Gay oglasi Beograd

Автор: Lindsay Anderson 13.12.2018

Srbija upoznavanje licni oglasi po gradovima:

 



 



❤️ : Gay oglasi Beograd

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Nisam za neke slobodne veze bez obaveza. Trazite Nis upoznavanje, kontakt ili licni oglasi Nis? GOD,VAN GAY KRUGOVA SAMO NS I NORMALNI MOMCI SMARACI STO!


Gay oglasi Beograd

 

SAMO ISKRENI I OK. Baš takvog možeš da nađeš na ovom sajtu - Gay Oglasi Srbija. Cena poruke iznosi: za mts 122,64din, za Telenor 123,60din i za VIP mrežu 123,48din, porez je uključen u cenu.


Gay oglasi Beograd

 

Srbija upoznavanje licni oglasi po gradovima: - Trazim iskljucivo HETERO TIPA moze bisex ,koga cu oralno da zadovoljim.


Gay oglasi Beograd

 

Trazite Nis upoznavanje, kontakt ili licni oglasi Nis? Na pravom ste mestu! VAZNO: Slanjem oglasa sa svog broja telefona prihvatate ovog sajta i cinjenicu da ce vas broj telefona i oglas biti vidljiv na sajtu odmah posle slanja. Najstroze je zabranjeno reklamirati seksualne usluge za novac, kao i trazenje dopuna za telefon! Iskljucivo ozbiljan diskretan za istu takvu osobu 37 godina koja ima jako malo iskustva u musko muskom odnosu. Molio bih da one koje ne ispunjavaju ovo sto sam gore naveo da se ne javljaju. Molim vas nisam za hot dopisivanja vec iskljucivo ono sto sam naveo. U poruci se opisi. Sajt GAY SMS OGLASI ne odgovaraju za istinitost navedenih oglasa i ne proveravaju verodostojnost samog teksta pristiglog putem SMS poruke. Svaka neovlašćena distribucija materijala sa ovog sajta ili pokusaj zloupotrebe biće krivično gonjen. © Copyright - Sva prava zadržana.


Gay pride 2015, Beograd, feat. Klara Cetkin [HD]

 

Gej oglasi se postavljaju brzo i lako Ako ste zainteresovani za gay upoznavanje i želite da se oglasite, prvo pročitajte naše. Isto tako, ukoliko si sasvim nov u gej svetu u Srbiji i nisi uključen ni u kakva dešavanja, ovaj sajt je najbolji način da započneš svoju gej avanturu i pronađeš sve što želiš. PAR ILI AKTIVNOG PRIJATELJA DO 40 god. Znaš i sam da ima dosta ljudi koji nisu toliko aktivni na sceni, a ipak žele da se upoznaju sa drugim gej ljudima i nađu prijatelja, partnera, ili samo jednostavnu zabavu za jednu noć. BG SMS 064 466 7499 064 466 7499 GAY TRANSICA 39 GODINA,TRAZI UNIFORMISANOG LIKA ZA DRUZENJE,DISKRECIJA 100 POSTO SAMO POZIV 064 1102 976 GAY nezna glatka depilirana guza zeljna mlade tvrde kurcine. MO: 100 sans Sarmantan uni vise pas g. SAMO OZBILJNI I DISKRETNI,JA SAM 185 75 NEFEM,ZGODAN,DISKRETAN... Bez brige, pripremili smo listu Gay Klubovi Beograd koja sadrži najbolje gej klubove u Beogradu koji će Vas apsolutno oduševiti.

...
locallchicks-here2.com

Get Laid Tonight