Gde se nalaze sakrivene poruke na Instagramu?

Автор: Angela Turnon 13.12.2018

Tajno značenje: Skrivene poruke u nekim od najpoznatijih holivudskih filmova!

 



 



❤️ : Gde se nalaze sakrivene poruke na Instagramu?

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Nemojte da ste razočarani. Izvor: Business Insider Da bi proverili postoje li određene sakrivene poruke na vašem Instagramu, potrebno je da, otvorite inbox ikonicu koja se nalazi u gornjem desnom uglu aplikacije.


Gde se nalaze sakrivene poruke na Instagramu?

 

Naime, u svakoj sceni jurnjave, automobili imaju specifične tablice, koje su zapravo skraćenice citata iz Biblije. Ukoliko se ipak desi da se u sandučiću nalaze neke od sakrivenih poruka, korisnik će biti obavešten prikazom plavog odeljka na samom vrhu inboxa — u okviru koga se nalazi informacija za message request, baš kao što je slučaj sa Facebook Messengerom.


Gde se nalaze sakrivene poruke na Instagramu?

 

Mob&IT - Izvor: Business Insider Da bi proverili postoje li određene sakrivene poruke na vašem Instagramu, potrebno je da, otvorite inbox ikonicu koja se nalazi u gornjem desnom uglu aplikacije. Imajući u vidu da je jedan od scenarista i glumaca u ovom ostvarenju beskrajno duhoviti Vil Ferel, pretpostavljate čija je ovo ideja bila.


Gde se nalaze sakrivene poruke na Instagramu?

 

Pravljenje dobrih filmova predstavlja posao u kojem je jedan od najbitnijih faktora dobra saradnja svih članova ekipe, koji daju sve od sebe i učestvuju u procesu stvaranja blokbastera. Svako od njih ostavi svoj pečat na filmu, neko više a neko manje. Mi vam predstavljamo nekoliko poznatih ostvarenja koje se danas smatraju kvalitetnim, u kojima postoje poruke u vidu teksta, zvuka ili kadra koje su bukvalno sakrivene. U trenutku kada se mladi lav Simba nalazi na litici, slušajući obraćanje svog oca, na nebu se pojavljuju, doduše u milisekundi, slova SFX. Međutim, ispostavilo se da je to samo teorija zavere, jer su se iz Diznija oglasili i rekli kako je to poruka za Odeljenje za specijalne efekte, koje je radilo na filmu Special Effects Depatment. U kultnoj sceni satanističkog rituala nalazi se neobična poruka. Naime, u Tom Kruz dolazi u ruralnu vilu i prisustvuje neobičnim scenama seksa i obožavanja đavola. To ne zvuči čudno, sve dok se ne dešifruje poruka, odnosno reči pesme, koje kada se pročitaju ili preslušaju unazad, daju tekst liturgije rumunske pravoslavne crkve. Kjubrik nije otkrio razlog odabira. U filmu, lik Tajler Darden koga tumači Bred Pit otkriva kako je dok je radio kao filmski projektant namerno ubacivao slike muških polnih organa u scene, koje su bile skoro neveidljive gledaocima. To je obrazložio razlogom zbog kojeg bi gledaoci trebalo da shvate da je Tajler zapravo fiktivan lik, koji je alter ego lika kojeg tumači Edvard Norton. Imajući u vidu da je jedan od scenarista i glumaca u ovom ostvarenju beskrajno duhoviti Vil Ferel, pretpostavljate čija je ovo ideja bila. Verovatno film sa najviše skrivenih poruka i značenja. Mi smo izdvojili nama najinteresantniju. Naime, u svakoj sceni jurnjave, automobili imaju specifične tablice, koje su zapravo skraćenice citata iz Biblije.


5 stvari koje ne znas o INSTAGRAM -u

 

Imajući u vidu da je jedan od scenarista i glumaca u ovom ostvarenju beskrajno duhoviti Vil Ferel, pretpostavljate čija je ovo ideja bila. Naravno, takva aplikacije ne postoji, ali novinari Srbije Danas su uspeli da iskopaju trik od jednog poznatog srpskog hakera, kojim je moguće doći do ove informacije uz malo muke i truda. Ukoliko se ipak desi da se u sandučiću nalaze neke od sakrivenih poruka, korisnik će biti obavešten prikazom plavog odeljka na samom vrhu inboxa — u okviru koga se nalazi informacija za message request, baš kao što je slučaj sa Facebook Messengerom. Ali haker tvrdi da ako pogledate prvih 50 brojeva i pratite ih na nedeljnom nivou, da će se pre ili kasnije pojaviti osoba sa kojima ne razmenjujete poruke, što znači da vam oni gledaju profil. U kultnoj sceni satanističkog rituala nalazi se neobična poruka. To je obrazložio razlogom zbog kojeg bi gledaoci trebalo da shvate da je Tajler zapravo fiktivan lik, koji je alter ego lika kojeg tumači Edvard Norton. Mi vam predstavljamo nekoliko poznatih ostvarenja koje se danas smatraju kvalitetnim, u kojima postoje poruke u vidu teksta, zvuka ili kadra koje su bukvalno sakrivene. Uz to ćaskanje nije samo skriveno, ono je zaključano PIN kombinacijom koju možete da osmislite sami do četiri cifre. Učitajte svoj profil i kliknite desnim dugmetom miša bilo gde na strani. Kako sakriti ćaskanje u Viber aplikaciji GALERIJA :. Fascinirani njegovom genijalnošću i zaintrigirani njegovom tužnom sudbinom, Madlin i Gaspar odlučuju da udruže snage kako bi pronašli izgubljene slike i pronikli u Lorencove tajne. Izvor: Business Insider U okviru Instagram profila omogućena je razmena poruka između svih korisnika, a da ne bi došlo do zloupotrebe ova društvena mreža, baš kao i Facebook, filtrira i sakriva one poruke od određenih korisnika za koje se smatra da ih ne želite pročitati.