Kako upoznati momka

Автор: Tammy Thompson 14.12.2018

Bračne ponude

 



 



❤️ : Kako upoznati momka

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Inicirajte razgovor Gde god da ste, možete se spontano ukljuèiti u razgovor sa nekom grupom mladiæa. Onda se malo počešeš po mudima, pružiš ruku i kažeš kako se zoveš. Ali, ako zaista želite da u tome i uspete, batalite sve ostalo i BUDITE DOBAR SLUŠALAC.


kako upoznati momka

 

A evo te situacije pa ako hoce neko nek primeni. Najveća greška je ne dozvoliti joj da ode! Tako æete uvežbati veštine flertovanja. One najljepše i najzgodnije udavale su se oko 35.


kako upoznati momka

 

Upoznavanje Partnera - Kada uđe u vaš vidokrug uputite mu ONAJ pogled. Izgleda da normalan ne znači isto iz ugla žene i iz ugla muškarca.


kako upoznati momka

 

Izgleda da normalan ne znači isto iz ugla žene i iz ugla muškarca. Pre nekoliko dana otvorila sam nalog na jednom sajtu za upoznavanje da vidim kako to izgleda, pošto do sada nisam nigde imala nalog. Nalog mi je bio aktivan dva-tri dana pa sam ga obrisala iz dva razloga - prvi je što ne možeš nikome da pošalješ poruku, tj. Zapravo, među onima koji su mi lajkovali slike bio je i jedan koji izgleda pristojno ali nismo mogli da se kontaktiramo jer, očigledno, ni on ni ja nismo platili sajtu pa smo mogli samo da se gledamo preko slika. Tražila sam muškarce od 40 do 50 godina i našila na zakasnele pubertetlije umesto na zrele muškarce - slikaju se polugoli ili kao jedan u gaćama sa spuštenim pantalonama ispod kojih vire plave gaće a gole grudi mu krasi kravata podsetio me je na Mitra Mirića, samo mu fali ona šarena tračica oko glave , tetovirani sa crnim naočarima i imenima Baki, Maki, Kiza podsetili su me na Bebeviziju i Borisa Bizetića - Baki sine , a jedan je sebe nazvao Medeni šta reći o muškarcu 40+ koji sebe tako zove i ima 5-6 naloga? A tu je i lik koji je napisao Šta je ribe, šta hoćete, bre!? Još samo da ponudi par šamara svakoj koja se javi. I skoro svi između 40 i 50, a neki i preko 50, traže devojke oko 30 godina. Ne uklapam se nikako a i takvi frikovi koje još drma pubertet me ne interesuju. Izgleda da normalan ne znači isto iz ugla žene i iz ugla muškarca. Pre nekoliko dana otvorila sam nalog na jednom sajtu za upoznavanje da vidim kako to izgleda, pošto do sada nisam nigde imala nalog. Nalog mi je bio aktivan dva-tri dana pa sam ga obrisala iz dva razloga - prvi je što ne možeš nikome da pošalješ poruku, tj. Zapravo, među onima koji su mi lajkovali slike bio je i jedan koji izgleda pristojno ali nismo mogli da se kontaktiramo jer, očigledno, ni on ni ja nismo platili sajtu pa smo mogli samo da se gledamo preko slika. Tražila sam muškarce od 40 do 50 godina i našila na zakasnele pubertetlije umesto na zrele muškarce - slikaju se polugoli ili kao jedan u gaćama sa spuštenim pantalonama ispod kojih vire plave gaće a gole grudi mu krasi kravata podsetio me je na Mitra Mirića, samo mu fali ona šarena tračica oko glave , tetovirani sa crnim naočarima i imenima Baki, Maki, Kiza podsetili su me na Bebeviziju i Borisa Bizetića - Baki sine , a jedan je sebe nazvao Medeni šta reći o muškarcu 40+ koji sebe tako zove i ima 5-6 naloga? A tu je i lik koji je napisao Šta je ribe, šta hoćete, bre!? Još samo da ponudi par šamara svakoj koja se javi. I skoro svi između 40 i 50, a neki i preko 50, traže devojke oko 30 godina. Ne uklapam se nikako a i takvi frikovi koje još drma pubertet me ne interesuju.


OMG PlantaG - Kako upoznati zgodnu curu preko facebooka?

 

Zelim ti puno srece na tom planu. Za dalje neka vam je kosmos u pomoći, kažu da se pomeri pri svakoj našoj iskrenoj želji, pa zavrtite ga. Da li si sama kod kuće? Iako vam takva otvorenost može zvučati čudno, barem ćete biti sigurne da vam neće preporučiti lošeg dečka. Neretko se dešava da ljudi koriste društvene mreže da bi sebi podigli cenu, sakrili nesigurnost i neuspehe, lažno se predstavili iz ko zna kojih, pa i najnižih, pobuda, tako da je opreznost u ovom slučaju poželjna. Istraživači su dokazali da ljude više privlače oni koji su bliski s njima. Umesto toga, naučite da vladate sobom koliko god da vam je teško i sačuvajte svoje dostojanstvo. Od cura se to očekuje.