Vaša srodna duša je u ovom znaku!Odgovor na pitanje koje vas zanima...

Автор: India Hunter 13.12.2018

 

 



 



❤️ : Vaša srodna duša je u ovom znaku!Odgovor na pitanje koje vas zanima...

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Oba znaka Zodijaka vole da budu u centru pažnje i to je nešto što vas povezuje. Vaša snaga će nadomestiti slabosti Raka i obrnuto. Oba znaka gledaju unapred, pa nećete imati problem sa planiranjem budućnosti vaše veze.


Vaša srodna duša je u ovom znaku!Odgovor na pitanje koje vas zanima...

 

Ne volite da ispunjavate život nepotrebnim stvarima i zato se dobro uklapate sa ličnošću Raka. Blizanci Tipično, Strelac neće uvek biti najbolji partner u vezi, ali u ovom slučaju hoće. Vi imate velike snove, a veza sa Ribama neće vas sputavati u ostvarenju vaših ciljeva.


Vaša srodna duša je u ovom znaku!Odgovor na pitanje koje vas zanima...

 

- Vaša veza će imati veliki potencijal. To može da razume samo drugi Lav, koji se isto oseća.


Vaša srodna duša je u ovom znaku!Odgovor na pitanje koje vas zanima...

 

Možda i ne znate koliko istine kriju osobine vašeg horoskopskog znaka i da vam mogu pomoći da pronađete svoju srodnu dušu. Ovan Ovnovima je srodna duša najverovatnije u znaku Riba. Vi ste snažna i nezavisna osoba koja zna šta želi. Ribe su ljubazne i brižne empate koje su uvek tu za one koje vole. Vi imate velike snove, a veza sa Ribama neće vas sputavati u ostvarenju vaših ciljeva. Bik Vi bi trebalo da tražite Raka. Bikovi su veoma pragmatični na svoj način. Ne volite da ispunjavate život nepotrebnim stvarima i zato se dobro uklapate sa ličnošću Raka. Oba znaka gledaju unapred, pa nećete imati problem sa planiranjem budućnosti vaše veze. Blizanci Tipično, Strelac neće uvek biti najbolji partner u vezi, ali u ovom slučaju hoće. Njegov tip ličnosti odgovara Blizancima. Vi ste sve ono što je Strelčevima potrebno i uradiće sve da vas zadrže u životu. Rak Vaša emotivna dubina retko se poklapa sa drugim ljudima i često ste vi oni koji su zagriženiji za vezu. Kako biste izbegli potencijalnu neravnotežu, najbolje je da za partnera birate Raka. Volećete se istim intenzitetom i srčanošću. Lav Možda zvuči čudno, ali najbolji partner za vas upravo je Lav. Vi ste neko kome je potrebna konstantna pažnja. To može da razume samo drugi Lav, koji se isto oseća. Vaša veza će imati veliki potencijal. Sve ovo opisuje Devicu. A ko će bolje ispuniti vaša visoka očekivanja nego druga Devica? Vaga Ako pratite društvene igre i često viđate slike određenog para, verovatno su u pitanju Lav i Vaga. Oba znaka Zodijaka vole da budu u centru pažnje i to je nešto što vas povezuje. Ponekada se možda ne budete slagali, ali vaša veza će uglavnom dobro funkcionisati. Dobro ćete se dopunjavati. Vaša snaga će nadomestiti slabosti Raka i obrnuto. Rak vas zaista može naučiti koliko je važno da osluškujete svoja osećanja i emocije. Strelac Pravi izbor vas su Ovnovi. Vi ste u stalnoj potrazi za zabavom i uzbuđenjima u životu. Oni su stalno u pokretu i uvek rade nešto nove. Sa njima nikada nećete zapasti u rutinu. Jarac Kao i Lav, bolje je da se držite svoga znaka kada je romantična veza u pitanju. Vama je bitna sinhronizovanost i slagaćete se samo sa nekim ko je isti kao vi. Od apsolutnog je značaja da delite slične vrednosti i ciljeve sa svojim partnerom. Vodolija Vi ste često neshvaćeni. Ipak, za to ne možete da krivite druge ljude. Vi ste neverovatno pametni i promućurni. Ne može mnogo ljudi da vamparira na mentalnom nivou - osim dugih Vodolija. Jedino ćete u vezi sa Vodolijom biti shvaćeni sve vreme. Ribe Ribe su emotivna stvorenja i to sigurno već znate. Možda nemate najsnažniju ličnost u društvu, ali to je u redu. Zato je vaša srodna duša Škorpija. Oni su jaki i mogu da nadomeste vašu slabu prirodu. Vi ste savršen primer da se suprotnosti privlače.


Grof Monte Kristo(1975)-ceo film-sa prevodom

 

Ribe su ljubazne i brižne empate koje su uvek tu za one koje vole. Možda i ne znate koliko istine kriju osobine vašeg horoskopskog znaka i da vam mogu pomoći da pronađete svoju srodnu dušu. Vi imate velike snove, a veza sa Ribama neće vas sputavati u ostvarenju vaših ciljeva. To može da razume samo drugi Lav, koji se isto oseća. Vaša veza će imati veliki potencijal.