Kako zavesti starijeg muskarca

Автор: Leah Brooks 14.12.2018

Tajne flerta: 10 načina kako razgovorom osvojiti muškarca

 



 



❤️ : Kako zavesti starijeg muskarca

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Kada su vani, oni ostavljaju dojam vatrenih znakova, jer su jako dobri u razgovoru i lako ih je zamijetiti. Uvek misli na mene i pazi me i brine se za mene i sve. Ali, preporučuje se oprez: tip deluje savršeno jer ga gledate sa distance.


kako zavesti starijeg muskarca

 

Odmah će početi da bulje u njega, da se kikoću, čavrljaju, i tako dalje. Doduše, nekad stvari i ne završe kako smo htjeli, ali na to nemojte gledati s negativne strane.


kako zavesti starijeg muskarca

 

Tajne flerta: 10 načina kako razgovorom osvojiti muškarca - Ne, vi niste mirne dok ne dođete baš do te. Za kojima smo samo dan pre nego što su nam došle u posed bile totalno lude...


kako zavesti starijeg muskarca

 

Upoznali ste momka koji vam se dopada, tu su i poželjne varnice, emocije pršte na sve strane. Posle nekog vremena zabavljanja, strast postaje još intenzivnija. Poželeli ste da ova veza potraje, uz pravi izazov da otkrijete šta je potrebno da bi ostao vaš u godinama koje dolaze. Find It, Keep It, and Make It Last. Ili možda čak i braku. Pa šta je ono što je važno? Da, to je vrlo teško otkriti zato što nijedan frajer neće reći jasno i glasno šta mu je potrebno da bi bio srećan. Zato smo istraživali i otkrili kombinacije osobina zbog kojih će uvek želeti da budete uz njega. Pokažite mu svoju nežnu stranu Dajete sve od sebe da biste mu pokazali koliko vam je stalo i trudite se da mu život učinite lepšim? Naravno, svesni smo da zvuči kao savet iz 50-ih godina prošlog veka, ali kako stvari stoje, izgleda da muškarci danas žude za nežnošću i pažnjom. Psihoterapeutkinja Kerolin Bašong, autorka knjige The Seven Dumbest Relationship Mistakes Smart People Make, ističe da današnje žene imaju pune ruke posla - žongliraju karijerom, društvenim životom, hobijima, vezama - i upravo prva stvar koju ispustimo iz ruku kada se opustimo u vezi jesu oni gestovi koji ne deluju bitno, ali mnogo znače: na primer, da na njegov iPod skinete sa neta pesmu koju pevuši već danima, odgovorite na poziv njegovog dosadnog stanodavca da on ne bi morao, posle dugog i napornog dana pojavite se na njegovim vratima sa pivom i dobrim filmom. Iako sebe verovatno ne vidite u ulozi nekoga ko bi trebalo da se stara o drugome, ipak je neophodno da mu pokažete da mu čuvate leđa - to je važan deo veze za muškarce, naročito kada se osećaju ugroženo na mnogim drugim poljima, na primer na profesionalnom planu. Sa vama je uvek interesantno Kratko i jasno: muškarci pored sebe žele osobu koja je zabavna. Oni ne troše vreme analizirajući nijanse; za njih su stvari crne ili bele. U prevodu, ili ste fantastično društvo, ili niste. Naš savet: upadnite u prvu grupu, tako što ćete zajedno zbrisati s posla, ili mu predložiti da se oprobate na Adi u skijanju na vodi. Psihologija daje objašnjenje zašto je spremnost za zabavu suštinski kvalitet kod osobe. Muškarci počnu da se dosađuju mnogo brže nego žene. Žene koje su spontane i žive punim plućima zadovoljiće ovu njihovu iskonsku potrebu. Ovo je nešto što je muškarcima potrebno, naročito kada veza počinje da se produbljuje. U prvim stadijumima, dovoljno je samo da neobavezno provodite vreme zajedno, jer to je nepoznata teritorija koja nosi uzbuđenje. Ali kako vreme prolazi, važno je da se malo potrudite kako bi stari plamen nastavio da gori, a to je ono što žene često zaboravljaju, naročito danas, kada je uloga nežnijeg pola pretrpela promene seizmičkih razmera. A to je razlog što muškarci traže partnerku koja neće biti samo uspešna poslovna žena, već će biti i neko ko ume da se prepusti trenutku i radi neke stvari samo zbog zabave. Pogledajte na sledećoj strani 3 veoma bitne osobine kojim ćete magnetski zadržati voljenu osobu pored sebe.


Kako osvojiti Dečka?

 

Ništa ne osvaja toliko dobro kao jednostavan osmijeh. Definitivno će znati da ste zainteresovani, a to ga možda i ohrabri da vam priđe. Ne, vi niste mirne dok ne dođete baš do te. Kada se uz to pojavi i prepreka prevedeno: tip na kojeg ste se nameračili je veoma, veoma zauzet , mozak dopumpava ekstra dozu dopamina koja vas, logično, čini superfokusiranom na cilj. Ili ako su vam zubi nakon par gutljaja vina obojeni u crno? Osećajte se dobro u svojoj koži. Ne treba ni da se takmičite sa njim. Što su muškarci rekli o tome? On, koji će onoliko vremena koliko posveti u razgovoru sebi, posvetiti i meni. Već tada će znati da mu je zabava s vama zagarantirana.