Dom za starije i nemoćne osobe Vita Nova Bjelovar

Автор: Erica Jennings 13.12.2018

Dom za starije i nemoćne osobe

 



 



❤️ : Dom za starije i nemoćne osobe Vita Nova Bjelovar

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Bazen površine 14x8m, dubine 1,42m i grijan na 31 °C, na raspolaganju je korisnicima u okviru cijene smještaja.. Zatvoreni bazen površine 14x8m, opremljen je hidromasažnim mlaznicama i prilagođen za vježbe, na raspolaganju je korisnicima u okviru cijene smještaja. Svaki se apartman sastoji od dnevne sobe s kuhinjom, jedne spavaće sobe, kupaonice i balkona. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, a korištenje bazena je uključeno u cijenu.


Dom za starije i nemoćne osobe Vita Nova Bjelovar

 

Za sve informacije nazovite 043 247 720 ili. Uz smještaj u domu i odjel pojačane njege u domu se nalaze kuhinja i restoran, caffe bar, liječnička ordinacija, prostor za radnu i fizikalnu terapiju, zatvoreni bazen. Uz smještaj u domu i odjel pojačane njege u domu se nalaze kuhinja i restoran, caffe bar, liječnička ordinacija, prostor za radnu i fizikalnu terapiju, zatvoreni bazen.


Dom za starije i nemoćne osobe Vita Nova Bjelovar

 

Dom za starije i nemoćne osobe - Dom se nalazi u mjestu Klokočevac, na samom ulazu u grad Bjelovar iz smjera Zagreba.


Dom za starije i nemoćne osobe Vita Nova Bjelovar

 

Na zemljištu oko Doma površine 30. U prostorima Doma nalaziti će se kuhinja i restoran sa 100 sjedećih mjesta, caffe bar sa unutrašnjom i vanjskom terasom, trgovina, frizerka, pedikerka, liječnička ordinacija, kapelica, praonica rublja te prostor za radnu i fizikalnu terapiju. Grijanje i hlađenje soba je putem ventilokonvektora, preko centralno upravljanog sustava. Također, sve sobe su opremljene sustavom ventilacije, što osigurava ugodne uvjete za boravak korisnika. S ponosom ističemo i zatvoreni bazen, površine 14x8 m, opremljen hidromasažnim mlaznicama i prilagođen sa vježbe, koji će biti na raspolaganju korisnicima u okviru cijene smještaja. Brigu o korisnicima će voditi iskusan tim djelatnika, sastavljen od socijalnog radnika, radnog i fizikalnog terapeuta, više medicinske sestre, medicinskih sestara i njegovateljica. Završetak izgradnje objekta očekuje se do kraja kolovoza 2012. Jednokrevetne sobe su prozračne i ugodne za boravak, funkcionalno namještene i imaju TV prijemnik s TV pretplatom uključenom u cijenu. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, a korištenjeg bazena je uključeno u cijenu. Cijena: 5,500 kn Dvokrevetne sobe su prozračne i ugodne za boravak, funkcionalno namještene i imaju dva TV prijemnika s TV pretplatom uključenom u cijenu. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, a korištenje bazena je uključeno u cijenu. Cijena: 4,600 kn Dvokrevetne sobe su prozračne i ugodne za boravak, funkcionalno namještene i imaju dva TV prijemnika s TV pretplatom uključenom u cijenu. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, a korištenje bazena je uključeno u cijenu. Cijena: 4,800 kn U ponudi imamo dva apartmana za dvije osobe. Svaki se apartman sastoji od dnevne sobe s kuhinjom, jedne spavaće sobe, kupaonice i balkona. TV prijemnik i TV pretplata su uključeni u cijenu apartmana, kao i korištenje bazena. Cijena: 9,800 kn Dvokrevetne sobe u stacionaru odjel pojačane njege su prozračne i ugodne, imaju dva TV prijemnika s TV pretplatom uključenom u cijenu. Sve usluge su uključene u cijenu frizura, pedikura itd. Naš zajednički multidisciplinarni tim omogućuje korisniku kvalitetnu zdravstvenu skrb i njegu putem tima liječnička obiteljske medicine u domu, medicinskih sestara i njegovateljica,... Zatvoreni bazen površine 14x8m, opremljen je hidromasažnim mlaznicama i prilagođen za vježbe, na raspolaganju je korisnicima u okviru cijene smještaja. Na zemljištu oko Doma površine 30. Prehrana je prilagođena različitim zdravstvenim i drugim potrebama korisnika tako da se obroci za različite skupine kuhaju zasebno. U tri glavna dnevna obroka i dva međuobroka koliko se svakodnevno poslužuje u Domu, nastoji se da hrana bude raznolika, ukusno pripremljena, a osim standardnih jelovnika, pripremaju se i dijetalni koji uključuju određene zabrane. Tako se priprema hrana za….


034TV: Veseli velički umirovljenici

 

Za sve informacije nazovite 043 247 720 ili. S ponosom ističemo i zatvoreni bazen, površine 14x8 m, opremljen hidromasažnim mlaznicama i prilagođen sa vježbe, koji će biti na raspolaganju korisnicima u okviru cijene smještaja. Bazen površine 14x8m, dubine 1,42m i grijan na 31 °C, na raspolaganju je korisnicima u okviru cijene smještaja.. Lokacija je neposredno uz šumu, što osigurava mirno okruženje i svjež zrak. Grijanje i hlađenje soba je putem ventilokonvektora, preko centralno upravljanog sustava. Lokacija je neposredno uz šumu, što osigurava mirno okruženje i svjež zrak. Također, sve sobe su opremljene sustavom ventilacije, što osigurava ugodne uvjete za boravak korisnika. Lokacija je neposredno uz šumu, što osigurava mirno okruženje i svjež zrak. Zatvoreni bazen površine 14x8m, opremljen je hidromasažnim mlaznicama i prilagođen za vježbe, na raspolaganju je korisnicima u okviru cijene smještaja.