Stoliv crna gora

Автор: Natalie Apodaca 14.12.2018

Smeštaj: Donji Stoliv, Crna Gora

 



 



❤️ : Stoliv crna gora

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Simply fill in the e-mail address and name of the person you wish to tell about Maplandia. Naši agenti rade u timu kako bi zajedno pružili maksimalnu pomoć kupcima, prodavcima, graditeljima ili investitorima, koji su odlučili da svoj posao obave preko Rivijera Nekretnine.


stoliv crna gora

 

U poslovnicama PLANA TOURS-a, mozete dobiti obavestenje o cenama i polascima autobuskom i avio prevozu za ovu destinaciju. MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA: 1 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja 2 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 15. Stan je kompletno opremljen visoko kvalitetnim namještajem.


stoliv crna gora

 

Smeštaj: Donji Stoliv, Crna Gora - Rivijera Nekretnine posluje od 2013 godine na području Bokokotorskog zaliva, Herceg Novog, Kotora, Tivta, Perasta.


stoliv crna gora

 

Opis Na samoj obali mora, u Stolivu, nalaze se apartmani Stoliv. Nalazimo se oko 9 kilometara od Tivta ili Kotora, a autobuska stanica je upravo ispred naše kuće. Do ovih, i drugih gradova svakodnevno saobraćaju autobusi, pa možete obići veliki dio crnogorske rivijere čak i ukoliko niste došli svojim kolima. Takođe, nekoliko prodavnica i restorana udaljeno je svega par koraka od nas, pa ne morate ići daleko kako biste probali lokalne specijalitete ili se snabdjeli neophodnim namirnicama. U spavaćoj sobi je jedan bračni i dva singl kreveta. U dnevnom boravku je još jedna sofa na razvlačenje na kojoj mogu spavati i dvije osobe. Apartman posjeduje kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i dvije terase sa direktnim pogledom na more. Nov je, završen u maju 2016. Ispred apartmana je naša manja privatna ponta sa koje se direktno ulazi u more, tako da jutarnju kafu možete popiti i sunčajući se na plaži. Ukoliko se pak uželite velikih, bučnijih plaža, njih možete naći ukoliko krenete ka Tivtu ili Kotoru, udaljene su po 2 ili 3 kilometra od nas.


Beautiful Bay of Kotor - Town STOLIV

 

Prostori nacionalnih parkova Durmitora, Biogradske gore, Skadarskog jezera, Lovćena i Prokletija čine oko 10% teritorije Crne Gore. Gosti mogu u ovoj oblasti uživati u vožnji bicikla, ribolovu, ronjenju i planinarenju. Apartmani Penovic se nalaze u privatnoj kuci sa dvoristem, 10 metara od mora i 5 km od Starog grada u Kotoru, na lokaciji Stoliv. Pored posredovanja svim svojim klijentima pružamo punu pravnu podršku pri kupovini nekretnina, koju ostvarujemo u saradnji sa Notarskom kancelarijom sa kojom imamo oficijalnu saradnju. U spavaćoj sobi je jedan bračni i dva singl kreveta.