Pročitajte ga lako po njegovim očima i pogledu

Автор: Megan Floyd 13.12.2018

ga lako po njegovim očima i pogledu

 



 



❤️ : Pročitajte ga lako po njegovim očima i pogledu

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Poslovni pogled Ako nam se pogled usredotočio oko trokuta koji oblikuju govornikove oči i usta, takav pogled pokazuje da međusobno razgovaramo na službenoj osnovi. SIGNALI FLERTOVANJA Šta se može videti u pogledu i pokretu zavodnice, a šta u pogledu i stavu zavodnika?


Pročitajte ga lako po njegovim očima i pogledu

 

Tmuran Tmuran pogled, sa skupljenim obrvama, najčešće imaju osobe nezadovoljne životom, ali bez stvarne snage da bilo što promijene. Živac koji utječe na lice povezan je s mišićima lica koji utječu na krvotok i tako izazivaju navedene slučajeve. Naročito se vodi računa o izrazu očiju i pokretima mišića oko njih, a stručnjaci iz ovog područja tvrde da se po tome najbolje mogu upoznati sklonosti, sposobnosti, nedostaci i osobine nekog čovjeka. Na primjer, smijeh pri kojem se pomiču samo mišići oko usana nije iskren, usiljen je i proračunat.


Pročitajte ga lako po njegovim očima i pogledu

 

ga lako po njegovim očima i pogledu - Bez problema bi mogao izvući tog turista kroz prozor i ubiti ga na licu mjesta pred svim njegovim prijateljima.


Pročitajte ga lako po njegovim očima i pogledu

 

Foto: Blanco PORUKU, mail ili ton glasa lako je krivo protumačiti. Oči su ipak zrcalo duše pa stoga obrati pažnju na njegov pogled. U njegovu pogledu možeš vidjeti sve, jesi li mu zanimljiva ili dosadna, voli li te ili mulja. Naboranim čelom i skupljenim obrvama najčešće govore kako nisu raspoloženi za emotivne razgovore, pričanje o tome što im se danas dogodilo. Vjerojatno je nečime razočaran, zabrinut ili zbog nečeg tužan i povrijeđen. Bit će dovoljno da si negdje u blizini, ako te zatreba. Pogled: Želim te sad i ovdje! Izravan pogled uzdignutih obrva signalizira zainteresiranost i privlačnost. Direktan pogled širom otvorenih očiju jasno daje na znanje da je zainteresiran i spreman na akciju. Kada su u pitanju snažne pozitivne emocije, u većini slučajeva pripadnici jačeg spola će u razgovoru po nekoliko puta spustiti pogled. Takvim ti ponašanjem daje do znanja da je sramežljivi ili da mu je potrebno podrška. Pogled: Totalni sam muljator! Ponekad će treptati jer je umoran i pospan, a ponekad jer te mulja. U razgovoru ili svađi, sporo treptanje, odnosno zaklapanje i otvaranje očiju često je znak muljanja i laganja. Na taj način, kao i skretanjem pogleda, pokušava si kupiti vrijeme da smisli priču i da umanji važnost cijele situacije. A izbjegavanje izravnog pogleda u oči, još je samo jedan dokaz neiskrenosti. Najgori pogled je onaj koji se ne može pogledom ni nazvati - njegove su oči usmjerene prema tvojima, ali on ne gleda u tebe već kroz tebe, što znači da ga ne zanima tema vašeg razgovora.


Witness To The Mob -Svedok Mafije

 

Stoga, kad smo u ulozi slušača, moramo sugovornika redovito gledati u oči neprekidno oko pet sekundi. Intimni pogled Ako nam pogled luta po cijelom sugovornikovom tijelu, mjerkate ga od «glave do pete» svjesni da takvim pogledom šaljemo posve drugačiju poruku. Kako emocije proizvode izraze lica, može biti i obrnuto, pa nekim gestama možemo izazvati određene efekte na tijelu. To je zato što ste uvijek spremni za sljedeći izazov i u stalnoj potrazi za nekim s kime ćete se natjecati. Izgled i izraz očiju Jasan Jasan, uporan pogled imaju iskrene, dobronamjerne i sigurne osobe koje ulijevaju povjerenje. To je poslovni pogled.