Hoteli u: Utjeha, Crna Gora

Автор: Art Yuan 14.12.2018

Crna Gora

 



 



❤️ : Hoteli u: Utjeha, Crna Gora

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Family room je porodična soba jedna prostorija , kojakvadraturom odgovara za smeštaj 4 osobe. Muzička umetnost Crne Gore povezana je sa južnoslovenskim stvaralaštvom i obeležena folklorom.


Hoteli u: Utjeha, Crna Gora

 

Zbog otvorenog mora talasi su česti a voda relativno hladnija od one u Budvi ili Bokeljskom zalivu. Udaljena je 12 km od Bara.


Hoteli u: Utjeha, Crna Gora

 

Crna Gora Hoteli - Udaljena je 12 km od Bara. Apartmani Nikezic- Vrt je namenjen i uživanju odraslih, gde su večeri uz roštilj i odlično raspoloženje, prosto nezaboravne trenutke.


Hoteli u: Utjeha, Crna Gora

 

Turistički vodič Utjeha ili uvala maslina kako je meštani zovu, nalazi se između Bara i Ulcinja i pripada barskoj opštini. Udaljena je 12 km od Bara. Mesto je relativno malo, ali ima sve sadržaje koji su potrebni za uživanje i odmor prodavnice, kafiće, restorane, noćne klubove, plažne barove, pa čak i bazen koji ljudi obično koriste kada su veći talasi Plaža je duga 185 metara, a široka 28 metara, ukupna površina 5250m2, kapacitet plaže je 1500 kupača. Zbog otvorenog mora talasi su česti a voda relativno hladnija od one u Budvi ili Bokeljskom zalivu. Jedan deo plaže pokriven kamenjem, a ostali delovi su na stenama koji su sada izbetonirane ploče - pretvoreni su u privatnu plažu. Takođe svaki dan ovde dolaze i turistički brodići pa za oko 2 EUR možete posetiti i obližnje plaže. Lična iskustva - mesto je fino za par dana boravka koji bih pre definisao kao odmor. Bilo bi jako dobro da imate auto jer u blizini ima veliki broj prelepih plaža na kojima zaista možete uživati! Ulcinj i Bar su dva veća mesta koja su relativno blizu tako da kada vam dosadi odmor lako ćete pronaći i zabavu. Ukoliko se dvoumite da li da dođete ovde, moja preporuka je ipak Veliki Pijesak koji ima dosta više sadržaja a takođe je odličan za odmor. Preporučujem da pogledate ovaj kružni video klip gde se plaža vidi od prilike kakva je... Tagovi: Utjeha, Crna Gora iskustva putnika, opis mesta, novosti, karta i mapa Utjehe, sobe, Utjeha smeštaj cene, apartmani u Utjesi, hoteli Utjeha, turistički vodič Utjeha servisne informacije, vremenska prognoza, kafići i restorani, 306 Preporučite ovo mesto prijateljima:.


Utjeha Beach , Montenegro

 

Apartmani Nikezic se nalaze u Hladnoj uvali — miran prigradski dio imeđu Bara i Ulcinja. Posjedujemo i svoju privatnu plažu. Za svaki hotel postoji više organizatora putovanja. Sadržaj: hotel poseduje recepciju, restoran, piceriju, poslastičarnicu, letnju bašta sa bazenom, igraonicu, košarkaški teren višenamenski za odbojku, tenis i mali fudbal , wireless i parking. Nekoliko kilometara dalje је čuveni grad muzej Strai Bar. Hoteli — kategorizacija Kategorizacija je sistem za ocenjivanje kvaliteta smeštaja, hrane i usluga u hotelima. Velika terasa sa pogledom na more i ostrvo Stari Ulcinj, blizina plaže i komfor apartmana, učiniće Vaš odmor nezaboravnim. Treću kategoriju čine hoteli sa 3 zvezdice koji nude potpunu hotelsku uslugu i cene srednjeg nivoa, komforan smeštaj sa osnovnim pogodnostima.