Kako instalirati viber na laptop

Автор: Lisa Williams 14.12.2018

Viber: besplatno razgovarajte s vašeg računala

 



 



❤️ : Kako instalirati viber na laptop

 


 

 

 

 

 

 

 

 

SpyEra ima nekoliko opcija, uključujući i Control Panel - a ovaj software vam kao informacije donosi i tačne datume i satnice kada se nešto desilo na nečijem telefonu, a da naravno spada u rang vašeg interesovanja. Predstavićemo vam dva načina.


kako instalirati viber na laptop

 

Ali u poslednje dve nedelje, ljudi iz Srbije ne mogu u pretrazi Play Store-a da nađu ove aplikacije. Nakon što ste broj unijeli, Viber će zahtijevati da mobitelom skenirate QR kod koji je prikazan na ekranu računala. Copy9 verzija postoji i za snimanje poziva, a kao nijedna druga omogućava kompletan uvid u telefon osobe koju želite špijunirati.


kako instalirati viber na laptop

 

Viber: besplatno razgovarajte s vašeg računala - Nakon instalacije program će vas pitati koristite li Viber na mobitelu.


kako instalirati viber na laptop

 

Napomena: Kako biste mogli koristiti Viber na računalu, prvo ga morate imati instaliranog na vašem mobilnom uređaju. Kako instalirati Viber na mobilni uređaj pogledajte u. Spremite program na vaše računalo. Pričekajte dok Viber završi instalaciju. Pojavit će se prozor na kojem je potrebno potvrditi da imate instaliran Viber na vašem mobilnom uređaju. Nakon toga u polje upišite broj vašeg mobilnog telefona na kojem imate instaliran Viber i zatim klik na Continue. Na vaš mobilni telefon će stići poruka od Vibera sa četveroznamenkastim kodom za aktivaciju izgleda otprilike ovako. Upišite vaš kod u polje i zatim klik na Enter Viber. Nakon toga aplikacija je spremna za upotrebu. Kliknite na neki od vaših kontakata kako biste započeli komunikaciju. Poštovani, molim Vas za pomoć. Prije par mjeseci sam aktivirala viber na tabletu, koji je nažalost pao i razbio se. Sada želim ponovo na novom tabletu viber, ali ne uspijevam. Broj koji sam ostavila koristim u običnom mobitelu, tada su me iz vibera autoimatski nazvali i rekli kod, sada mi ne nudi tu mogućnost. Ne znam na koji način sad mogu aktivirati viber. Lijepo Vas molim za pomoć.


Kako instalirati i koristi viber na kompu

 

Sada želim ponovo na novom tabletu viber, ali ne uspijevam. Slika: Jide Technology Youtube Prvi put će malo duže trajati pokretanje, pa se strpite. Preko Google Play ili App Store prodavnice, u zavisnosti od operativnog sistema koji koristite, pretražite Viber aplikaciju. Na telefonu će već biti pokrenuta Viber aplikacija tj. Nažalost, u tom slučaju nešto je zapelo između Bluestacksa i softvera, odnosno hardvera vašeg računara i jedno što možete da uradite jeste da se obratite timu Bluestacksa za pomoć - mejlom. U naredim redovima donosimo načine kako možete pratiti nečije poruke i pozive putem Vibera, bez obzira bilo to na bilnom telefonu, tabletu ili desktop verziji popularne aplikacije. Kliknite na neki od vaših kontakata kako biste započeli komunikaciju. Trenutno ga u svijetu koristi 250 miliona ljudi, ali ono što niste vjerovatno znali - jeste da na online radnjama postoji nekoliko softwarea koji su kompatibilni sa Viberom, a suštinski služe sa špijuniranje tuđih razgovora. Budući da ste već preuzeli aplikaciju, pokrenite je i unesite svoj broj telefona.