Ljubavni oglasi sarajevo

Автор: Elizabeth Thompson 13.12.2018

Da li ste sigurni?

 



 



❤️ : Ljubavni oglasi sarajevo

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Polako sa ispijanjem pića! Međutim, ima i onih neobičnih - od prodaje koka nosilja gratis horoz , do jednog penzionera koji svoje troškove režija želi dijeliti sa starijom damom, uz druženje naravno. Kako je prostituacija zakonom zabranjena, najčešće se usluge dogovaraju putem malih oglasa i telefonski, piše hercegovina. S vladarom Suncem, Lavovi su prirodne vođe koji odmah preuzimaju kontrolu u vezi.


ljubavni oglasi sarajevo

 

Ne može se tačno odrediti šta je izraženije ili zanimljivije - ponuda ili potražnja. Vođeni svojim vladarom Venerom obožavaju da poseduju lepe stvari, što ih čini partnerima koji se uvijek trude da osiguraju sve što je potrebno. Rakovima vlada stalno promenjivi Mesec, a kako se tu radi o ženskoj energiji, Rakovi imaju snažno izražene karakteristike Venere, dok je napasni Mars kod njih nešto povučeniji.


ljubavni oglasi sarajevo

 

Ljubavni oglasi: Bogata ponuda, druženja uz seks, swing, higijena zagarantovana (FOTO) - Vrlo je bitno da sagovornika gledate pravo u oči, a ne u stranu ili kroz njega...


ljubavni oglasi sarajevo

 

Verovatno ste do sada čuli mnogo saveta na ovu temu i dosta dobrih predloga, tako da ni mi ovoga puta nećemo odstupiti od ovog pravila! U nastavku ćete pročitati nekoliko pravila kojih bi se trebalo držati na prvom sastanku. Naravno, kada krenete na ljubavni sastanak, nije loše usput se malo preslišati ovih saveta! Nema razloga da ostanete tužni ako sudar ne uspe. Poenta je da u svom životu steknete što veći broj poznanstava, a samim tim i iskustva, kako bi ste u budućnosti, što lakše pronašli onog ili onu pravu! To je svakako velika stvar. Neprocenjivo je kada osoba oko sebe širi sopstveni pozitivan stav i zadovoljstvo svojim životom. U tom pravcu, naoružajte se pozitivnim stavom, i verujte da ćete na kraju uspešno završiti ono što ste naumili! Predstavite sebe u najboljem svetlu! U slučaju da start nije baš najbolji ne odustajte!... Nikako ne dozvolite sebi da vaše loše osobine isplivaju na prvom sudaru! Po pravilu, treba da pokažete sve najbolje od sebe, naravno i ako treba, pokazati ono što drugi nemaju! Ne spominjite bračnu vezu! Tako nešto ostavlja utisak da ste promašeni... Bivše veze nikako ne spominjati! Podaci o ovome trebalo bi u početku da ostanu tajna. Niste na nikakvom saslušanju! Razlog, suprotna osoba može pogrešno da vas protumači... Takve informacije dolaze kasnije, naravno ukoliko se između vas dogodi nešto konkretnije. Ljubaznost prema ugostiteljskim radnicima! Ukoliko se dogode nekakve, nepredviđene okolnosti, budite smireni. Vrlo je bitno da sagovornika gledate pravo u oči, a ne u stranu ili kroz njega... Naime mnogo više pažnje opisivanju samih sebe, daju muškarci, što je oprečno uvreženom mišljenju, da upravo ženama to predstavlja bitnu karakteristiku. Sagovorniku morate da ostavite prostora da nešto kaže! Obavezno izbegavajte da samo vi pričate na prvom sastanku. Ostavite prostora dugoj strani da se takođe izrazi. Obratite pažnju da niste samo vi na prvom sudaru — demokratičnost je bitna... Nikako ne upadajte u reč... Ukoliko treba pomoć, ne oklevajte... Pomozite joj, ukoliko zablokira u nekoj rečenici ili slično! Polako sa ispijanjem pića! Opreznost u konzumiranju alkohola, jer ovo može da dovede do nečega, što bi svakako trebali da preskočite na prvom sastanku, a to će vam se kazati nakon što pročitate poslednju tačku. Pantalone ostavite na sebi! Seksualni odnos je strogo zabranjen na prvom sastanku. Zapamtite, potrebno je da ostavimo što bolji utisak. Jer prvi sastanak bi trebalo da bude sopstveno predstavljanje, praktično upoznavanje jedno drugog.. Seksa nikako ne bi trebalo da bude, ukoliko naravno razmišljate o drugom sudaru!... Što se drugog, trećeg i ostalih sudara tiče, od nas nećete dobiti nikakav savet, ostatak u potpunosti zavisi od vas, pokažite se u pravom svetlu!...


Dobro jutro, komšija - KOMEDIJA

 

Ukoliko treba pomoć, ne oklevajte... Obavezno izbegavajte da samo vi pričate na prvom sastanku. Recept za lov na Ovna je jednostavan, malo se pravite nedostižnom, ali ne previše. U ljubavnom životu Jarci imaju odličan balans Venerine i Marsove energije, jer spremno prihvataju Mars i preuzimaju volan u svoje ruke, a kad se zaljube mogu da budu mazni i puni nežnosti. Podaci o ovome trebalo bi u početku da ostanu tajna. Ako se zaljubite u Škorpiona, budite verni, jer će ih i najmanji znak flerta oterati zauvek. Ako tok energije između vas i Raka nije ravnomeran i uravnotežen, nema potrebe da pokušavate dalje, jer nikad nećete nadvladati ovaj nevidljivi element razdora. Poenta je da u svom životu steknete što veći broj poznanstava, a samim tim i iskustva, kako bi ste u budućnosti, što lakše pronašli onog ili onu pravu! To je svakako velika stvar. Iako mogu da imaju ozbiljnu fasadu, ispod nje su jednaki kao i svi drugi, u potrazi za ljubavlju. Svoje usluge, kako su saznali u magazinu Azra, naplaćuju po prilično ujednačenom cjenovniku.