Kako zapoceti dopisivanje sa curom

Автор: Ashley Peters 13.12.2018

Kojim fotkama i forama da smuvate nekog preko Fejsa?

 



 



❤️ : Kako zapoceti dopisivanje sa curom

 


 

 

 

 

 

 

 

 

POzzzzzz A daj bre… kakvo prilazenje sa ledja… Pridji joj normalno, reci joj da je lepa ili neki drugi kompliment i onda upoznavanje i prica. Osmehom rasterujete njene strahove, opuštate je, jer verujte — NI NJOJ NIJE SVEJEDNO! Kome treba jos saveta neka mi pise na mail. Eto sad ćete uskoro dobiti i recept kako biti uspješan u poslovnom svijetu :.


kako zapoceti dopisivanje sa curom

 

Dečki obično ne iznose velike misli u porukama, zato nema svrhe pokušati shvatiti značenje teksta koji zapravo i nema skriveno značenje. Kris je ispitao preko 600 osoba, uklučujući i muškarce i žene i došao do sledećih zaključaka.


kako zapoceti dopisivanje sa curom

 

Kojim fotkama i forama da smuvate nekog preko Fejsa? - Ako je pozovete prerano, neće joj biti ugodno i pobjeći će. Ispitujte je neka inteligentna pitanja pa pređite na nešto otvorenija koketna pitanja.


kako zapoceti dopisivanje sa curom

 

Nakon sto ste za vas, prva stvar koju treba da uradite jeste da predstavite sebe i da se upoznate sa njom, ukoliko vam se ta devojka stvarno svidja, trebalo bi i da se potrudite malo oko nje. Zapocnite pricu tako sto cete je pitati da li se poznajete iz skole, sa posla, ili iz kraja. Trudite se da ostavite sto bolji utisak tako sto cete biti opusteni i odrzavati kontakt ocima. Ukoliko predstavljanje prodje u najboljem redu, oboje cete mnogo lakse i opustenije uci u dalju konverzaciju i sve ce biti dosta prirodnije. Ja uglavnom imam uvek spremne tri teme, kojima bi i njih naveo da pricaju i ukljucuju se u , tako da to isto savetujem i vama. Na primer pitajte je za misljenje o nekoj osobi koja je tu trenutno u vasoj blizini, ili pricajte o filmovima, muzici, knjigama, njenim interesovanjima. Zaista je veliki opseg tema koje mozete izabrati, samo se trudite da bude sto spontanije. Potrudite se da ispricate neku smesnu pricu ili bilo sta smesno, zene vole, kao i momke koji su duhoviti, to ce vam biti veliki plus. Sledeca stvar je da kroz razgovor saznate sta je interesuje najvise da bi znali o cemu pricati sa devojkom, onda pokrenite neku pricu na tu temu i saslusajte je sa razumevanjem, na taj nacin ona sa vama deli nesto sto je njoj vazno i tako se povezujete dosta lakse. Na ovaj nacin cete se malo osloboditi pritiska, i pustiti nju da vodi konverzaciju. Mozete pricati o porodici, vasem odrastanju, na primer recite neku dogodovstinu iz detinjstva, nema veze ukoliko je neka prica gde ste izblamirali kao dete, to zene cene,na svoj racun uvek dobro prolazi. Ukoliko nemate neku odredjenu ideju za razgovor, onda je neophodno da izbegavate da postavljate pitanja tipa: 1 Odakle si? I slicna njima, jer ce ona uvek brzo odgovoriti na njih, uglavnom sa jednom ili dve , i vi cete tako ostati bez teme za pricu. Znaci budite kreativni, verovatno cete joj se svideti, onda mozete da se nadate. Анониман Imam pitanje,ako moze odgovor sto pre. Ja imama 14 god i jako mi se svidja jedna devojka iz razreda. Mi smo super ekipa stalno se druzimo zezazamo,salimo se... Ona je kulturniji tip mrzi pervezne ludake ali nije opet zatvorena na tu temu. Ja se trudim da se istaknem pred njom. Oboje smo odlicni djaci ali ja sam malo bolji pa se uvek trudim dajoj pomognem na testu. Sada pitanje dali trebam jos nesto da radim sem dobre sale,pomoći i slično. I o čemu ovakav tip devojaka voli da priča???? Анониман Evo vam jedna malo dijalog da navedete neku devojku da se vidite Ja-Cao Cao.


Stvari Koje NE Smijete Raditi: na Prvom Izlasku

 

Ako to je osoba s kojom idete u školu, na fakultet ili radite s njom nemojte pokušavati preæi dugaèak put u jednom trenutku. Nemojte da situaciju pravite neprijatnijom nego što jeste. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Ako ste na večeri s curama ili na sastanku, nemojte prekidati kako bi odgovorili na poruku. No, ukoliko vas bar neko interesovanje spaja, pola problema ste rešili. Najčešće želite da saznate kako da smuvate devojku koju poznajete, zatim onu koju vam se svidja a koju vidjate u školi ili pak neku devojku preko fejsbuka ili neke druge društvene mreže. Razlozi za to mogu biti mnogobrojni, počev od toga da već ima dečka, zatim da nije još prebolela bivšeg pa nije spremna za novu vezu ili avanturu, pa sve do razloga da jednostavno ne oseća neku privlačnost prema vama i da smatra da tu nema hemije ili slično. Ako nekoga ne gledaš u oči, izgledat ćeš dosadno i nezainteresirano, a to nije dojam koji želiš ostaviti, zar ne?

...
locallchicks-here2.com

Get Laid Tonight