Agencija za bracno posredovanje

Автор: Molly Rivera 13.12.2018

Agencija za Upoznavanje

 



 



❤️ : Agencija za bracno posredovanje

 


 

 

 

 

 

 

 

 

ONLINE registracijom i prijavom preko sajta ili registracijim saradnje DIREKTNIM kontaktom sa klubom i radom stručne službe. U direktnom kontaktu sa Vama, struč nom procenom i preporukom, postižemo najbolje rezultate-PROFESIONALNE USLUGE POSREDOVANJA Mislite na budućnost-Voli Vas Vaš Mond Club!


Agencija za bracno posredovanje

 

Ako bi bio jedan: lekar, pravnik, profesor, direktor, Bank-menađer od 66 do 76 g. Ljude je sramota što su se upoznali preko agencije. Dosta Vam je potrage?


Agencija za bracno posredovanje

 

Uvjeti članstva - Ako ste usamljeni jer je vaša veza završila, samohrana ste majka, rastavljeni ste, ostali ste udova c mi vas razumijemo!


Agencija za bracno posredovanje

 

Identifikacioni broj oglasa: - 20110323082206 Link oglasa: Slični mali oglasi - agencija, samanta, posredovanje, bracno, posrednik, poznastva : Prodajem hitno i povoljno garsonjeru u kvalitetnoj i ekološkoj zgradi - koja se sastoji od prizemlja, tri sprata, potkrovlja. Garsonjera je površine 27. Objekat je u završnoj fazi, useljenje u avgustu 2013 godine, nalazi se u Novom Sadu - Petrovaradinu. Mi smo u stalnoj potrazi za odgovornim, vrednim, pozitivno raspoloženim i ljubaznim saradnicima koji govore strane jezike i koji su spremni da putuju. Pružamo mogućnost usavršavanja i stalnog rada u našoj agenciji na drugim projektima. Zainteresovani mogu da pošalju svoj CV sa 4 fotografije na priloženu email adresu. Obezbedjujemo prevode sa svih jezika na srpski, i obratno. Vrhunski stručnjaci prevode tekstove na, i na svaki jezik. Pored prevoda, nudimo usluge sudskog tumača, to jest overe prevoda, kao i lekturu i korekturu tekstova bilo koje vrste. Nudimo najbolja prevozna sredstva, uslugu besplatne procene vrednosti selidbe i stručno osoblje. Rentiranje mašina, pranje i čišćenje podnih prekrivača i površina, zamena resa, opšivanje tepiha, dubinsko čišćenje nameštaja. Ako mislite da vredite, onda je ovo posao za vas. Opis posla - prodaja proizvoda osiguranja. Nudimo jedinstven koncept školovanja AzO Akademija za osiguranje, besplatno, atraktivna primanja prema učinku, dodatni benefiti. Profesionalci bivaju posebno stimulisani. Usluge pružamo preduzetnicima - radnjama, preduzećima - malim i velikim, kao i ostalim pravnim licima - udruženja gradjana i slično.


trazim zenu

 

Mnogo klijenata dolazi na preporuku starih klijenata. Ovde možete naći profesionalne službe koje će Vam pomoći u potrazi za partnerom ili supružnikom, nekime s kim ćete podeliti možda muke ali nadamo se uglavnom lepe trenutke. Mi vjerujemo u vas. Prema nekim procenama, broj raznoraznih agencija za bračno posredovanje kreće se između 20 i 30. Kad netko zatraži nečiju pomoć to je znak njegove velike snage, a ne nemoći! Imamo članice iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, imamo dosta članica iz cele Evrope, Amerike, Kanade, Australije itd… Radimo vrlo pouzdano, odgovorno i diskretno. Zanimaju me Vasa iskustva sa bracnom agencijom Fortuna. Ako niste u stanju da me spojite sa njom molim za drugu,iskrenu i lepu nevestu. Objekat je u završnoj fazi, useljenje u avgustu 2013 godine, nalazi se u Novom Sadu - Petrovaradinu. A, da bi do poznanstva uopste doslo, potrebna je saglasnost obe strane. Nesebično sam mu se davala, a on mi je tek nakon godinu dana priznao da je oženjen...