Kako se dopisivati s curom

Автор: Monica Jones 13.12.2018

Kojim fotkama i forama da smuvate nekog preko Fejsa?

 



 



❤️ : Kako se dopisivati s curom

 


 

 

 

 

 

 

 

 

A pre tiga u busu ja sam sedeo sa njenom najboljom drugaricom i ona mi se svidela! Treniram vec,ne pusim nisam nikada ,ne pijem samo ponekada ono popijem 2 pive da me opusti i 3 puta sam se uroko,ali vise necu sada samo pijem ako ono udjem u klub pa me sramota igrati onda popijem 2 da se malo opustim i onda nastavim sa coca colom ili nesto drugo,ovako higijena mi je 3x bolja u odnosu na neke koji menjaju cure ko carape tako da to nije problem.


kako se dopisivati s curom

 

Cekala strpljivo i cim joj je pala prilika smuvala se sa njim. Ako se dopisivanje oduži i on nikako da vas pozove, nemojte da pretpostavljate da nije zainteresovan ne bi se dopisivao sa vama da je nezainteresovan. Ako je riječ samo o normalnoj curi koja se došla zabaviti, onda bi netko trebao stati u njenu zaštitu.


kako se dopisivati s curom

 

Pravila dopisivanja - Kako razgovarati s njom Neki se samnom možda neće složiti, ali pričanje s curom koju ste tek upoznali i želite je zbariti je vrlo slično poslovnim razgovorima a svi imamo puno iskustva :. Koje će vam uvijek ostati frendice, a nikad nešto više kao što biste vi željeli.


kako se dopisivati s curom

 

Koristite poruke da dogovorite termin sastanka. Poruke su odlične za dogovaranje sastanaja jer u slučaju da zaboravite datum i mesto, jednostavno potražite poruku i prisetite se. Pozovite ga pre konačnog susreta. Ako ste se samo dopisivali, možda ćete se osećati malo čudno kada se konačno vidite uživo. Iskoristite brzi poziv pre polaska da mu kažete da ćete kasniti par minuta. To je ujedno i mogućnost da čujete jedno drugom glas. Koristite poruku da mu izmamite osmeh na lice. Trebalo bi da se raduje kada dobije vašu poruku zato teške teme ostavite za susret uživo. Odgovorite na poruku kad poželite — zaboravite na sva pravila. Ako ste na večeri s devojkama ili na sastanku, nemojte prekidati kako biste odgovorili na poruku. Ali ako odmarate kod kuće na kauču u nedelju popodne, nemojte čekati 3 sata da odgovorite samo da biste delovali zauzeto. Pošaljite mu poruku pre spavanje i poželite mu laku noć. Slanje poruke pre spavanja će vas zbližiti. Nemojte da se plašite da ga pozvovete da izađete. Ako se dopisivanje oduži i on nikako da vas pozove, nemojte da pretpostavljate da nije zainteresovan ne bi se dopisivao sa vama da je nezainteresovan. Verovatno se samo trudi da ostane kul i ne ispadne očajan. Ako želite da ga vidite, recite mu to! Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Dopisivanje nije mesto za ispoljavanje loših vibracija. Poruka bi trebalo da izazove osmeh drugoj osobi. Ako vam je potrebna podrška ili savet, potražite ga uživo. Nemojte da provodite sate analizirajući svaki zarez ili poljubac. Muškarci obično ne iznose velike misli u porukama, zato nema svrhe da pokušavate da shvatite značenje teksta koji zapravo i nema skriveno značenje. Analiziranje će vas samo frustrirati. Usresredite se na razmenjivanje šala i dogovaranje sledećeg sastanka. Nemojte da preterujete sa emotikonima. Ne želite da izgledate kao previše uzbuđena tinejdžerka. Smajlići su korisni, ali ako pišete nešto ozbiljnije, zaboravite na njih. Nemojte da postavljate previše pitanja — time vršite pritisak. Postavljanje teških pitanja u porukama zamara. Budite ležerni i duhoviti.


7 KRIVIH stvari koje muškarci misle da su curama JAKO bitne

 

To je ujedno i mogućnost da si čujete glas. Sa mojim prijateljima volim da iskoristim vreme nocnim izlaskom dje ima ziva muzika. Nemoj ni previše toga odmah otkrivati o sebi ili posve nedopustivo, previše pričati o bivšim dečkima no uvijek budi iskrena. Otisao ja odali sat vremena ja reko 5 reci,sam sa curom kada bi otisao mozda bi mogao malo vise ali nije to 10 minuta nego sat vremena i vise zajedno pa ne znam sta bi pricao,ja sve sto imam ja to ispricam za 10 minuta i posle nista,i to nije to jedan dan ako se smuvamo pa mesec dana svaki dan znaci nije mi jasno sta drugi uvek imaju pricati? Pronađite osobu sa kojom želite razgovarate. Tako ćete biti sigurni da niste načeli temu koja je nepoželjna. Neka bude vaša prirodna kosa, nemojte ništa sa njom posebno da radite. Hvala vam unapred :.. U jednom trenutku tišine će vas dečko poljubiti. Različito ćete razgovarati s kolegama u uredu i s razrednicom svog sina čije ste neopravdane izostanke došli ispričati; različito ćete se obratiti policajcu koji vas je zaustavio zbog ulaska u jednosmjernu ulicu s krive strane i gospodinu u tramvaju koji je vaše kurje oko zamijenio za stočnu vagu. Slična je priča kao i kod devojaka.