Hoteli u: Herceg-Novi, Crna Gora

Автор: Danielle Wynn 13.12.2018

Crna Gora Hoteli

 



 



❤️ : Hoteli u: Herceg-Novi, Crna Gora

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Primorka Primorka je najveća zgrada hotelskog kompleksa, okružena bujnim zelenilom i tropskom vegetacijom. Herceg Novi prosečno godišnje ima oko 200 sunčanih dana.


Hoteli u: Herceg-Novi, Crna Gora

 

Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Posle turskog perioda, Herceg Novi je bio u rukama Španaca, Mletaka, Francuza.


Hoteli u: Herceg-Novi, Crna Gora

 

Smeštaj: Herceg Novi, Crna Gora - Standard sobe imaju i kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, LCD TV — kablovski sistem, radio, telefon, fen, sef. Apartmani su komplet opremljeni masina za ves, klima, kablovska televizija, wireless internet konekcija, komplet opremljena kuhinja, potrebno je samo unijeti nami...


Hoteli u: Herceg-Novi, Crna Gora

 

Pregled - Herceg Novi Herceg Novi - ovo je mjesto poznato po povijesnim lokalitetima i moru. Herceg Novi - Saznajte nešto o lokalnoj baštini iz popularnih zanimljivosti kao što su Manastir Savina i Kanli Kula. Dok ste u gradu, ne propustite i druge zanimljivosti, među kojima je i Crkva sv. Herceg Novi - Gdje možete odsjesti? Bilo da planirate jedno noćenje ili boravak cijeli tjedan, Herceg Novi nudi smještaj koji će zadovoljiti vaše potrebe. Herceg Novi — na ovom području nalaze se brojni hoteli njih 14. Naša cijene soba počinju od 78 HRK po noćenju, a u nastavku je pregled hotela po kategoriji na odredištu Herceg Novi i okolnom području. Herceg Novi — sletite u zračnu luku Tivat TIV , 9,3 mi 15 km od centra. Dubrovnik DBV sljedeća je najbliža velika zračna luka, a nalazi se na udaljenosti od 16 mi 25,7 km. Herceg Novi - Što možete razgledati? Zanima li vas kad je idealno vrijeme za posjet?


Hotel Plaža Herceg Novi, Montenegro

 

Sobe su odlicno opremljene i odlicne za odmor. Okružen zelenilom, hotel je idealan za porodični odmor. Smeštaj Visoki kvalitet smeštaja u hotelu čine standardne i luksuzne dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani. Kada uprostite Vašu pretragu, i dođete do prikaza konkretnog hotela, kliknite na fotografiju i prikazaće Vam se svi organizatori putovanja za izabrani hotel. Imaju tv kablovska klima parking 24h vodu internet balkon sa pogledom na more. Opremljene su kuhinjom sa električnim uređajima i posuđem, kao i kupatilom sa tuš kabinom i toaletnim priborom. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Dubrovnik DBV sljedeća je najbliža velika zračna luka, a nalazi se na udaljenosti od 16 mi 25,7 km. U objektu Jeremić možete birati između dvokrevetnih studija i apartmana koji su predviđeni za smeštaj četiri ili šest osoba. Bilo bi nam za nijansu zanimljivije da je noćni život bolje razvijen. Najmlađima je namenjen dečiji klub. Apartmanske kuće Vile U 20 potpuno renoviranih kuća, smešteno je ukupno 84 apartmana.