Devojku :: VideoLike

Автор: Monica Jones 13.12.2018

 

 



 



❤️ : Devojku :: VideoLike

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Napravit ćemo 120 — 150 km plus vaša dolazna i odlazna kilometraža. Na taj dan se Bikers Brothers Sisak i svi njihovi prijatelji voze za sve njih koji su prerano otišli … poštivajući ideju kojoj su pripadali ili su joj težili. Na taj dan se Bikers Brothers Sisak i svi njihovi prijatelji voze za sve njih koji su prerano otišli … poštivajući ideju kojoj su pripadali ili su joj težili.


Devojku :: VideoLike

 

Na taj dan se Bikers Brothers Sisak i svi njihovi prijatelji voze za sve njih koji su prerano otišli … poštivajući ideju kojoj su pripadali ili su joj težili. Ne posjećuju se bircevi jer pod šankom nisu ni otišli. Sve se događa na cesti i motorima, male pauze, nova poznanstva i sve što ide uz bajkerski život.


Devojku :: VideoLike

 

- Sisak — Petrinja — Kostajnica - Hrv.


Devojku :: VideoLike

 

 

Так начал обретать форму второй план. Стратмор вдруг увидел шанс выиграть на двух фронтах сразу, осуществить две мечты, а не одну. В шесть тридцать в то утро он позвонил Дэвиду Беккеру.

 


Nasao sam devojku preko interneta

 

Ne posjećuju se bircevi jer pod šankom nisu ni otišli. Sisak — Petrinja — Kostajnica - Hrv. Napravit ćemo 120 — 150 km plus vaša dolazna i odlazna kilometraža. Prije 10 godina smo odlučili pokrenuti R. Na taj dan se Bikers Brothers Sisak i svi njihovi prijatelji voze za sve njih koji su prerano otišli … poštivajući ideju kojoj su pripadali ili su joj težili. Dubica — Sunja — Sisak.