Par trazi zensku osobu

Автор: Molly Brown 14.12.2018

Galantan par trazi zensku

 



 



❤️ : Par trazi zensku osobu

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Prodaje se samo zato sto nema mesta u sobi za njega sto se vidi i na slikama da to nije problem nikad ga nebi prodavali. Sto se tice kvaliteta savrsenstvo i krevet i dusek i podnice sve je kupovano posebno i dosta placeno sto se moze i proveriti.


Par trazi zensku osobu

 

Brz i efikasan način da nađete pravu osobu i idealnog partnera. Svi svingeri oglasili su se ostavivši kontakt telefone, koji su odmah vidljivi i potpuno besplatni za sve posetioce. Find your soul mate and devote your heart. Ako ste par za druzenje, molimo Vas da vodite računa o diskreciji, svojoj i parova sa kojima komunicirate.


Par trazi zensku osobu

 

Profil - SEX ON TRAZI PAR BEOGRAD ZELIM DA UPOZNAM DISKRETAN BRACNI ILI LJUBAVNI PAR OD 40 DO 55 GOD ZA DRUZENJE U TROJE.. Zgodna, crne kose, smeðe oèi, 168cm, 68k, povratnica, ¹kolovana, 53 godine, tra¾im zgodnog visokog muskarca iskljuèivo za ljubav i brak, da je veæi i jaèi od mene, da ima dobre naravi, da voli ¹alu i izlaziti gdje bilo, i da tra¾i svoju najbolju prijateljicu-ljubavnicu.


Par trazi zensku osobu

 

Alena 40 Dominantna, strastvena crnka, poklonica sado-mazo igre, traži pravog muškarca ženu ili par koji će s njom podijeliti taj užitak. Ako si taj javi se! Ako si slobodan, javi se! Šaljem sliku i broj. Ako si slobodan, javi se! Ako želiš uživati sa zanimljivom ženom, koja zna što želi u životu javi se. Godine : 47 Spol: Žensko Traži: Muškarca 45 do 55 Horoskop: Blizanac Hobi: druženje, šetnje, ples, putovanja, filmove, muziku... Ako si slobodan, javi se! Ako si slobodan, javi se! Čekam da mi se javite! Fali mi nježnosti, volim sve u sexu. Čekam da mi se javite!


NEVJEROVATNE ČINJENICE O SEKSU KOJE NISTE ZNALI

 

Jos ako bi mi radila piss,scat. Ugovorite svoju poziciju: ®ena 46 godina, razvedena, ima odraslog sina,zaposlena, ¾eli upoznati muskarca s djecicom u inozemstvu... Dimenzije kreveta su 200x200. Muskarac 58 godina,zivim u Svicarskoj. Cena duseka je 40. Ostala je praznih ruku, na svetu je imala samo njega, koga odjednom nije imala. VOLIM KAD JE DAMA ZENSTVENA,RASKOSNA,NEGOVANA,SA SIROKIM KUKOVIMA,VELIKIM GUZOVIMA... Samo napišite ko ste i šta tačno tražite i veoma brzo će vam se javiti bračni parovi ili ljubavni parovi za sex. Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre.