Neobicne ljubavne price*

Автор: Monica Gilbert 13.12.2018

Neobične ljubavne priče dolaze u kino

 



 



❤️ : Neobicne ljubavne price*

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Nazdravljali su jedno drugom neizmenično. Tuširao se poslije tenisa pjevušeći neku nepoznatu melodiju, tako nevino... U kineskoj provinciji Shandong ovaj most vodi preko Jiaozhou zaljeva.


Neobicne ljubavne price*

 

Vec sam bio u sred posla kada je mama pokucala i rekla da mora da piski i da nece da me gleda. Posle nekog vremena shvatio sam da se palim na nju. Pritisak je bi prevelik...


Neobicne ljubavne price*

 

Neobične ljubavne priče i priče ispričane na neobičan način - Tada sam se ja pokrio i nastavila mije nesto pricati nisam je ni slusao samo sam razmisljo sta dalje, iz tih misli me trznula njena nesto bucnija prica ja sam joj tada rekao ako ce mo pricati da legnem sa njom jer je previse glasna izbudice sve goste malo je cutala pa je rekla dobro dodji i lezi.


Neobicne ljubavne price*

 

Pogledajte jedne od najljepših slika zanimljivih i neobičnih mjesta i trenutaka sa cijelog svijeta. Ako smo možda stavili koji netočan komentar ili podatak za njih nemojte zamjeriti Uživajte! Najveći vrtuljak na svijetu, nalazi se u Beču, visine 117 metara Rijeka iznad rijeke, Madgeburg Water Bridge, Njemačka Emerald jezero u krateru neaktivnog vulkana, Nacionalni park Tongariro, Novi Zeland Restoran na grebeni istočne obale Zanzibara, ovisno o plimi u restoran se može ići pješke ili sa čamcem. Selgas Cano ured, Madrid Pustinja u kojoj svakih 7 godina cvijeta Phacelia Scorpion Weed Baloni, Cappadocia, Turska Pogled iz nebodera Burj Khalifa, visina zgrade je 828 metara 163 katova A ovo je pogled prema dolje… Ovo drveće raste u šumi kraj Gryfino, Poljska. Razlog zašto su drva takvog oblika je nepoznat. Granica između Nizozemske i Belgije u kafiću. Dva puta godišnje raže iz Meksičkog zaljeva migriraju sa Yucatan Peninsula u Floridu U ljetovalištu Skagen možete vidjeti ovaj prirodni fenomen. Grad je na sjeveru Danske, gdje se Baltičko i Sjeverno more spajaju. Dvije suprotne plime se na ovom mjestu ne mogu spojiti zato jer imaju različitu gustoću. U kineskoj provinciji Shandong ovaj most vodi preko Jiaozhou zaljeva. Dugačak je preko 36kilometara, ima 6 automobilskih staza i najduži je most preko mora na cijelom svijetu. Dan i noć, skulptura u Kanuas, Lituanija Neobičan tunel u Kaliforniji, nacionalni park Sequoia Skulptura, autor Bruno Catalano, Francuska Najveća prometna gužva zabilježena je u Kini, dužina 260 km. Kompjuterska prodavaonica, Francuska, u stvarnosti pod je potpuno ravan. Marcus Levine, stvara umjetnička dijela zabijajući čavle u bijelu drvenu podlogu. Marcus je na svoja dijela potrošio više od 50 000 komadića metala. U gradu Buford u SAD-u živi samo jedna osoba, radi kao domar i kao gradonačelnik. Jesenska kamuflaža Haus Rizzi, Njemačka Lena stupovi. A ovako izgleda izvana. Pogled na zalazak sunca kroz val. Ovo je jednistven geološki fenomen poznat kao Danxia Landform, postoji na nekoliko mjesta u Kini. Ovaj prizor je snimljen Zhangye, Gansu provincija. Boja je nastala nakupljanjem crvenog pijeska i kamena milijunima godina. U sjeverozapadnoj Montani, SAD, voda je tako prozirna i čista da izgleda plitko, u stvarnosti je jako jako duboko. Aerodrom na Maldivima je napravljen na umjenom otoku usred Indijskog oceana. Aerodrom, Gibraltar, jedna od najneobičnih aerodroma na svijetu.


Emocionalna tuzna ljubavna prica

 

Možda i najboljia adaptacija jedne od najpoznatijih ljubavnih priča svih vremena koju obavezno treba pogledati. Tad kad nam je profesorica pričala, ona je rodila treće dete, ćerku. To je vec pocelo da me nervira i poceo sam da i ja nju pipam. Sa obe sake oslonila se na moje grudi i pocela da mesa. Nije ih mogla sprečiti,oterati,pokidati. Onaj trenutak kad otvorite oči još nesvesni svega što vas okružuje, svega sa čim ste utonuli u snove , kratak trenutak koji traje nekoliko sekudni, a znači čitavo bogatstvo. Njegov drug je pitao moju drugaricu zasto sam raskinula tek tako, ona mu rekla da nije lepo od md da prica takve price o meni. Oni mogu da upravljaju njime i da ga navedu da se prizemlji, ali usporavanje je problem, jer peraja na krilima aviona tokom zaustavljanja moraju da budu skoro pod pravim uglom u odnosu na pravac kretanja. Znanje nije svojina, ono pripada celom svetu. Ni sama ne znajući ,zašto privukao joj je pažnju. Svaki dan smo u trgovini. Ekipa mladih raketnih modelara Mali Bane sa drugarima stoji ispred samoposluge.