo u sebi. Klonite se vodolija, strelčeva i blizanaca. Bili smo najbolji prijatelji i znali smo razgovarati o tome kako izmišljamo idealnog partnera. Postoji mit o tome da je svatko od nas jedna polovica, dok druga polovica, koja predstavlja naše ogledalo, luta tko zna kuda. Isplivavaju stari mehanizmi preživljavanja ega ili negativni emotivno-mentalni obrasci poput prkosa, otpora, manipulacije, ljutnje, kažnjavanja, osuđivanja... Slobodne ribe će pronaći svoju srodnu dušu. To vam daje motivaciju, entuzijazam, ispunjenje. S razvojem društva mijenjaju se i navike, i to na svim poljima, pa tako i u oblasti međuljudskih odnosa.