Oglasi Trogir Osobni kontakti

Автор: Jillian Flores 13.12.2018

Osobni-www.datingvr.ru

 



 



❤️ : Oglasi Trogir Osobni kontakti

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Ovim putem traži malo nježnosti i uživanja u njezinom prostoru, muškarac do 50 godina. Znate li da je grad pun ljubavi? Volim ovo plavo more i nebo što dalmaciju krasi, volim čak i ovaj naš krš! Bitno da je slobodan,može rastavljen.


Oglasi Trogir Osobni kontakti

 

Ovo je moj kratki opis. Biraj, nazovi i vidjećš da lipe cure su i iza ovakvih oglasa! Na našem dating servisu OsobniOglasi.


Oglasi Trogir Osobni kontakti

 

Osobni-www.datingvr.ru - Pitate se zašto koristiti baš ovaj način upoznavanja? Radujem se ugodnom obostranom uzitku.


Oglasi Trogir Osobni kontakti

 

Tamnoputa sanjalica, zanosnih bedara, velikih grudi, krupnih smeđih okica i dugih trepavica 43 godina, Lijepe duge noge i uski struk želi muškarca za provod. Crna duga kosa, plave oči i godina 30-et. Voli kožu, visoke pete, bič!? Rastavljena, mobilna, zaposlena plavuša. Uvjet,muškarac do 47 godina i da je slobodan! Imam sve ali sam usamljena a vremena za izlaženje nemam! Ja imam auto, nisam blizu grada ali ako si vrijedan ja ću doći nevažno gdje si ti! Sve ono o čemu sanjaš i maštaš ja pretvaram u stvarnost! Voliš debele, dlakave i velikih tvrdih grudi? Ja sam tvoj broj!


Sexy auto stoperica

 

Sve ono o čemu sanjaš i maštaš ja pretvaram u stvarnost! Crna duga kosa, plave oči i godina 30-et. Moguce I za Split ili Zadar, pa I bliza mjesta u tom smjeru. Sve što trebate učiniti je da se opustite i pretražite bazu naših ljubavnih oglasa i sigurni smo da ćete vrlo brzo naći pravu osobu. Imama 25 punih, zaposlena, mobilna u vitku jelu isklesana i tražim kršna domaćeg momka za hopa cupa!