Dame traze decke

Автор: Jamie Hayes 14.12.2018

0906/900-990

 



 



❤️ : Dame traze decke

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Srpske za ovaj sajt možete poslati ovako: ukucajte HOG razmak tekst oglasa do 30 reci i pošaljite na broj 091910106 Cena poruke je 3 KM + PDV, za BH TELEKOM, MTEL i ERONET. Takvu poruku pošaljete na broj 6292.

 

 

Ukucaj u telefon HEJ GARAVA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292 Da biste ostvarili kontakt sa nekom od prijavljenih devojaka potrebno je da u SMS poruci vašeg mobilnog telefona ukucate sledeće:HEJ razmak korisničko ime devojke sa kojom želite da se dopisujete razmak i poruku koju želite. Imamo ponudu i za ljubitelje raznih fetisa,istog pola. Parfem nivea me najvise podseca na oblik koji ja zelim u sebi. Starije dame za sex Starije dame traze mladje Kako se ono kaže: stara koka, dobra juha!

 

 

OGLAS: Bogate bake željne seksa traže frajere! (FOTO) - Nisam imala nikog od tada, sada me sve vise hvata zelja i nostalgija za svim.

 

 

Ime: Fransis Godiste: 1971 Grad: Zrenjanin Zanimanje: nema, ceo zivot domacica Opis: Udata u paorskoj kuci, nije bilo potrebe da bilo sta radim, osim tu po kuci da pomazem radnike, kuvam ruckove. Iako je bilo svega, i para i putovanja, nekako se ostala uskracena zaromantiku i intimu. Muz uglavnom umoran od previse posla, samo se baci u krevet i zaspi. Evo i sad ja lezim sama u dnevnoj i mazim se … Treba mi podrska … Hajde.. KONTAKT: Ime: Gabi Godiste: 1969 Grad: Pirot Zanimanje: sekretarica Opis: Radim kao sekretarica dugi niz godina. Iskreno pomalo dosadan posao, al ok, ide staz, zdravstveno. Kada nije sezona onda prodje dan a da telefon ne zazvoni… Dosla sam na ovaj sajt jer zelim da mi sati brze prodju. Da li hoces da mi posaljes sms? Kada me vide pomisle — to je to — ona ima sve. Pa donekle su u pravu. Imam SKORO sve … Razvedena sam jer me je ostavio — razlog — preambiciozna. Nisam imala nikog od tada, sada me sve vise hvata zelja i nostalgija za svim. Ne znam da li mogu. Ne smem sebi da priustim jos jedan neuspeh.


Dok je muž na liniji žena mu se kurva

 

Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Takode,imamo ponudu i za vezu,brak. Kada postanete član, nista drugo Vam ne preostaje nego da uživate u prizoru velikog broja profila drugih korisnika koji su baš po Vašoj meri. U običnim izlascima i po kafićima, stvari tako stoje, ali srećom po ove ljude, sada postoji Internet i odličan i efikasan sajt po imenu Starije Dame, uz pomoć koga se ove dve strane mogu upoznati u bilo kom momentu. KAKO SE OGLASITI NA SAJTU www. Oglase iz Crne Gore za ovaj sajt možete poslati ovako: ukucajte HOG razmak tekst oglasa do 30 reci i pošaljite na broj 14564. Sve je novo, karte, figure za sah nisu otvarane iz kesica, tabla za sah sa druge strane ima tablu za drugu igru, odlicno izgleda i prakticno za poneti na putovanja ili bilo gde. Radimo sa celom Srbijom i inostranstvom. NAPOMENA: REKLAMIRANJE SAJTOVA ISTE STRUKTURE KAO NAS PORTAL NECE BITI ODOBRENO, MORACE PRVO DA NAM SE OBRATE PISMENIM PUTEM.